donacja Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Czyżby się coś kroiło dla Axelka? Moi znajomi dalej się zastanawiają, a w zasadzie się zastanowili. Opóźnił im się termin odbioru nowego mieszkania, a tu gdzie teraz mieszkają nie ma warunków nawet na yorka, a co dopiero na boksera.... Trudno blokować psu szanse na dom, tym bardziej, że za miesiąc też będą boksery szukające domków:( Quote
Kapsel Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 No właśnie nigdy nie przypuszczałam, że bokserów szukających domy będzie i będzie i będzie :shake: Niepoprawna optymistka ze mnie :roll: O dobrej nowinie niech sama Soema napisze. Nie chcę jej odbierać tej przyjemności ;) Quote
Soema Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Nie mam monopolu na dobre wiadomości :) Axel od kilku dni jest w nowym domu, jak dobrze pójdzie może niedługo dojdzie do niego jedna z naszych suczek :) Quote
Kapsel Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Bardzo, bardzo się cieszymy że ten piękniś znalazł domek :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
marlenka Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Soema gratulacje , expresowe tempo , teraz czas na nastepnego Boksia. Quote
Recommended Posts