papryka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 sliczne malenstwo:) napiszcie wiecej info na temat Gapci, w jakim wieku jest psiak i co z kupkaniem i siusianiem:) Quote
Aimez_moi Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Kupkanie i sikanie ma rozpracowane. Kręci sie w kółeczko i popiskuje a to znaczy, że czas na albo siku albo kupkę. W jakim jest wieku nie mam pojęcia ale brzuszek ma pękniościowy a ząbki jej dopiero rosna. Aj w ogóle śliczne toto jest. Quote
papryka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 poprostu cudne:) jakbym mogla to bym wszystkie te psiaki przygarnela:/ mam juz dwa takie pychole do calowania :)kochana morduchna:**** jak zobaczylam jej watek to przypomniala mi sie moja zuzanna zaadoptowana w zeszlym roku w marcu tez po wypadku 8 miesieczny maluch byl, a teraz taka przekochana:))) powodzonka maluszku:) Quote
Aimez_moi Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Gapa szukamy domku. Pudzian napisz jak maleństwo..... Quote
anita_happy Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 pudzina pisał..na gg GAPA spała do 3.00 potem chciała sie bawic... bawiła sie do 6.00 a teraz ŚPI chyba pomyliły jej sie adresy :P ona powinna z takim trybem życia byc u mnie hahahahahhaha Quote
Aimez_moi Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ale ale, jak sie jej nie pozwoli spac po południu i wieczorkiem trochę pobawi to spi jak bobas do 8-mej rano. Quote
pudzian321 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Gapcia juz sie troszke oswoila. W domu praktycznie wszystkiego sie boi. Szczeka i warczy na moje kotki. Na spacerach wstepuje w nia jakas bestia szczeka i warczy na wszystko i wszystkich, biega, skacze. Jest w trakcie nauki chodzenia na smyczy. Po schodach potrafi wejsc ze schodzeniem juz gorzej. Quote
Aimez_moi Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 I tak jest cudna. Wszystkiego sie nauczy. Quote
anita_happy Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 CO TAM GAPOO...pudzian cos naskrobał??? Quote
anita_happy Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 eee gAPa..ja tam słyszałam, ze ty masz racje z tym szczekaniem!!!!!!!! pijaczek zalliczony jakiś kiepski sąsiad tez... eee GAPA - masz nosa łasico Quote
Aimez_moi Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Gapa szczeka? Ale to chyba ze strachu..... GAPA zamowimy banerek u Ciotuchny Anity dla Ciebie.... Quote
Aimez_moi Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Gapa po sniegu skacze jak lasica. A po ziemi zasuwa jak krecik. Ale rozkoszna z niej dziewczynka. Quote
anita_happy Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 no AIMEZ - ja CI DAM CIOTUCHNE!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
dzidzia88 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 hehe slicznosci... dzisiaj bylysmy zaniesc obróżke dla niej to uciekla i skulila sie na łózeczku przed nami:P ale i tak jest pieknosciowa:) pozdrowienia dla pudzianowej mamy:) Quote
Aimez_moi Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Gapcia musi troszke odsapnac. Rozkreci sie na pewno, sliczna z niej dziewczynka i jesczcze bedzie wszystkim dokuczala. Quote
anita_happy Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 GAPA CO U CIEBIE??? pudzian na gg pisze, ze jesteś SUper SUCZ :) hihihi daj wycisk kotom :) Quote
Aimez_moi Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 I Gapa sie rozkrecila..... Na spacerkach szaleje i podskakuje jak lasica. Mama Pudzianowa jest zakochana w Gapuli - wiedzialam, ze tak bedzie....:) Quote
happy-mamas Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 mogę dostać jakieś foto ???powieszę obok Borysoego,może cos z tego będzie. Quote
dzidzia88 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 No i znowu bedzie płacz przy rozstaniu... pozdrowienia dla Pudzianowej Mamy:) Quote
dzidzia88 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 A widzialam mala dzisiaj ze "swoja" Pancia na spacerku... oby znalazla taki kochajacy domek jak Haidi...:) Quote
nincia Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 a pewnie jutro wydrukuje i podrzuce :-) Quote
Recommended Posts