Jump to content
Dogomania

EGER, czyli pozbawiony dobrych manier paskudny drań ;)

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć wszystkim :)

Cielaki, pijaństwo było, ale się nie załapałam, bo mama by mnie ukatrupiła ;) Za to sprzatania miałam nie mało.

Mi sie wydaje, że ja dopiero odbierałam Egera z hodowli a tu juz takie bydle. Teraz przechodzimy faze buntów i ucieczek, dlatego głuptasek na smyczy chodzi. Poza tym zakochany po uszy w jednej suczce z osiedla i wyje do księzyca kiedy tylko mu się spodoba.

Ja zresztą tez ostetnio chodze z głową w chmurach i mysle nie o tym co potrzeba, wiec stanowimy niezły duecik z Egerem.
No a zdjęcia, to nie wiem kiedy zrobię, bo ostatnio to ja jestem taka zakręcona, że kiedyś zapomnę głowy ;)

Chyba poczułam juz wiosnę :):)

Posted

Hej Wam Egerki :hand:
Ano się jeszcze pamięta tą wizytę w hodowli, tą pierwszą noc i wgl pierwszy spacer, pierwszą kupę w pokoju tez sie pamięta :evil_lol:
Bunty to i ja znam, ucieczek jak na razie nie, panna się słucha, wydaje mi się, że ten najgorszy okres mamy za sobą i będzie już tylko lepiej(obym nie wykrakała;) )
Oł, wiosna to i sie zakochał facet :D My niedługo będziemy przeżywać cieczkę, chociaż mam nadzieje, że nie będzie zbyt wielu amantów pod bramą :lol:
Zamiast bujać w obłokach aparat/komórka w ręce i sesja egerkowa :)
Pozdrawiamy :)

Posted

cześć Wam :)

Dobra zchodze na ziemię i postaram sie w najblizszych dniach popstrykać zdjęcia. Przed chwila dopiero wróciłam z Marianówki gdzie mieliśmy od piątku rekolekcje przygotowują ce do bierzmowania. Eger chodzi obrazony, że go zostawiłam.
No to tak w wielkim skrócie. Zdjęcia orientacyjnie : wtorek/środa , Temat : nieznany jeszcze ;)

Posted

sunshine napisał(a):
Wszystkiego najlepszego dla Egerka!!!:D Ale imprezka :D Super... Shira urodziła się też 7 tylko maja:D

Hehe, to super dużo psiaków jak widze na dogo z 7 ;)

PS. Ja urodziłam się 6 maja ;)

Posted

Dogo zamula mi i nie mam siły nic wstawiać, poza tym nie mam pomysłu na te zdjęcia.

A tak w ogóle to Wesłych Świat wszystkim zyczę :)

Posted

[quote name='egeri']Dogo zamula mi i nie mam siły nic wstawiać, poza tym nie mam pomysłu na te zdjęcia.

A tak w ogóle to Wesłych Świat wszystkim zyczę :)[/QUOTE]
Ej no nie wygłupiaj się, zrób jakieś na spacerku chociaż ! :diabloti: ;)

• 3 months later...
Posted

Wróciłam !!!
Tak w ogóle to przepraszam Was wszystkich za takie nagłe opuszczenie dogo, ale dużo sie działo... Najpierw szkoła, egzaminy, potem jeszcze te papiery musiałam pozanosić do LO no i jeszcze zdać chemię!!! Ale wszystko sie udało :) Miałam też teraz trochę zawirowań w zyciu prywatnym i... musiałam wszystko sobie poukładać i wrócić do normalności. Ale juz jestem :)

Pewnie interesuje Was co u Egera?
Powiem, że ma się bardzo dobrze, na ile to możliwe w taki upał.
Wiem, że czekacie na zdjęcie, więc zaraz biorę aparat i porobię kilka fotek domowych :)

Mam nadzieję, że wybaczycie mi te wagary, jak to Minerva określiła...