Andzike Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Bajeczka szykuj się :) Domki zaraz będą się o Ciebie bic :D Quote
Mantis Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 Nasze gwiazdy :loveu: Klik otwiera obrazek w rozmiarze pozwalającym na dokładniejsze zobaczenie naszych kudłatków :) Quote
mshume Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Psiaki cudne.Podobają mi się te wiosenne kolory. A teraz tylko :dzwońcie domki :) Quote
Mantis Posted March 17, 2010 Author Posted March 17, 2010 leni356 napisał(a):Mantis, czytałaś Bajce? :-D Oczywiście :lol: Bajeczkę gwiazdorstwo nic nie zmieniło, skromna jak zawsze :loveu: W przeciwieństwie do Dafne :evil_lol: Aha, dziewczynki zgodnie stwierdziły, że obróżki i smyczki, które dostały w prezencie oddają Kudłaczom w potrzebie :) Tylko się Mantis musi obudzić ze snu zimowego ;) i zrobić bazarek. Quote
Mantis Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Dwa domki interesują się Bajką :) Jeszcze nie sprawdzone, ale brzmią fajnie. Problem w tym, że nie wiem czy Bajka zaakceptuje świnkę morską. Muszę z nią porozmawiać ;) Rączek do głaskania nigdy zbyt wiele :) Kolanek do poleżenia również :lol: Czupurki :) Trudno złapać śmiejącą się Bajeczkę. Jak profesjonalna modelka - widzi aparat i od razu poza zawodowa :lol: Quote
Andzike Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Cudne są dziewczyny :) a te domki gdzie? bo jak w Wawie to wiecie ;) "chętnam" do sprawdzenia ;) Quote
leni356 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Andzike napisał(a):Cudne są dziewczyny :) a te domki gdzie? bo jak w Wawie to wiecie ;) "chętnam" do sprawdzenia ;) Po historii ze Skubim szukamy dla dziewczynek domku raczej tylko w okolicach bardzo bliskich. Jeden domek w Żyrardowie, drugi w Ursusie. Który wybierasz? :) Na pewno trzeba sprawdzić oba, bo kudłaczy mamy wiele. Dobrze byłoby gdyby oba były fajne to by się dwa kudłaczki załapały No i pewnie to jeszcze nie koniec, będą dzwonić, czuję w kościach :) Quote
Andzike Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Biorę Ursus ;) ale też mi się wydaję, ze jeszcze będzie więcej chętnych na piękności ;) Quote
Tola Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 To trzymam kciuki za udane wizyty:lol: Psiule piękne:loveu: Quote
Mantis Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Leni, Andzike, ratunku! :help1: Mantis zapomniała zapytać domki czy będą Bajeczce czytać i piec ciasteczka :ices_bla: Quote
leni356 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='Mantis']Leni, Andzike, ratunku! :help1: Mantis zapomniała zapytać domki czy będą Bajeczce czytać i piec ciasteczka :ices_bla: Zmusimy :evil_lol: Quote
mshume Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Ale super, wiedziałam,że będą wydzwaniać po piękności:cool1: Quote
Andzike Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 [quote name='Mantis']Leni, Andzike, ratunku! :help1: Mantis zapomniała zapytać domki czy będą Bajeczce czytać i piec ciasteczka :ices_bla: No cóż, od razu na początku wizyty się zaznaczy, że to jeden z głównych warunków adopcji:diabloti: Quote
mshume Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Kiedy wizyty przedadopcyjne dla ślicznoty :)? Quote
Andzike Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Jak tylko dostanę namiary na domek umówię się na następny weekend :) Quote
leni356 Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Pani z Żyrardowa nieaktualna, adoptowała innego psa, choć twierdziła że będzie czekać na sterylkę Bajki Quote
Andzike Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 leni356 napisał(a):Pani z Żyrardowa nieaktualna, adoptowała innego psa, choć twierdziła że będzie czekać na sterylkę Bajki Dzisas... uwielbiam takich "poważnych" ludzi... No to nadzieja w Ursusie ... :) Quote
Mantis Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Andzike napisał(a):Jak tylko dostanę namiary na domek umówię się na następny weekend :)Namiary poleciały, dziękuję :) Aha, do ciasteczek doszło uwielbienie dla rabek :cool3: Quote
Andzike Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Mantis napisał(a):Namiary poleciały, dziękuję :) Aha, do ciasteczek doszło uwielbienie dla rabek :cool3: Mam, dzięki :) Mantis, kobieto oświeć mnie - co to są rabki??? :D Quote
Mantis Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 Oświecam ;) Rabki = wędzone, kurze łapki. Chęć ich posiadania nawet tak spokojne dziewczę jak Bajka, zamienia w potworka broniącego łupu :evil_lol: Czyli - kocie nie podchodź bliżej niż trzy metry :mad: Quote
Andzike Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Ok i wszystko jasne :D człowiek uczy się całe życie ;) Quote
Mantis Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 Tadam! :lol: Co prawda trochę wyrośnięta ta "świnka" :evil_lol: ale test zdany celująco :) Zdjęć nie będę komentować. Mówią same za siebie :lol: Bajeczka była bardzo zdumiona tym kicającym stworem, przyglądała się z zainteresowaniem. Dafne chciała się zaprzyjaźnić i trącała go co chwila noskiem. A królik? Kic kic kic i luuuzik :lol: Quote
Andzike Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Odpadłam :D :D :D cudne zdjęcia :)czy właściciel królika wiedział, że króli idzie na "testy" ???:grins: Quote
Recommended Posts