UBOCZE Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Też nie wiedziałem, do jakiego cudownego DT wyciągano Bajeczkę z Zamościa...:crazyeye: Innymi słowy cudna kudłatka w rajskim Mantisowym tymczasie...:lol: Pozdrawiam Bardzo Serdecznie!!! I oby DS był dla niej takim samym rajem... :lol: Quote
Madallena Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Czesc Bajeczko :) Czy Bajka ma ogloszenia (nie, zebym umiala robic ale sie pytam bo ciekawa jestem czy -->) ktos juz dzwonil? Ktos sie pytal? Quote
leni356 Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Madallena napisał(a):Czesc Bajeczko :) Czy Bajka ma ogloszenia (nie, zebym umiala robic ale sie pytam bo ciekawa jestem czy -->) ktos juz dzwonil? Ktos sie pytal? Bajka ma allegro na razie, jeden obserwujący. Namiary podane są na Mantis więc jak Mantis przybędzie to napisze :) Czy ktoś umie robić Gumtree? Podesłałam Bajeczkę do jednego domku, tylko w domku jest starszy psiak, a Bajeczka bryka jak kózka, nie wiem czy byłoby jej tam dobrze Quote
Onaa Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 Leni, przecież ja robię gumtree :cool3:. Quote
Tola Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 I pomyslec ze sunia w schronie siedziala nieruchomo w budzie prze cały prawie czas Quote
Madallena Posted February 13, 2010 Posted February 13, 2010 a moze staruszek odzyje przy Bajeczce :) ehh, jak przypomne sobie te zdjecia Bajki w schronie...rany! tak jak Gabisia...biedactwa moje... Quote
Mantis Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 UBOCZE, dziękuję, się zawstydziłam :oops: Bajka ma ogłoszenia na portalach - allegro (dziękuję Leni :)), gumtree (dziękuję Dogo :)), e-zwierzak, adopcje.org i psy.pl. Na razie nikt nie pisał, nikt nie dzwonił. Nie wątpię, że to kwestia czasu, bo to cudo, nie pies :loveu: Ależ się panna zrobiła całuśna, zbliżyć się nie sposób, żeby nie ukradła buziaka :lol: I tak pociesznie wtedy łapką macha, jak młody źrebak :cool3: Trochę przytyła i zaczyna się z Bajeczki robić francuski piesek. Tego nie, tamtego nie, a na to pokręci się trochę noskiem. Bardzo zaprzyjaźniła się z Limbą :) I Kasią :) To zdjęcie bardzo lubię. Tą dumę w oczach. A to lubię, ot tak :loveu: PS. mshume, trzymam kciuki za zdrówko małej miss Bianci. PS2. Madalleno, Fanta ma swój wątek? Nie mogę znaleźć :roll: Quote
Madallena Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Fanta czyli Gabi, Gabisia nie ma watku. Umieszczam informacje o niej na ogolnym zamojskim... Nie ma watku bo chyba do dom smiga moja panna... Quote
Mantis Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 No tak, przepraszam, zapomniałam że Fanta Gabisią została :) Madallena, nie bądź taka, daj receptę na ekspresową adopcję :eviltong: Suuuper, że Gabiśka już jedną łapką w swoim domku. :lol: Quote
Madallena Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Mantis, wszystkim znajomym i sasiadom gadasz, wiesci szybko sie rozchodza :) Lazisz w miejsca, gdzie jest duzo ludzi. Ale najpierw musisz na dogo zakupic chusteczke z napisem SZUKAM DOMu. sai sie prosza :) To nie jhest ekspresowka. Jak przywiozlam mikrosunie z Rudy Sl siedziala mnie dwa dni! Sasiadka mi ja zabrala...:) Szczeniaka oddalam fryzjerce oo 4rech dniach! i widuje ja czasami :) Trzymam ogloszenia psow, nawet jak sa juz wyadoptowane - proponje to co mam "na stanie". I jakos sie BYZNES kreci :) Quote
leni356 Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Gdzie można zakupić te chusteczki SZUKAM DOMU? Już szukałam wcześniej, ale nie znalazłam Quote
Madallena Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 o kurde, ale mi sie napisal poprzedni post...:) sory, pozna pora :) leni, pinczerka&gizmo (albo pinczerka_gizmo - jakos tak ten nick lecial) je sprzedawala. Jak ma partie to wrzuca na dogo, jak nie ma to nie ma. Trzeba do niej napisac i sie zapytac. IWem, ze dochod jest przeznaczony na ktores ze schronisk, Zywiec chyba... Quote
Mantis Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 O takiej chuście myślałam. Problem w tym, że mieszkam na wsi, szybciej mnie ogłoszą lokalną wariatką, niż pies znajdzie dom ;) Tola, no właśnie nie wiem, bo Bajka ma cieczkę. A ja laik jestem w tym temacie, nie wiem ile trzeba czekać "po". Może ktoś kompetentny doradzi? Quote
Tola Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Mantis napisał(a):O takiej chuście myślałam. Problem w tym, że mieszkam na wsi, szybciej mnie ogłoszą lokalną wariatką, niż pies znajdzie dom ;) Tola, no właśnie nie wiem, bo Bajka ma cieczkę. A ja laik jestem w tym temacie, nie wiem ile trzeba czekać "po". Może ktoś kompetentny doradzi? No tak; wiekszośc zamojskchsuzcek zaraz po zabraniu ma cieczkę, te co ida u Murki to norma:roll: Trochę trzeba odczekac... Quote
Madallena Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Miesiac, dwa po cieczce. Ale taka chusta przyda Ci sie chociazby do robienia zdjec. Zakladasz psiakowi, cykasz fotki i wstawiasz do netu, przesylasz znajomym. Pamietaj, nie kazdy zwraca uwage na to, co jest napisane a na to co widzi. Quote
mshume Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Ja jeszcze dodam,że świetnie pomaga wykupienie wyróżnionego Allegro, na aukcje Lali zwyklą weszło 400 osób a na wyróżnioną 2000 i tak znalazła domek. Jednak najwięcej piesków znjaduje dom przez allegro. Quote
Madallena Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 wiesz, Lalka to byla szczeniak i to w typie rasy bardzo chodliwej... do tej pory mam o nia telefony. Potrzebny mi bardzo krotki tekst o Bajeczce i numer kontaktowy. Wstawie ja na dwie stronki, ktore rowniez maja niezla ogladalnosc. Tylko pozniej...natychmiast sterylka, bo Bajeczka szybciutko znadzie domek! :):) mam nadzieje... Trzeba od razu odnalezc sunki do niej podobne, bo czuje, ze bedzie duzo telefonow! i nie ma co marnowac kontaktow! Quote
Mantis Posted February 14, 2010 Author Posted February 14, 2010 Madalleno, krótki tekścik i kontakt jest w pierwszym poście :) Tak mi ta chusta chodzi po głowie (nie dosłownie ;)) Może by tak samemu zmjastrować Quote
leni356 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Allegro jest wyróżnione, na razie ma 200 wejść, 1 obserwujący Quote
Madallena Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 chusta a i owszem moze byc zrobiona samemu. Tylko pamietaj, zeby napisy byly mega widoczne. Te chusty od pinczerki sa na serio suoper. Napis mega widoczny, niezle daje po oczach :) Quote
leni356 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Tola napisał(a):Czy są telefony w sprawie slicznotki? Na razie jest 2 obserwatorów na allegro, czy ktoś dzwonił to Mantis powie. Bardzo prosimy o pomoc w ogłaszaniu Bajki. Ja wysyłam domkom, ale na razie wszyscy z południa i nie mają jak przyjechać Quote
Recommended Posts