Akrum Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 znalazłam adres mailowy do p. Ewy, która chciała adoptować boksia, wysłałam jej zapytanie o DT dla tego biedaka i kilka fotek. zobaczymy, czy ma już psiaka i czy może byłaby zainteresowana daniem DT boksiowi. Quote
conceited Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 [quote name='Akrum']biedny ten boksio... a od kiedy on jest w przytulisku - znaczy, kiedy mu się kwarantanna skończy?[/QUOTE] oj, on dopiero jest u nas trzeci dzień, więc kwarantanna jeszcze będzie trochę trwała (z reguły dwa tygodnie). Fajny pomysł z tą Panią Ewą :) a skąd ona jest? Giselle - on nie jest taki bardzo smutny, zobacz filmik :) smutny jest, gdy ludzie odchodzą. Quote
giselle4 Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='conceited']oj, on dopiero jest u nas trzeci dzień, więc kwarantanna jeszcze będzie trochę trwała (z reguły dwa tygodnie). Fajny pomysł z tą Panią Ewą :) a skąd ona jest? Giselle - on nie jest taki bardzo smutny, zobacz filmik :) smutny jest, gdy ludzie odchodzą.[/QUOTE] wiem ,boksie to bardzo ,,ludzolubni,,psiaki takie duze dzieci ja tez pocekam do konca kwarantanny Quote
Akrum Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='conceited']Fajny pomysł z tą Panią Ewą :) a skąd ona jest? [/QUOTE] p. Ewa jest spod Nowego Tomyśla, od zawsze miała boksery. Dom z podwórkiem i koty. Jak na razie się niestety nie odezwała. niestety tylko mail mi został, telefon gdzieś zapodziałam do niej. Quote
Kapsel Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 [quote name='Akrum']p. Ewa jest spod Nowego Tomyśla, od zawsze miała boksery. Dom z podwórkiem i koty. Jak na razie się niestety nie odezwała. niestety tylko mail mi został, telefon gdzieś zapodziałam do niej.[/QUOTE] Mam telefon do p. Ewy. Z tego co pamiętam to rzadko maile odbierała. Akruniu, wysłać Ci na pw jej numer? Boksio na stronie Fundacji [url]http://www.sosbokserom.com.pl/index.php/component/psy/?task=pokaz&pies_id=825[/url] Quote
giselle4 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 [quote name='Kapsel']Mam telefon do p. Ewy. Z tego co pamiętam to rzadko maile odbierała. Akruniu, wysłać Ci na pw jej numer? Boksio na stronie Fundacji [URL]http://www.sosbokserom.com.pl/index.php/component/psy/?task=pokaz&pies_id=825[/URL][/QUOTE] Kapselku moze Dt jakos malo płatne.... aby tylko zabrac ze schronu:( Quote
giselle4 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 [IMG]http://www.e-gify.com/gify/2024.gif[/IMG] mysle nad Dt Quote
Kapsel Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 [INDENT][quote name='giselle4'][IMG]http://www.e-gify.com/gify/2024.gif[/IMG] [/INDENT] mysle nad Dt[/QUOTE] :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
giselle4 Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Oj ,chyba nie damy rady najtanszy tymczas domowy-300zl tam gdzie,, moja ,,Livia wyzlica Quote
Kapsel Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Kurcze :-(:-(:-( masakra. Nie ma gdzie go zabrać DT zapchane po uszy, jeszcze tak nie było :shake: U Pani Ewy z NT są koty. Musimy wiedzieć, czy boksio nie zamorduje kota, wtedy można zadzwonić i się chociaż zapytać ..:roll: Quote
conceited Posted September 3, 2011 Author Posted September 3, 2011 Niestety w Dopiewie nie ma kotów więc nie ma możliwości przeprowadzenia testu :/ jutro będę u boksia... może jakieś imię dla niego? Quote
Kapsel Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 [quote name='conceited']Niestety w Dopiewie nie ma kotów więc nie ma możliwości przeprowadzenia testu :/ jutro będę u boksia... może jakieś imię dla niego?[/QUOTE] U nas ma imię Zefirek... Quote
