eliza_sk Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Hmmm i co mam Wam napisać ... że straciłyśmy jedyny tymczas jaki miałyśmy w Jędrzejowie ? Bo koleżanka Luna vel Sonia tak się tam zadomowiła, że ani myśli zmieniać lokum :mad: Dziś poszłam w odwiedziny, a p. Wiesia mnie pyta czy przyniosłam dokumenty, bo już czas ją zameldować przecież ! W poniedziałek idę podpisać umowę. Nie wyobrażam sobie, żeby ją stamtąd teraz zabrać - sunia jest bezgranicznie zakochana w swoich opiekunach, z wzajemnością zresztą - żebyście widzieli jak sobie z Pancią buziaczki daje :loveu: To ich pierwszy ... i ostatni tymczasowicz. Quote
malagos Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Ot, i klops, szkoda tymczasu... Żartuję :eviltong::loveu: :loveu: Quote
eliza_sk Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 Dziś byłam podpisać umowę - Lunka sprzedana :loveu: Quote
ewelinka_m Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 dt szkoda bo z pewnością dla innych psiaków by się przydało... ale co tu robić kiedy serce postanowiło inaczej [FONT="][/FONT] Quote
tomcug Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Życzę Wszystkim zdrowych , radosnych, spokojnych Świąt Wielkanocnych smacznego jajka, mokrego dyngusa i odpoczynku w rodzinnym gronie. Quote
eliza_sk Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 A pamiętacie Lunę vel Sonię ? Dziś dziewczyna u mnie nocuje, bo pancia ma komunię wnusi. Quote
ewelinka_m Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 aleeż piękniocha!!! :loveu::loveu::loveu: poszczęściło jej się okrutnie! oby więcej takich domków :multi: Quote
tomcug Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Cudna dziewczynka! :multi::loveu: A ja nieśmiało zaproszę do zajrzenia - nowe pińczowskie bidy - mama i szczeniaki.:-( http://www.dogomania.pl/threads/185586-Mamusia-i-trzy-szczeniaki-w-niebezpiecze%C5%84stwie!?p=14676797#post14676797 Quote
Recommended Posts