Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

znalazłam adres mailowy do p. Ewy, która chciała adoptować boksia, wysłałam jej zapytanie o DT dla tego biedaka i kilka fotek.
zobaczymy, czy ma już psiaka i czy może byłaby zainteresowana daniem DT boksiowi.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Akrum']biedny ten boksio...
a od kiedy on jest w przytulisku - znaczy, kiedy mu się kwarantanna skończy?[/QUOTE]

oj, on dopiero jest u nas trzeci dzień, więc kwarantanna jeszcze będzie trochę trwała (z reguły dwa tygodnie).

Fajny pomysł z tą Panią Ewą :) a skąd ona jest?

Giselle - on nie jest taki bardzo smutny, zobacz filmik :) smutny jest, gdy ludzie odchodzą.

Posted

[quote name='conceited']oj, on dopiero jest u nas trzeci dzień, więc kwarantanna jeszcze będzie trochę trwała (z reguły dwa tygodnie).

Fajny pomysł z tą Panią Ewą :) a skąd ona jest?

Giselle - on nie jest taki bardzo smutny, zobacz filmik :) smutny jest, gdy ludzie odchodzą.[/QUOTE]

wiem ,boksie to bardzo ,,ludzolubni,,psiaki
takie duze dzieci
ja tez pocekam do konca kwarantanny

Posted

[quote name='conceited']Fajny pomysł z tą Panią Ewą :) a skąd ona jest?
[/QUOTE]
p. Ewa jest spod Nowego Tomyśla, od zawsze miała boksery.
Dom z podwórkiem i koty.

Jak na razie się niestety nie odezwała. niestety tylko mail mi został, telefon gdzieś zapodziałam do niej.

Posted

[quote name='Akrum']p. Ewa jest spod Nowego Tomyśla, od zawsze miała boksery.
Dom z podwórkiem i koty.

Jak na razie się niestety nie odezwała. niestety tylko mail mi został, telefon gdzieś zapodziałam do niej.[/QUOTE]
Mam telefon do p. Ewy. Z tego co pamiętam to rzadko maile odbierała. Akruniu, wysłać Ci na pw jej numer?

Boksio na stronie Fundacji [url]http://www.sosbokserom.com.pl/index.php/component/psy/?task=pokaz&pies_id=825[/url]

Posted

[quote name='Kapsel']Mam telefon do p. Ewy. Z tego co pamiętam to rzadko maile odbierała. Akruniu, wysłać Ci na pw jej numer?

Boksio na stronie Fundacji [URL]http://www.sosbokserom.com.pl/index.php/component/psy/?task=pokaz&pies_id=825[/URL][/QUOTE]
Kapselku moze Dt
jakos malo płatne....
aby tylko zabrac ze schronu:(

Posted

[INDENT][quote name='giselle4'][IMG]http://www.e-gify.com/gify/2024.gif[/IMG]
[/INDENT] mysle nad Dt[/QUOTE]

:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

Kurcze :-(:-(:-( masakra. Nie ma gdzie go zabrać DT zapchane po uszy, jeszcze tak nie było :shake:
U Pani Ewy z NT są koty. Musimy wiedzieć, czy boksio nie zamorduje kota, wtedy można zadzwonić i się chociaż zapytać ..:roll:

Posted

[quote name='conceited']Niestety w Dopiewie nie ma kotów więc nie ma możliwości przeprowadzenia testu :/ jutro będę u boksia... może jakieś imię dla niego?[/QUOTE]
U nas ma imię Zefirek...

Posted

ciotki bo jest tymczas domowy-300zl
a 50z l to juz duza deklaracja....
Kapselku popytaj cioteczki czy pomoga
szkoda boksia,by byl z nasza schroniskowa LIvia
bez kotow 1ha do wybiegania i dobre jedzenie i opieka....na wsi

Posted

[quote name='giselle4']ciotki bo jest tymczas domowy-300zl
a 50z l to juz duza deklaracja....
Kapselku popytaj cioteczki czy pomoga
szkoda boksia,by byl z nasza schroniskowa LIvia
bez kotow 1ha do wybiegania i dobre jedzenie i opieka....na wsi[/QUOTE]

Popytam cioteczki. Ja tez się zobowiązuję 50 zł. dawać na niunię. W zależności od innych bid boksiowych będę dawać więcej oczywiście.

Posted

Kapselku, dzięki za zaproszenie. Szkoda chudziny, on tak patrzy za ludziem :-(
Ostatnimi czasy zadeklarowałam się dla dwóch kolejnych bid, choć już obiecywałam sobie żadnych stałych. Ale dla boksia to nie mogę się nie przyłączyć - 30zł jeszcze wyskrobię.

Posted

[quote name='Maruda666']Kapselku, dzięki za zaproszenie. Szkoda chudziny, on tak patrzy za ludziem :-(
Ostatnimi czasy zadeklarowałam się dla dwóch kolejnych bid, choć już obiecywałam sobie żadnych stałych. Ale dla boksia to nie mogę się nie przyłączyć - 30zł jeszcze wyskrobię.[/QUOTE]
Marudko :buzi::Rose:

Posted

[quote name='What May NN']ja dam 20 stałej!! plus coś jednorazowo - tylko błagam o przypominanie..[/QUOTE]
What May NN:calus:Dzięki. To juz coś!!!!

Olyy deklaruje również 20 zł. :loveu::loveu::loveu:
Gisellko co Ty na to?:razz:

Posted

Dziewczyny-może załóżcie mu nowy temat,tam się będzie wszystko pisać,ja też na pewno się dołożę co miesiąc,ale konkretnej kwoty nie podam,bo nie wiem ile będę miała.Cholerna reforma szkolnictwa mnie wypłukała doszczętnie :(

Posted

[quote name='Kapsel']Kurcze :-(:-(:-( masakra. Nie ma gdzie go zabrać DT zapchane po uszy, jeszcze tak nie było :shake:
U Pani Ewy z NT są koty. Musimy wiedzieć, czy boksio nie zamorduje kota, wtedy można zadzwonić i się chociaż zapytać ..:roll:[/QUOTE]

o właśnie, gdyby znana była reakcja boksia na koty, to jak Kapselek przesłałaby mi nr do p. Ewy, to mogę zadzwonić i popytać co i jak, jednak koty to p. Ewy druga miłość, więc boksio musiałby być kociolubny na 100%.

Posted

ojej, chwilę mnie nie było, a tu tyle nowości :)

wczoraj byłam u Zefirka i reszty psiaków... on jest zajebisty ! :) mega człowiekolubny. Tak mi szkoda, że nie mogę go brać na wybieg póki co (kwarantanna) bo on aż się wyrywa !
Martwi mnie trochę jego zdrowie, ale z charakteru nie widać, żeby był chory :) nadal kicha. muszę z wetką pogadać.