matrix..... Posted January 26, 2004 Posted January 26, 2004 Hej! W sprawie Psów Faraona to naprawdę bardzo efektowne psy w swojej prostocie. Są bardzo niezależne i samce nie lubią zbytnio towarzystwa innych psow na swoim terenie. W Polsce to jedynie p.Wiszniewska w hodowli Ypsylon miała przedstawicieli tej rasy, o ile się nie mylę to u niej urodziły się 2 mioty, teraz nie ma już Faraonów w hodowli i nikt w Polsce nie prowadzi ich hodowli. Natomiast nasi sąsiedzi Czesi mają i to całkiem ładne egzemplarze, na południu Polski pojawia się taki jeden. Niektóre w tych czeskich hodowlach maja przodków właśnie z Ypsylonu. Quote
flashka-g Posted January 27, 2004 Posted January 27, 2004 To za troszke zobacze jakiego psiaka ma Ania...ona wogole ma psa czy suczke?? :D Quote
zaba14 Posted January 27, 2004 Posted January 27, 2004 widze że ciekawy temat prowadzicie... co ja mogę powiedzieć że gdy byłam na wystawie widziałam Faraona.. aż zdębniałam... :o bardzo ładne psy to trzeba przyznać ;) Quote
sh_maniak Posted February 12, 2004 Posted February 12, 2004 Faraon , podoba mi się ta ras przeszło 10 lat. One są takie dumne, posągowe, delikatne, dostojne po prostu cudowne!!! Nie rozmarzam się bo zaraz na takiego zachoruję i co będzie ??? Quote
sh_maniak Posted February 12, 2004 Posted February 12, 2004 to sobie zalatwisz :P To nie jest takie łatwe, ale może kiedyś kto wie :lol: :lol: Quote
flashka-g Posted February 14, 2004 Posted February 14, 2004 sh mianiak:))no to własnie sluchaj jak bedziesz w Opolu na wystawie to moze takiego zobaczysz;))))widze ze w koncu ktos z moich okolic:))) Quote
sh_maniak Posted February 14, 2004 Posted February 14, 2004 Widziałam już nie raz. :D A widziałas może fotki zw gr. 5 ze świtówki w Helisinkach ( cudo) A na wystawie bedę na pewno chcąc niechcac - wiesz praca. :cry: Quote
sh_maniak Posted February 14, 2004 Posted February 14, 2004 sh mianiak:))widze ze w koncu ktos z moich okolic:))) Mnie też to cieszy :lol: :lol: Quote
flashka-g Posted February 14, 2004 Posted February 14, 2004 aa to pracujesz w związku???Bedzieszmoze na tym pokazie w sobote 21??bo ja sie wybieram:)mam prezentowac jak sie wystawia małe rasy:) Quote
sh_maniak Posted February 15, 2004 Posted February 15, 2004 Nie w związku nie pracuję, tylko na wystawach. Niestety się nie wybieram. A jakie ty masz pieski w domu? Quote
flashka-g Posted February 15, 2004 Posted February 15, 2004 w domu PUDLA DUZEGO i Chińskiego grzywacza.A pozatym w Strzelcach Opolskich 3 POny na współwłasność.A byłes/łas moze na podusumowaniu sezonu?? Quote
tunio Posted February 18, 2004 Posted February 18, 2004 To za troszke zobacze jakiego psiaka ma Ania...ona wogole ma psa czy suczke?? :D Flash albo nie czytasz ze zrozumieniem albo jestes przemeczona bo w postach Haluty widnieje jak byk kilkumiesieczna SUCZKA :lol: Quote
flashka-g Posted February 19, 2004 Posted February 19, 2004 carry dzieki.... :wink: po prostu nie skojarzyłam:) Quote
Arika_Dominika Posted February 20, 2004 Posted February 20, 2004 Cześć :D To co czytam tutaj jest fascynujące (mówie to do wszystkich) !! :wink: Wszystkie charty są tu pięknie opisane , no i ....te zdjęcia! :D Ale chciałabym Was poprosić o to abyście coś napisali o Psach Faraona. Bardzo je lubie i chciałabym się o nich więcej dowiedzieć. Jakie są, jak się zachowują, gdzie takiego dostać?? I jeśli macie zdjęcia czy byście mogli wkleić? ______________ Pozdrówka :D Dominisia & Ariczka & Bidabliu [uwaga: W tym miejscu skleiłam jeden topik (przerzucony tu z innego działu) do drugiego, oba ogólne o psach faraona. <-- Mod] Quote
Arika_Dominika Posted February 21, 2004 Posted February 21, 2004 No dobra, V grupa, ale ja i tak troszke uważam je za charty :D Uwielbiam faraony. Ale chociaż to z V grupy to i tak napiszcie coś o nich, prosze :P ___________ Pozdrówka :D Dominisia & Ariczka & Bidabliu Quote
tunio Posted February 21, 2004 Posted February 21, 2004 na pierwotniakach juz taki temat jest 8) podepnij sie pod niego :niewiem: Quote
Arika_Dominika Posted February 21, 2004 Posted February 21, 2004 Podepne, podepne, carry :D Aha, w grupie V są dwa tematy "Pies Faraona" i tam Cię zagadałam carry, czytałeś?? Aha wejdź prosze w oby dwa tematy, nie pamiętam w którym o cos Cię poprosiłam :D ____________ Pozdrówka :D Dominsia & Ariczka & Bidabliu Quote
Arika_Dominika Posted February 21, 2004 Posted February 21, 2004 Am, chce wkleić więcej niż 6 zdjeć faraonków, ale nie wiem jak... :evil: :x Czy ktoś mi powie jak??? ___________ Pozdrówka :D Dominisia & Ariczka & Bidabliu Quote
nice_girl Posted February 21, 2004 Posted February 21, 2004 Podepne, podepne, carry :D Aha, w grupie V są dwa tematy "Pies Faraona" i tam Cię zagadałam carry, czytałeś?? Aha wejdź prosze w oby dwa tematy, nie pamiętam w którym o cos Cię poprosiłam :D A ja myslałam ,ze Carr to dziewuszka 8) Quote
Arika_Dominika Posted February 21, 2004 Posted February 21, 2004 Dobra, carry :D Ty zostań. Ja tu piszę tylko z powodów faraonków :wink: _____________ Pozdrówka :D Dominisia & Ariczka & Bidabliu Quote
Arika_Dominika Posted February 21, 2004 Posted February 21, 2004 A ja nie wiem czy chłop czy dziewuszka :D Mówie po nicku. _______________ Pozdrówka :D Dominisia & Ariczka & Bidabliu Quote
Arika_Dominika Posted February 22, 2004 Posted February 22, 2004 No, wkleje kilka zdjeć moich ulubieńców. Faraonki są u mnie na 2 miejscu, na pierwszym polaki :D Ale... :D Nie będę wszystkich zdjec opisywać, bo pisałabym chyba 2 dni :lol: :lol: Ale nie wiem czy dobrze wkleje zdjecia. : słodki :D ______________ Pozdrówka :D Dominisia & Ariczka & Bidabliu Quote
Recommended Posts