kinia098 Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 :oops: Pilnie poszukuję kogoś do wizyty przed adopcyjnej w Słupsku ! 2 małe syjamki ode mnie z Darłowa mają szansę na DS ! Im szybciej, tym lepiej; pada deszcz, wieje wiatr a one na dworze bez schronienia :( takie malutkie 2 miesięczne kuleczki. Proszę kontaktować się ze mną na PW. Quote
kinia098 Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 Czy jest gdzieś u nas w pobliżu ( Koszalin, Słupsk itd. ) możliwość złapania suni przez jakąś organizację i wysterylizowana jej, a potem wypuszczenia z powrotem na wolność ? Bo nie liczę na to, że znajdzie się coś dla dzikiej, zwykłej burej suni :( Nawet gdyby udało mi się załatwić gdzieś darmowe pieniądze albo sterylkę, to nie miałabym jak jej złapać :/ Quote
kinia098 Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Dziewczyny ( i mężczyźni ), błagam ! Chociaż zajrzyjcie ! Sprawa mega pilna ! Ktoś sunię wyrzucił i przez nią został spowodowany wypadek ! Sunia jest w strasznym szoku! Musi iść jutro do schronu ? http://www.dogomania.pl/threads/1963...C4%85%C5%BCymy Quote
kinia098 Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 hop sunieczko do góry ;) i problem z tobą dalej nierozwiązany :/ Quote
kinia098 Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Widziałam dziś sunię :( Leżała na śniegu ze stulonymi uszkami, strasznie smutna i zmarznięta :( Jak ją wołałam to tylko leciutko główką ruszyła.. :cry: Quote
kinia098 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Szukam transportu Darłowo-Gdańsk!! Na Puszystą ode mnie z działek czeka domek !! Pilne, bo na działkach gdzie ona przebywa szerzy się kk :( Quote
malagos Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Kiniu, to ta sunia od półtora roku nie ma domu, tak? Quote
kinia098 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 malagos napisał(a):Kiniu, to ta sunia od półtora roku nie ma domu, tak? No gdzieś tak będzie :( Ja jej nawet nie ogłaszałam, bo ona jest dzika i nie da do siebie podejść :( Albo po prostu zrobiła się taka płochliwa po śmierci właściciela.. :/ Quote
kinia098 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 No i dla mnie ogromnym zdziwieniem jest, że sunia nie ma w ogóle młodych ! Quote
kinia098 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Dzisiaj dowiedziałam się, że sunia zaginęła razem z psem kolegi :-o Myśliwy ? Bo u nas też był i ostrzegał, żeby psów nie wypuszczać na pola bo mogą odstrzelić :crazyeye: Quote
Recommended Posts