Aimez_moi Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 GAPA a Ty co? Pokazuj sie i to szybko.... Domku szukamy... Quote
anita_happy Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 no pudzian..obiecałeś!!!!!!! ech..faceci... obiecanki cacanki.... GAPA - dziś ATOS juz nie śpi na śniegu...wiesz!!!! w srode pojedzie do swojego DS twoja kolej juz niedługo...pieknoto ty NASZA PUDZIAN - fotki:) Quote
Aimez_moi Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Gapa właśnie.... Teraz kolej na Ciebie...... Quote
anita_happy Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 GAPULA, widzisz co się porobiło!!!! zamiast toba sie zajmować to TE BABY latają po miescie za wielkimi pami!!!! wybacz im - te duze sa w ogromnej potrzebie, a ty pewnie na poduchach śpisz u pudzianowej mamci?? FOTY???pudzian :)FOTY GAPY - nir Twoje!!!! Quote
Aimez_moi Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Gapula jest cudna i kochana........ Quote
Aimez_moi Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Pudzian ja Cie bardzo prosze - napisz jak Gapcia. Mozesz wkleic chociaz jedno jej zdjecie??????? Quote
anita_happy Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 pudzian powiedział, ze nie wklei bo sie boi, ze za szybko znajdzie DOM!!!! pudzian bo z nakazem przyjdziemy do Ciebie i Gape odbierzemy!!! :P Quote
anita_happy Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Gapull...wskakuj dziewczynko i szukaj domku Quote
anita_happy Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 no własnie..co u GAPULI :) pudzian ją wykradł i nie daje znaka...oprócz tego, ze jest przezabawna i przekochana i ma piękne oczy - takie ludzkie spojrzenie.... hihiih i poza tym , ze zakochali sie w niej wszyscy, a w okolicy jak sie ludzie pytają co zrobili z bialym psem TO oni mówią,,,ze ten biały przez noc zczerniał...i ludzie to biora za prawdę???bo gapa to kopia Haidi-białaski, tylko ze czarna :) hihihi Quote
anita_happy Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 :multi:DZIĘKUJEMY WSPANIAŁEJ PUDZIANOWEJ MAMCI :* dzis dostałam taki oto email :) "......... Witam. Znów muszę zabrać głos bo mój synek jak zwykle się ociąga. Gapa - wspaniała sunia. Bardzo towarzyska, sympatyczna lubiąca dzieci i zabawy z nimi. Tryskająca energią i niezmordowana w zabawach z naszą Gabi i z kotkami. One początkowo musiały oczywiście pokazać kto tu jest górą ale już dały sobie spokój bo Gapa miała to gdzieś i zaczepiała dalej. Z Haidi są rzeczywiście jak pozytyw i negatyw (negatyw nie oznacza tu cech negatywnych). Tamta cichutka i spokojna a to małe diablę ale niezwykle urocze. Zjada wszystko i ze wszystkich misek. Nie wybrzydza. Z wychodzeniem nie ma problemu. Wszystko załatwia na dworku. Na smyczy chodzi w miarę dobrze. Warczy, szczeka, pilnuje swojego ale nie jest agresywna. Pozdrawiam serdecznie. Pudzianowa mama. .........." a jednak...pudzian chce sobie dla siebie GAPE ZOSTAWIC :P hihih nie nie nie pudzianku GAPA to KSIĘZNICZKA na wydaniu, kt szuka swojego pałacu na tej ziemi...przepraszam... powinnam napisać GAPA to Ksiiezniczka na wydaniu, a gdzieś w tej przestrzeni jest PAŁAC, kt jej szuka....MUSIMY TYLKO POMÓC W TEJ KOMUNIKACJI :multi::multi::multi::multi::multi::multi: :multi::multi::multi::multi::multi: :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Aimez_moi Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 No nie. Pozuje do zdjec jak rasowa modelka. Pudzianowa mama jestes wspaniala. Quote
anita_happy Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Aimez...widziałas ten WZROK!!!!!!!!!!!!! pieknosci...ech Quote
Aimez_moi Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Gapa potrafi byc rozkoszna. A przy okazji rozrabiaka jakich mało. Jak to szczeniaczek...... Quote
anita_happy Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 GAPUL - pokazuj się moja piękności :) Quote
nincia Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 no piekna Gapciu dalas mi sie dzisiaj poglaskac :-) Quote
anita_happy Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 GAPA ja sie biore ostro za Twój marketing...latka lecą...a ty co....dalej chroopy dla szczeniaków wcinasz :P Quote
Aimez_moi Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Anita masz rację bierz się za Gape...... Quote
Recommended Posts