Jess Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 HuSkYdIaNa napisał(a): Pkna psinka :loveu: :loveu: :loveu: A gdzie więcej fotek tej pięknej mordki ?? :razz: Quote
HuSkYdIaNa Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Witamy w galerii:loveu: Te oto forki dedykuje: :loveu: Jess: ):loveu: :loveu: Karolince:loveu: :loveu: Hasce:loveu: :loveu: Fidze:loveu: Jets get the party started:smilecol: :razz: Nasz sprzęt do biekjoringu:razz: :evil_lol: Idze mój zabujca:evil_lol: :megagrin: :lmaa: Pies kumpelki ze szkoły Koks:megagrin:[SIZE=2] :lmaa: :razz: (niechciało mi się tranić pamięci na jego foto i dla tego takie małe):razz: Dziś postaram się jeszcze coś popstrykać, ale nie obiecuje dziękuje za odwiedziny i pozdrawiam huskydiana :mad: Tomek:mad: Quote
HuSkYdIaNa Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Obiecywałem i zrobiłem :D fotki wkleje gdzieśza 2-3 godziny bo idziemy z kumplami na streeta(rowery;) po mieście) pa Quote
BooBC Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 No a ja mam spalony monitor i mogę tylko w szkole oglądać foteczki :placz: :placz: :placz: Pozdrawiam Karolina Quote
haska_12 Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Bardzo dziękuję za dedykowane fotki :loveu: :loveu: :loveu: Upominam się o nowe... :razz: Quote
Jess Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 No 4 osobą dedykuje a fotek tylko 3 ! z czego tylko jedno Diany :mad: Wieecej proszę :razz: Quote
BooBC Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Ja go cały czas namawiam na dogomanie :lol: Quote
Jess Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='haska_12']HuskyDiana- ślad po nim zaginął... :P Noo nie :placz: :placz: :placz: JUTRO ZNAJDE TEN ŚLAD A WTEDY TOMEK ...BÓJ SIĘ JAK NIEBĘDZIE FOT :mad: :mad: :mad: :placz: WRACAJ NA DOGO :placz: :loveu: KOFFANY !!! :loveu: Quote
Guciek Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Myślę, ze kagańce powinny używać psy uznawane za groźne..np Rottweilery ( chociaż nie powinny się znaleść na tej liście ) Czy zwykłe kundle typu Pit Bull Dyskryminacja! Doskonale wiem co to jest Pit bull !! To, ze jesteś starsza to nie powinnaś czuć się zbyt pewna siebie i pouczać! Pit bull to kundel i nikt mi nie wmówi, że to jest rasa! Nie jest zarejestrowany do grupy FCI - czy jakoś tak ..poprostu nie jest uznawany za rase w związku kynologicznym.I ty mówisz, że to nie jest kundel...??? Wyobraz sobie, ze niektorzy siedza wiecej niz TY w tych psach i pitbull to rasa - bo niby skad by mialy rodowody? :p To, ze nie jest uznany przez FCI nie oznazcze, ze inne organizacje pitbulli nie uznaja :cool3: http://video.google.pl/videoplay?doc...46098695832875 http://video.google.pl/videoplay?doc...01147175331908 http://video.google.pl/videoplay?doc...50536885953904 Moje zdanie nt tych filmow znasz, pomimo, ze opinie wyrazilam znajdujac filmy na GOOGLE VIDEO wpisujac haslo AGILITY. Przedewszystkich tyczki w slalomie rob w mniejszych odległosciach ok 50-60cm. Po drugie - NIE TRZYMAJ PSA NA SMYCZY. po trzecie skup psa na sobie, nakręć go na nagrode np zabawke lub smakołyk. A jesli pies jest rozkojazony to pod zadnym pozorem NIE WCIĄGAJ GO NA SIŁE NA TOR! To ma być ZABAWA a nie PRZYMUS Quote
haska_12 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 HuSkYdIaNa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
BooBC Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Kropeczek ['] :placz: :-( :placz: :-( :placz: :-( :placz: :-( Niech będzie Ci dobrze za TM :-( Quote
haska_12 Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Palma, a kogo to ta słodkość [*] ??? Tomek byś się wstydził.. masz dopiero 49 stron :mad: Quote
haska_12 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Aha... :placz: [*] :placz: Szkoda, ze on sam o tym nam nie powiedział :mad: Quote
haska_12 Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 A jak go namawiasz na dogo to co mówi ? :mad: Quote
BooBC Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Był na rdzinkach z własnej nie przymuszonej woli :) Quote
Jess Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 [quote name='haska_12']Na dogo nie zamierza wracać :(? Właśnie ..... co mu jest że nie wchodzi nawet na galerie Dianki ? Gadał ktoś z nim ? :-( ['] Kropeczek ['] :-( Quote
haska_12 Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Ja go widziałam,ale na innych galeriach.. do swojej pewnie nawet nie zajrzył :shake: ... Quote
BooBC Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Gucio jedziesz na obóz :crazyeye: :loveu: :crazyeye: Buuuuuu ja narazie nie :placz: Ale za rok na 99% nie pojade na szkolną i obóz mam jak w banku :cool1: :razz: :cool1: Quote
Recommended Posts