Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dafne to taki mały trzpiot. Trochę jej było smutno, że nie ma kogo zaczepiać do zabawy, bo to ona była prowodyrem w tym dwupaku z Bajeczką, ale już szaleje z Kasią :cool3:

Posted

Andzike napisał(a):
Mantis, jak się trzymasz ? ;)

E tam. Nikt mnie rano nie budzi myciem buzi :-(

Madallena napisał(a):
.... to moze juz czas na ta kudlata sunke z Glowna ;) ?

No ale zniknęła ze strony schroniska. Myślałam, że została adoptowana.

Posted

Zatem pomyśl o pannie z twojego banerka ;) Ja koresponodwałam z Panią z Głowna, Leni ma kopie, jakaś dziwna akcja... Psy o których myślałyśmy w jeden dzień poszły do adopcji. Daj, Boże ,moze coś się naprawdę ruszyło w tych adopcjach...

Posted

ta sunia o ktorej dogo pisze NA GWALT POTRZEBUJE DT!

Albo zginie albo zaginie albo zostanie zagryziona a w "najlepszym" wypadku traf na lancuch na wioche do jakiegos cymbala, ktory bedzie dopuszcal do niej swoje burki podworkowe. Caly zamosc :(

dziewczyny! ta sunia jest na CITO do zabrania :(:(:(

Posted

Myślę, myślę, nieustannie. Mejsi już ma jakąś alternatywę. Oby się udało :)

Ze wszystkich dotychczasowych tymczasowiczów, o Bajeczkę martwiłam się najbardziej, bo to takie wrażliwe dziecko, ale po długiej rozmowie z Alicją jestem spokojna. :)

W podróży była mocno zestresowana, ale jak już weszła do mieszkania, ogonkiem wywijała. Pewnie biedulka nie wiedziała co ją czeka, ale zobaczyła domowe pielesze i się uspokoiła :)
Hasa z Małym Księciem, który jest nią zachwycony :loveu: Drepcze za jeszcze zestresowanym Zimusiem i... Alicja zastąpiła jej Mantis :loveu:
Możecie nie wierzyć, ale wcale nie jestem zazdrosna :eviltong:
Na spacerkach jeszcze trochę spięta, ale w domu już zaczyna meble przestawiać :evil_lol: (no dobra, jeden mały kwiatek ;)) I nową smyczkę zeżarła, łobuz :lol:

Posted

mshume napisał(a):
Muszę ich poznać z Pańciostwem Sisi, super ludzie, też z Ursusa :) Mają 6 letnią Księżniczkę :)

Sisi już w domu? Bajka będzie szczęśliwa mając koleżankę :)

Posted

No nie wytrzymałam ;) Ucięłam sobie właśnie pogawędkę z Alą ;)
W Bajeczce są wszyscy zakochani :) Za ulubienicę wybrała sobie Ale i chodzi za nią jak breloczek i tylko za nia piszczy jak wychodzi z domu. W domu niczego nie niszczy, nie załatwia się - prawdziwa dama :) Żadnego problemu ze świnka nie ma - z nic dwóch to chyba Bajka boi sie bardziej ;) sunia ma za sobą pierwszą dłuższą podróż - święciła jajka w Szczecinie i tam też wszyscy zakochali się w Bajeczce od pierwszego wejrzenia :)
Na spacerach chodzi dumnie, uszy postawione, ogon do góry :D Jeszcze troche w domku jest niesmiała, ale powoli się rozkręca :)
Umówiłam się z Ala na spacer po Polach Mokotowskich - może by to jakoś połączyć ze zlotem Waszych tymczasów i ich przyjaciół ? ;)
Cieczka się już skończyła, więc za jakiś miesiąc sterylka. Ala nigdy nie miała suni, więc nie bardzo wiedziała co i jak, więc jej troche poopowiadałam.
A tak w ogóle to Ala była zaskoczona, jak jej powiedzialam, że Bajka ma swój fanclub i swoja "stronę" w necie ;) Ma mi podesłać maila, to wyśle jej wątek Bajeczki, żeby sama mogła wrzucać najnowsze wieści ;)
Ogólnie cud, miód i orzeszki:loveu::loveu::loveu:

• 3 weeks later...
Posted

A dziś na Polach poznałam piekną, subtelną i trochę przestraszoną tłumem Bajeczke i jej Państwa :) Super jest dziewczynka, taka spokojna i delikatna (w przeciwieństwie do reszty dzisiejszego towarzystwa, na które Bajeczka patrzyła z wyższością a największemu upierdliwcowi pokazała ząbkami co sądzi o zbytnim spoufalaniu się ;)

Posted

Andzike... Ty Bajeczkowy aniele, dziękuję :loveu:
Za relacje i zdjęcia.

Prawda, że Alicja do Bajeczki pasuje idealnie? :lol:
Rozmawiałyśmy przed chwilą... szkoda, że tylko oczami wyobraźni mogę zobaczyć jak Bajeczka razem z Zimusiem czekają w przedpokoju na powrót Rodzinki :D

PS. Dla niewtajemniczonych - Zimuś to świnka morska :)

Posted

Mantis napisał(a):

Prawda, że Alicja do Bajeczki pasuje idealnie? :lol:
Rozmawiałyśmy przed chwilą... szkoda, że tylko oczami wyobraźni mogę zobaczyć jak Bajeczka razem z Zimusiem czekają w przedpokoju na powrót Rodzinki :D

PS. Dla niewtajemniczonych - Zimuś to świnka morska :)

Bajeczka do Alicji pasuje po prostu magicznie :D spotkałyśmy się z nimi razem z leni i doszłysmy do takich samych wniosków :) Obie śliczne, spokojniutke, subtelne, łagodne :D
Zachwycona jestem obydwoma :)