giselle4 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 [quote name='Kapsel']U nas ma imię Zefirek...[/QUOTE] ile jestesmy w stanie uzbierac...? na Dt Quote
ania z poznania Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Ja daję 50, jak mój podopieczny Rafik pójdzie do adopcji to zwiększę do 100. Quote
giselle4 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 ciotki bo jest tymczas domowy-300zl a 50z l to juz duza deklaracja.... Kapselku popytaj cioteczki czy pomoga szkoda boksia,by byl z nasza schroniskowa LIvia bez kotow 1ha do wybiegania i dobre jedzenie i opieka....na wsi Quote
Kapsel Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 [quote name='giselle4']ciotki bo jest tymczas domowy-300zl a 50z l to juz duza deklaracja.... Kapselku popytaj cioteczki czy pomoga szkoda boksia,by byl z nasza schroniskowa LIvia bez kotow 1ha do wybiegania i dobre jedzenie i opieka....na wsi[/QUOTE] Popytam cioteczki. Ja tez się zobowiązuję 50 zł. dawać na niunię. W zależności od innych bid boksiowych będę dawać więcej oczywiście. Quote
Maruda666 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Kapselku, dzięki za zaproszenie. Szkoda chudziny, on tak patrzy za ludziem :-( Ostatnimi czasy zadeklarowałam się dla dwóch kolejnych bid, choć już obiecywałam sobie żadnych stałych. Ale dla boksia to nie mogę się nie przyłączyć - 30zł jeszcze wyskrobię. Quote
Kapsel Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 [quote name='Maruda666']Kapselku, dzięki za zaproszenie. Szkoda chudziny, on tak patrzy za ludziem :-( Ostatnimi czasy zadeklarowałam się dla dwóch kolejnych bid, choć już obiecywałam sobie żadnych stałych. Ale dla boksia to nie mogę się nie przyłączyć - 30zł jeszcze wyskrobię.[/QUOTE] Marudko :buzi::Rose: Quote
What May NN Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 ja dam 20 stałej!! plus coś jednorazowo - tylko błagam o przypominanie.. Quote
Kapsel Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 [quote name='What May NN']ja dam 20 stałej!! plus coś jednorazowo - tylko błagam o przypominanie..[/QUOTE] What May NN:calus:Dzięki. To juz coś!!!! Olyy deklaruje również 20 zł. :loveu::loveu::loveu: Gisellko co Ty na to?:razz: Quote
zelek150 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Ja postaram sie cosik wpłacić pod koniec tygodnia,a ile jeszcze brakuje? Quote
tatankas Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Dziewczyny-może załóżcie mu nowy temat,tam się będzie wszystko pisać,ja też na pewno się dołożę co miesiąc,ale konkretnej kwoty nie podam,bo nie wiem ile będę miała.Cholerna reforma szkolnictwa mnie wypłukała doszczętnie :( Quote
Akrum Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 [quote name='Kapsel']Kurcze :-(:-(:-( masakra. Nie ma gdzie go zabrać DT zapchane po uszy, jeszcze tak nie było :shake: U Pani Ewy z NT są koty. Musimy wiedzieć, czy boksio nie zamorduje kota, wtedy można zadzwonić i się chociaż zapytać ..:roll:[/QUOTE] o właśnie, gdyby znana była reakcja boksia na koty, to jak Kapselek przesłałaby mi nr do p. Ewy, to mogę zadzwonić i popytać co i jak, jednak koty to p. Ewy druga miłość, więc boksio musiałby być kociolubny na 100%. Quote
Alicja Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 ja mogę tylko dorzucić coś co będzie z bazarku ....nie mam teraz możliwości finansowych , choroby w rodzinie nie pozwalają na nic Quote
conceited Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 ojej, chwilę mnie nie było, a tu tyle nowości :) wczoraj byłam u Zefirka i reszty psiaków... on jest zajebisty ! :) mega człowiekolubny. Tak mi szkoda, że nie mogę go brać na wybieg póki co (kwarantanna) bo on aż się wyrywa ! Martwi mnie trochę jego zdrowie, ale z charakteru nie widać, żeby był chory :) nadal kicha. muszę z wetką pogadać. Quote
Recommended Posts