Jump to content
Dogomania

UCIEKŁA-młoda suka Owczarka Niemieckiego-znaleziona w Urzucie k/Nadarzyna-mazowieckie

Recommended Posts

Posted

Kilka minut temu dzwoniła do mnie Pani z informacją że suka zwiała Jej wczoraj późnym popołudniem koło 17.00.-18.00. podczas spaceru. Nagle zaczeła się szarpać bez powodu i uciekła zostawiając wywaloną Panią na ziemi. Wcześniej podczas dnia wyskoczyła przez ogrodzenie - a za Nia pomknęła suka Pani, po czym obie wróciły na przywołanie.

JESTEM WŚCIEKŁA !!!

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kosu32']Kilka minut temu dzwoniła do mnie Pani z informacją że suka zwiała Jej wczoraj późnym popołudniem koło 17.00.-18.00. podczas spaceru. Nagle zaczeła się szarpać bez powodu i uciekła zostawiając wywaloną Panią na ziemi. Wcześniej podczas dnia wyskoczyła przez ogrodzenie - a za Nia pomknęła suka Pani, po czym obie wróciły na przywołanie.

JESTEM WŚCIEKŁA !!![/QUOTE]

Nie rozumiem? Zwiała i wróciła, czy jej nie ma? Jesli zwiala, to dopiero teraz kobieta zadzwoniła?:shake:

Posted

[quote name='bela51']Nie rozumiem? Zwiała i wróciła, czy jej nie ma? Jesli zwiala, to dopiero teraz kobieta zadzwoniła?:shake:[/QUOTE]

Zwiała i już nie wróciła a Pani powiadomiła mnie o tym dopiero dziś rano.

Posted

Ups...Może postanowiła wrócić do domu? Wiem, wiem głupio myśle, ale może...

Pani pewno było głupio, że do tego doszło, ale przeciez to zdarzyć się może każdemu. Gdyby dała znać wczoraj to jaką szybka akcję by się zorganizowało.

Bo, ze została np. odsprzedana to nie podejrzewamy...? Nie znam kobiety, a znam ludzkie pomysły, stąd to podejrzenie.

Posted

[quote name='LAZY']Ups...Może postanowiła wrócić do domu? Wiem, wiem głupio myśle, ale może...

Pani pewno było głupio, że do tego doszło, ale przeciez to zdarzyć się może każdemu. Gdyby dała znać wczoraj to jaką szybka akcję by się zorganizowało.

Bo, ze została np. odsprzedana to nie podejrzewamy...? Nie znam kobiety, a znam ludzkie pomysły, stąd to podejrzenie.[/QUOTE]

Ja mam już wszystkiego dość ...
Tyle pracy, tyle zaangażowania i co ???
I DUPA BLADA !!!
Dla mnie to co usłyszałam powaliło mnie z nóg ...
Z założenia nie ufam ludziom w relacjach człowiek-pies...
Ale ta babka wyglądała spoko - dlatego ta wiadomość tak mnie wkurzywała...
Nie wiem co mam myśleć ...

Posted

tam u Was ponoć jest giełda ale bardziej bym była za teorią że jak obie wcześniej uciekły to mogła i sama dać nogę, a pani pewnie to i może na rękę :) nie wiem gdzie jest najbliższe schronisko co te tereny ma i dobrze byłoby znaleźć kontakt do hycla...

Posted

Z góry przepraszam za offa, ale może zajrzycie do mojej tymczasowiczki Ritki i pomożecie szukać domku?
[url]http://www.dogomania.pl/threads/178565-MA-oda-suka-ONka-dom-schronisko-dom-poniewierka-Ma-DT-dziAE-kujemy-Szuka-DS-PILNIE[/url]

Posted

Jestem na chwilę. Czuję się potwornie ...
Po pracy pojechałam do Pani i wspólnie z Nią przez dobre 45 minut jeździłam samochodem po okolicy po której spacerowała ze Znajdą. Cieżko było cokolwiek wypatrzec bo było już zbyt ciemno. Spotkałyśmy jednego chłopca któremu wręczyłyśmy plakat z prośbą o kontakt gdyby widział małą. Pani u której pomieszkiwała mała czuje się bardzo źle z tytułu Jej ucieczki. Przepraszam, ale dziś nie jestem w stanie już nic więcej napisać...

Posted

[quote name='bela51']Miejmy nadzieje, ze nie ma. Tez mi jej strasznie żal.:-( Taka piekna, moze trafic do pseudohodowli.:-([/QUOTE]

Nawet tak nie myśl, bo mi serce pęka :-( Jak patrzę na jej zdjęcia to WIEM że moja Szansa wyglądała identycznie w jej wieku dlatego jeszcze bardziej mi jej żal :placz:
A czy Ty [B]Bela [/B]w ogóle sypiasz? Wczoraj późno w nocy byłaś i dziś z rana już jesteś...

Posted

Wczoraj wieczorem, to wyjątkowo sie zasiedziałam. A rano to norma, bo ten mój strachulec nie umie dlugo spac. I juz jestesmy dawno po spacerku.
Ty myslisz o Szansie, a ja widze Lore. Bardzo podobna była :-(

Posted

[quote name='obraczus87']cholera... nalezy miec nadzieje, że ktos ja przygarnał i zaopiekowal sie Niunia.....[/QUOTE]
I tak też pocieszam Kosu32, bo dziewczyna załamana..............:placz:

Posted

[quote name='obraczus87']cholera... nalezy miec nadzieje, że ktos ja przygarnał i zaopiekowal sie Niunia.....[/QUOTE]

[quote name='anawa']I tak też pocieszam Kosu32, bo dziewczyna załamana..............:placz:[/QUOTE]

Kurcze...szkoda że w tym temacie ja nie jestem taką optymistką :-(