Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 949
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oczywiście że rozdzielamy jak ktoś będzie chciał jednego. Suzi u Aliny jakoś nie usycha z tęsknoty za Sisi, a przecież prawdopodobnie były razem od urodzenia. Alinka z Suzi często odwiedzają mnie w schronisku i mała tryska radościa i szczęściem Myślę że dla psa najważniejszy jest człowiek i dom.
Przypomnę że Pirat jest wykastrowany ale Bejli nie jest wysterylizowana, bo to chyba ważne.

Posted

To decyzja zapała, ogłoszenia będą oddzielne. Szkoda bo fajnie by było gdyby razem do domu poszły, ale to pewnie nierealne bo odzewu zero. Zmienie tytuł, że na sterylke zbieramy

Posted

agrabcia napisał(a):
Jak Ja załuje, że nie mam miejsca zeby Je zabrać. Dobija mnie ta bezradność

A ja miejsce mam, ale kasy nie :( Migają mi takie pomysły, żeby za karmę i koszty weta je zabrać na DT... Tylko teraz poza swoimi dwiema suczynkami mam jeszcze na przechowaniu pieska siostrzenicy, nie wiadomo, czy nie na dłużej. Piesek nieodjajczony, bo dziewczyna nie ma za co, a na karku siedzi jej MOPS i ma pretensje, że pies i dzieci w małym mieszkaniu :( Dlatego wylądował u mnie i nie jestem pewna, jak domownicy zapatrywali by się na pięć psów zamiast trzech... No i Bejli też "pełnowartościowa", a szczeniaczków wolałabym nie produkować ;)