Jump to content
Dogomania

6 szczeniaków szuka domu! Prosba o wsparcie. Kto zrobi ogloszenia? plisss

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

POMOCY-Muszę zabrać na gwałt 2 największe szczeniaki z hotelu -kto chętny?
Proszę Was maksymalnie moge zaproponować po 100 za szczeniaka + karmę (no chybaże ktos weżmie je za darmo ale to graniczy juz z cudem)

Posted

Natalia&Lola napisał(a):
Ta jaśniejsza- zakochałam się w niej!!!!
Moja babcia ma pod warszawą dom, pies byłby z nią, podwórko do biegania.
Tylko czy to dobry pomysł? Dla starszej osoby?

a w razie - odpukac - kiedy w przyszlosci Babcia nie bedzie mogla zajac sie psem - ktos jej w tym pomoze?
:)

Posted

carolinascotties napisał(a):
a w razie - odpukac - kiedy w przyszlosci Babcia nie bedzie mogla zajac sie psem - ktos jej w tym pomoze?
:)

Babcia jest w dobrej formie, pomimo swojego wieku.
Ostatnio coś wspominała czy bym jej nie mogla swojej jednej suki podrzucić, bo ona sama w domu.
Poza tym są plany, że my się tam przeprowadzimy.
Więc na wsi jeszcze jeden pies to nie problem. Gorzej teraz w mieszkaniu. Ta sunia by się męczyła.
Chciałam zapytać jak wygląda jej charakter. Czy nie będzie z nią problemu, chodzi o agresję do ludzi czy zwierząt.

Posted

poczekamy na Asie - na pewno opowie o suni:)

To jeszcze dzieciak -moim na pewno trzeba bedzie z nia troche popracowac - pouczyc - - tak, zeby latwiej bylo z nia wspolpracowac :)
Najpiekniejsza i najskuteczniejsza metoda jest ta pozytywna - postepy w nauce nagradzane smakołykami :)

czy sunia mieszkalaby na podworku? i najwazniejsze - zostanie wysterylizowana?

Posted

No właśnie nie chcę dać babci problemu z jakąś agresywną aczkolwiek uroczą bestią:)
Sunia będzie w domu, w lato pewnie w ciągu dnia na terenie.
Jednak moja babcia zawsze psy na noc zamyka w domu...
Jeżeli chodzi o naukę to mam u siebie 3 i wiem co to znaczy nauka na początku:) Biorę to na siebie.
Co do sterylki to nie mam pojęcia jak to zostanie rozstrzygnięte....

Posted

na potwora to mi ta dziewczynka nie wyglada :) poza tym widac, ze jest Onkowata - a Onki kochaja ludzi i prace z ludzmi :)

Dlaczego pytam o sterylke - jako dogomaniaczka wiesz, ze do bezdomnosci piesow przyczynia sie ich rozmnazanie... poza tym dzieki sterylce nie ma problemu cieczek, w przyszlosci ropomacicza itd. :)
jest juz tyle bezdomnych psow, ze powolywanie do zycia kolejnych jest... eh zaraz palne wyklad ;)

czekamy na Asie
- :)

masz 3 czworonogi? :) super :)

Posted

Natalia&Lola napisał(a):
Ta jaśniejsza- zakochałam się w niej!!!!
Moja babcia ma pod warszawą dom, pies byłby z nią, podwórko do biegania.
Tylko czy to dobry pomysł? Dla starszej osoby?

A możesz napisać coś więcej? Babcia mieszka sama? Sunia miałaby mieszkać w domu? A w razie wypadku- wiadomo, bywa, Babcia jest w stanie zabrać psa do weterynarza? To daleko od Warszawy?
Czy, o ile by się zdecydowała na suczkę, zgodzi się na wizytę przedadopcyjną? :)

Posted

asiaf1 napisał(a):
ciotka przecież są pojedyncze zdjęcia :-)

Nieładne. Nie nadają się. ;) Takie stłamszone są w gromadzie. Tylko ten czarny szorstkowłosy na jeszcze niezłe.

Posted

Dostałam opierdziel to i fotki znalazłam. I to jakie ładne:evil_lol:

Miałam kiedyś szczeniaka Blacka, zabiło go parwo :( w związku z tym tego wielkiego czarnego nazywam na razie na potrzeby ogłoszeń Bolek :evil_lol: Nic innego nie przyszło mi do głowy.