Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 567
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy w galerii:loveu:
Te oto forki dedykuje:
:loveu: Jess: ):loveu:
:loveu: Karolince:loveu:
:loveu: Hasce:loveu:
:loveu: Fidze:loveu:

Jets get the party started:smilecol:

:razz: Nasz sprzęt do biekjoringu:razz:

:evil_lol: Idze mój zabujca:evil_lol:

:megagrin: :lmaa: Pies kumpelki ze szkoły Koks:megagrin:[SIZE=2] :lmaa:

:razz: (niechciało mi się tranić pamięci na jego foto i dla tego takie małe):razz:

Dziś postaram się jeszcze coś popstrykać, ale nie obiecuje dziękuje za odwiedziny i pozdrawiam

huskydiana
:mad: Tomek:mad:

Posted

[quote name='haska_12']HuskyDiana- ślad po nim zaginął... :P
Noo nie :placz: :placz: :placz: JUTRO ZNAJDE TEN ŚLAD A WTEDY TOMEK ...BÓJ SIĘ JAK NIEBĘDZIE FOT :mad: :mad: :mad:

:placz: WRACAJ NA DOGO :placz:
:loveu: KOFFANY !!! :loveu:

Posted

Myślę, ze kagańce powinny używać psy uznawane za groźne..np Rottweilery ( chociaż nie powinny się znaleść na tej liście ) Czy zwykłe kundle typu Pit Bull

Dyskryminacja!

Doskonale wiem co to jest Pit bull !! To, ze jesteś starsza to nie powinnaś czuć się zbyt pewna siebie i pouczać! Pit bull to kundel i nikt mi nie wmówi, że to jest rasa! Nie jest zarejestrowany do grupy FCI - czy jakoś tak ..poprostu nie jest uznawany za rase w związku kynologicznym.I ty mówisz, że to nie jest kundel...???

Wyobraz sobie, ze niektorzy siedza wiecej niz TY w tych psach i pitbull to rasa - bo niby skad by mialy rodowody? :p To, ze nie jest uznany przez FCI nie oznazcze, ze inne organizacje pitbulli nie uznaja :cool3:

Moje zdanie nt tych filmow znasz, pomimo, ze opinie wyrazilam znajdujac filmy na GOOGLE VIDEO wpisujac haslo AGILITY. Przedewszystkich tyczki w slalomie rob w mniejszych odległosciach ok 50-60cm. Po drugie - NIE TRZYMAJ PSA NA SMYCZY. po trzecie skup psa na sobie, nakręć go na nagrode np zabawke lub smakołyk. A jesli pies jest rozkojazony to pod zadnym pozorem NIE WCIĄGAJ GO NA SIŁE NA TOR! To ma być ZABAWA a nie PRZYMUS

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='haska_12']Na dogo nie zamierza wracać :(?
Właśnie ..... co mu jest że nie wchodzi nawet na galerie Dianki ? Gadał ktoś z nim ?

:-( ['] Kropeczek ['] :-(

Posted

Gucio jedziesz na obóz :crazyeye: :loveu: :crazyeye: Buuuuuu ja narazie nie :placz: Ale za rok na 99% nie pojade na szkolną i obóz mam jak w banku :cool1: :razz: :cool1: