Ghost Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Milusia co tydzień bywa u weta. Cały czas utyka na nóżkę, ale wydaje się, że już trochę mniej. Jest już zaszczepiona na wszystko, odrobaczona i nawet deczko utuczona :). W tę sobotę Milusia była u fryzjera. Są zdjęcia, jednak ja nie mogę ich wstawić, bo nie mogę dodawać załączników. Niestety nie wiem gdzie i jak to zmienić :). Myślę, że nusia je tu wstawi :). W sobotę miałam w domu pięć psów: mojego średniaka, Milę, yorka i dwie średniaczki pani Ani, która strzygła psiury. Tylko psy pani Ani przyjechały eleganckie. Nasze trzy poszły pod trymer i nożyczki :). I cóż, jak się zachowała Milusia? Gabra już zna i nie ma z nim problemu. York się nie liczy- nie istnieje, jest tłem ;). Dwie nowe, nieznajome średniaczki to jednak było zbyt wiele na raz jak dla Milusi. Poczuła się osaczona w domu i zaczęła się awanturować. Po strzyżeniu jednak, gdy wypuściłyśmy wszystkie psy na raz do ogrodu, to problemu nie było. Przestrzeń zrobiła swoje. Atmosfera była trochę sztywnawa, ale bez awantur. Natomiast w czasie strzyżenia Milusia była złota. Stała grzecznie, pozwalała wszystko z sobą robić. Czasem tylko się niecierpliwiła, ale to nic dziwnego, bo trochę to trwało... Milusia na zdjęciach jest nie do poznania. Nawet uszy zmalaly :). Fajne jest zdjęcie, na którym średniaki są za drzwiami, a Mila w środku... Tak w ogóle, to fajny z niej psiurek i daje właścicielom dużo radosci :). Quote
mala_czarna Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Jenyyyy, jaka cudna gromada pieprzaczków!! :) I pomyśleć, że ten kołtunek ze zdjęcia w pierwszym poście to teraz taka elegancka dziewczynka! Quote
NusiaiJa Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 wczoraj widziałam kopię Milusi tylko z przed wizyty u fryzjera... biegała na jednym z Tomaszowskich osiedli... ale miała czerwoną obrożę i to mnie powstrzymało...... Milusiu, ale Ci się panienko powiodło. Quote
Ghost Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Dzięki malawaszko za fotki :). W Święta Milusia będzie czynić honory domu. Do Tereski (właścicielki suni) przyjadą z wizytą jej dwaj bracia z rodzinami. Żaden z nich nie wie, że w domu jest pies. Milusia będzie robić za zajączka wielkanocnego:evil_lol:. Nadaje się- uszy jak u prawdziwego :loveu:. Została wyprana i teraz wyczekuje gości:lol:. Pozostaje tylko czekać na relację... Pozdrawiam wszystkich i życzę wesołych Świąt :krolik::krolik::krolik: Quote
NusiaiJa Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 czy ktoś pamięta jeszcze tego zarośniętego "szczylka" :evil_lol::loveu::loveu::loveu::loveu: ...który teraz wygląda tak :loveu::loveu::loveu: Oczywiście Milusia w dalszej rodzinie zakochana jak i rodzinka w niej! test świąteczno-woelkanocny zdany na 6tkę!!!!! :multi: Quote
Recommended Posts