Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kosu32 napisał(a):
marysiu - biję się w moją kaszlącą kaltkę piersiową.
Moja wina - nie widzę inaczej :)
kosu32, Ty nam tu żywa i zdrowa jesteś potrzebna więc zmykaj do wyrka:cool3: i przybywaj jak sie wykurujesz :lol::lol:
Dogo07 napisał(a):
Mnie się wydaje że Kudełek ma taki srogi wyraz pycholka, i przez to ludzie nie widzą w nim miłego spragnionego bliskości z człowiekiem, psiaczka o złotym sercu :shake:.A może imię mu trzeba zmienić na jakieś ładne, przyjemnie brzmiące ?
Dogo07 więc może Kłaczek :evil_lol: albo Alf, który ciągle sie kłaczkiem krztusił :diabloti:
Tak czy siak :p:p Kudełku leć na górna półkę :multi: może ktoś dojrzy takie cudo :lol:

Posted

Alf ładnie :). Mnie się fajnie kojarzy.
A ja narazie dodam jeszcze kilka zdjęć psiaczka co mi kiedyś Tanitka przesłała jak była wtedy w schronisku.

Kudełek tak bardzo prosi o domek i o zainteresowanie człowieka.

Nie wiem dlaczego ale na tym zdjęciu taki chudziutki mi się wydaje :roll:.

I jeszcze kilka fotek.

Tak Kudełek czeka :-(.

Posted

rita60 napisał(a):
Cioteczko ty o tej porze na dogo:crazyeye:swieto jakie,czy cus:evil_lol:
Jestem za Alfem.
nie wiedziałaś cioteczko, że 'wampirki' czasami w dzień tez grasują:evil_lol: zwłaszcza gdy jest weekend :diabloti:
to co z tym Alfem :roll::roll:

Posted

Paoletta napisał(a):
Dziś w mojej rodzinie przeszedł za TM briard bardzo podobny do Kudełka.
Może im wyślę zdjęcie za jakiś czas. Na pewno nie teraz, bo są w kiepskim stanie..

Przykre bardzo jak ukochany psiak odchodzi :(.
A ten piesek miał może na imię Rudy ?

Posted

A gdzie teraz jest piesek?
Bo dzwoniłyśmy do schroniska i nam powiedziano, że go nie ma.

edit:
Już wiem co się stało. Nieprecyzyjnie spytałyśmy i dyrektorka pomyliła go z innym pieskiem.

Posted

Paoletto, a czy domek zgadza się na wizytę przed i poadopcyjną oraz podpisanie umowy ?

I jeszcze jedno, czy domek widział zdjęcia Kudełka ?
No i jakie warunki miałby piesek ? Gdzie by mieszkał ? Możesz nam coś więcej napisać ?

Posted

Ale decyzja jeszcze nie jest podjęta. Trzeba odczekać kilka dni żeby móc podejmować takie decyzję nie pod wpływem emocji.

Gdyby został zaadoptowany to na pewno by się zgodzili na wszystkie warunki.
Domek oczywiście widział zdjęcia dlatego myśli o Kudełku a nie o mniejszym piesku jak wcześniej chcieli.
Dom najlepszy z możliwych. Dwa lata temu odeszła suczka, teraz jej syn. Straszna pustka, bo pieski były niesamowicie kochane. Miałby wszystko o czym tylko by zamarzył. Mieszkałby w Warszawie, w bloku, na parterze, blisko parku.

Posted

Paoletto, ja to wszystko pytam tylko ze względu na dobro psiaczka, chyba sama rozumiesz :) ?

I oczywiście ja też rozumiem, że domek potrzebuje się zastanowić i na spokojnie wszystko przemyśleć.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Paoletto, ja to wszystko pytam tylko ze względu na dobro psiaczka, chyba sama rozumiesz :) ?

I oczywiście ja też rozumiem, że domek potrzebuje się zastanowić i na spokojnie wszystko przemyśleć.

ALE KUDEŁEK CZEKA:razz:

Posted

A, i jeszcze w domu jest dziecko. Jak myślicie on z dziećmi? Ciężko powiedzieć, co?

rita60 napisał(a):
ALE KUDEŁEK CZEKA:razz:

Ale, wiesz, to wyjątkowa sytuacja.. trudna..

Posted

Paoletta napisał(a):
A, i jeszcze w domu jest dziecko. Jak myślicie on z dziećmi? Ciężko powiedzieć, co?

Ale, wiesz, to wyjątkowa sytuacja.. trudna..

Wiem Paoletta:roll:tak sobie zartowalam.