Korciaczki Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 czeeeść Egerkowo http://i49.tinypic.com/2rxtn4k.jpg :evil_lol: Quote
egeri Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Cześć wszystkim :) Cielaki, pijaństwo było, ale się nie załapałam, bo mama by mnie ukatrupiła ;) Za to sprzatania miałam nie mało. Mi sie wydaje, że ja dopiero odbierałam Egera z hodowli a tu juz takie bydle. Teraz przechodzimy faze buntów i ucieczek, dlatego głuptasek na smyczy chodzi. Poza tym zakochany po uszy w jednej suczce z osiedla i wyje do księzyca kiedy tylko mu się spodoba. Ja zresztą tez ostetnio chodze z głową w chmurach i mysle nie o tym co potrzeba, wiec stanowimy niezły duecik z Egerem. No a zdjęcia, to nie wiem kiedy zrobię, bo ostatnio to ja jestem taka zakręcona, że kiedyś zapomnę głowy ;) Chyba poczułam juz wiosnę :):) Quote
Minerva Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Hej Wam Egerki :hand: Ano się jeszcze pamięta tą wizytę w hodowli, tą pierwszą noc i wgl pierwszy spacer, pierwszą kupę w pokoju tez sie pamięta :evil_lol: Bunty to i ja znam, ucieczek jak na razie nie, panna się słucha, wydaje mi się, że ten najgorszy okres mamy za sobą i będzie już tylko lepiej(obym nie wykrakała;) ) Oł, wiosna to i sie zakochał facet :D My niedługo będziemy przeżywać cieczkę, chociaż mam nadzieje, że nie będzie zbyt wielu amantów pod bramą :lol: Zamiast bujać w obłokach aparat/komórka w ręce i sesja egerkowa :) Pozdrawiamy :) Quote
egeri Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 cześć Wam :) Dobra zchodze na ziemię i postaram sie w najblizszych dniach popstrykać zdjęcia. Przed chwila dopiero wróciłam z Marianówki gdzie mieliśmy od piątku rekolekcje przygotowują ce do bierzmowania. Eger chodzi obrazony, że go zostawiłam. No to tak w wielkim skrócie. Zdjęcia orientacyjnie : wtorek/środa , Temat : nieznany jeszcze ;) Quote
sunshine Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Wszystkiego najlepszego dla Egerka!!!:D Ale imprezka :D Super... Shira urodziła się też 7 tylko maja:D Quote
egeri Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 sunshine napisał(a):Wszystkiego najlepszego dla Egerka!!!:D Ale imprezka :D Super... Shira urodziła się też 7 tylko maja:D Hehe, to super dużo psiaków jak widze na dogo z 7 ;) PS. Ja urodziłam się 6 maja ;) Quote
bianka19 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 egeri napisał(a):Hehe, to super dużo psiaków jak widze na dogo z 7 ;) PS. Ja urodziłam się 6 maja ;) a ja 19 maja ;) Quote
Kaya93 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Cześć, cześć :loveu: Czekamy na te fotki :cool3: Quote
Minerva Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Witamy się weekendowo :hand: I nadal czekamy na jakieś świeże fotki :Pp Quote
Ewa&Duffel Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 No i gdzie to obiecane zdjęcia ? Nieładnie, nieładnie :shake::diabloti: Quote
sunshine Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Dawać zdjęcia:D A 7 to podobno szczęśliwa liczba:D Quote
egeri Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Dogo zamula mi i nie mam siły nic wstawiać, poza tym nie mam pomysłu na te zdjęcia. A tak w ogóle to Wesłych Świat wszystkim zyczę :) Quote
Ewa&Duffel Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='egeri']Dogo zamula mi i nie mam siły nic wstawiać, poza tym nie mam pomysłu na te zdjęcia. A tak w ogóle to Wesłych Świat wszystkim zyczę :)[/QUOTE] Ej no nie wygłupiaj się, zrób jakieś na spacerku chociaż ! :diabloti: ;) Quote
Ewa&Duffel Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Radosnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka i pysznej wyżerki oraz bardzo mokrego dyngusa życzą Ewa z Dufflem :krolik: Quote
bianka19 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Czemu się nie odzywacie ? Co sie z wami dziejee ?! . Quote
Minerva Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Wagary :lol: Ładnie to tak opuszczać dogo? :mad: Quote
egeri Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Wróciłam !!! Tak w ogóle to przepraszam Was wszystkich za takie nagłe opuszczenie dogo, ale dużo sie działo... Najpierw szkoła, egzaminy, potem jeszcze te papiery musiałam pozanosić do LO no i jeszcze zdać chemię!!! Ale wszystko sie udało :) Miałam też teraz trochę zawirowań w zyciu prywatnym i... musiałam wszystko sobie poukładać i wrócić do normalności. Ale juz jestem :) Pewnie interesuje Was co u Egera? Powiem, że ma się bardzo dobrze, na ile to możliwe w taki upał. Wiem, że czekacie na zdjęcie, więc zaraz biorę aparat i porobię kilka fotek domowych :) Mam nadzieję, że wybaczycie mi te wagary, jak to Minerva określiła... Quote
egeri Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Oto kilka foteczek :) to tyle z domowych fociaków :) Quote
Minerva Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Pierwsza fotka za duża ;) http://i25.tinypic.com/2zfvatx.jpg Mogłabym go zjeść :loveu: Quote
Recommended Posts