asiaf1 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 co to za imie Largo od czego pochodzi? Quote
Lulka Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 oj Asia, Asia :roll: co? od czego? a czy to wazne? :evil_lol::eviltong: z filmu cioteczko, z filmu ;) Quote
asiaf1 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 takie trochę za bardzo wyrafinowane te imię?:-) Quote
asiaf1 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 POMOCY-Muszę zabrać na gwałt 2 największe szczeniaki z hotelu -kto chętny? Proszę Was maksymalnie moge zaproponować po 100 za szczeniaka + karmę (no chybaże ktos weżmie je za darmo ale to graniczy juz z cudem) Quote
asiaf1 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Te musze zabrać Lulka napisał(a):a te dziewczyny maja juz ponad 4 miesiace wiecej tu: http://www.psy-warszawa.pl/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=252:3-szczeniaki&Itemid=80 Quote
Natalia&Lola Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Ta jaśniejsza- zakochałam się w niej!!!! Moja babcia ma pod warszawą dom, pies byłby z nią, podwórko do biegania. Tylko czy to dobry pomysł? Dla starszej osoby? Quote
carolinascotties Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Natalia&Lola napisał(a):Ta jaśniejsza- zakochałam się w niej!!!! Moja babcia ma pod warszawą dom, pies byłby z nią, podwórko do biegania. Tylko czy to dobry pomysł? Dla starszej osoby? a w razie - odpukac - kiedy w przyszlosci Babcia nie bedzie mogla zajac sie psem - ktos jej w tym pomoze? :) Quote
Natalia&Lola Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 carolinascotties napisał(a):a w razie - odpukac - kiedy w przyszlosci Babcia nie bedzie mogla zajac sie psem - ktos jej w tym pomoze? :) Babcia jest w dobrej formie, pomimo swojego wieku. Ostatnio coś wspominała czy bym jej nie mogla swojej jednej suki podrzucić, bo ona sama w domu. Poza tym są plany, że my się tam przeprowadzimy. Więc na wsi jeszcze jeden pies to nie problem. Gorzej teraz w mieszkaniu. Ta sunia by się męczyła. Chciałam zapytać jak wygląda jej charakter. Czy nie będzie z nią problemu, chodzi o agresję do ludzi czy zwierząt. Quote
carolinascotties Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 poczekamy na Asie - na pewno opowie o suni:) To jeszcze dzieciak -moim na pewno trzeba bedzie z nia troche popracowac - pouczyc - - tak, zeby latwiej bylo z nia wspolpracowac :) Najpiekniejsza i najskuteczniejsza metoda jest ta pozytywna - postepy w nauce nagradzane smakołykami :) czy sunia mieszkalaby na podworku? i najwazniejsze - zostanie wysterylizowana? Quote
Natalia&Lola Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 No właśnie nie chcę dać babci problemu z jakąś agresywną aczkolwiek uroczą bestią:) Sunia będzie w domu, w lato pewnie w ciągu dnia na terenie. Jednak moja babcia zawsze psy na noc zamyka w domu... Jeżeli chodzi o naukę to mam u siebie 3 i wiem co to znaczy nauka na początku:) Biorę to na siebie. Co do sterylki to nie mam pojęcia jak to zostanie rozstrzygnięte.... Quote
Natalia&Lola Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Czekam na info o suczce, a wieczorem dowiem się u swojego weta jakie koszta to będą tej sterylizacji:) Quote
carolinascotties Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 na potwora to mi ta dziewczynka nie wyglada :) poza tym widac, ze jest Onkowata - a Onki kochaja ludzi i prace z ludzmi :) Dlaczego pytam o sterylke - jako dogomaniaczka wiesz, ze do bezdomnosci piesow przyczynia sie ich rozmnazanie... poza tym dzieki sterylce nie ma problemu cieczek, w przyszlosci ropomacicza itd. :) jest juz tyle bezdomnych psow, ze powolywanie do zycia kolejnych jest... eh zaraz palne wyklad ;) czekamy na Asie - :) masz 3 czworonogi? :) super :) Quote
mysza 1 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Natalia&Lola napisał(a):Ta jaśniejsza- zakochałam się w niej!!!! Moja babcia ma pod warszawą dom, pies byłby z nią, podwórko do biegania. Tylko czy to dobry pomysł? Dla starszej osoby? A możesz napisać coś więcej? Babcia mieszka sama? Sunia miałaby mieszkać w domu? A w razie wypadku- wiadomo, bywa, Babcia jest w stanie zabrać psa do weterynarza? To daleko od Warszawy? Czy, o ile by się zdecydowała na suczkę, zgodzi się na wizytę przedadopcyjną? :) Quote
asiaf1 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Czy mogłabym prosić Cię o kontakt w sprawie szczegółów adopcji?moj nr 601 92 56 96 Quote
carolinascotties Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Domki i ogloszenia potrzebne!!!! Quote
mysza 1 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 A da radę je pojedyńczo pofotografować? Nadałybyśmy im imiona i poogłaszałabym je osobno. Pewnie przez miesiąc urosły. Quote
asiaf1 Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 ciotka przecież są pojedyncze zdjęcia :-) Quote
mysza 1 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 asiaf1 napisał(a):ciotka przecież są pojedyncze zdjęcia :-) Nieładne. Nie nadają się. ;) Takie stłamszone są w gromadzie. Tylko ten czarny szorstkowłosy na jeszcze niezłe. Quote
mysza 1 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Lulka napisał(a):a te dziewczyny maja juz ponad 4 miesiace wiecej tu: http://www.psy-warszawa.pl/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=252:3-szczeniaki&Itemid=80 Dobrze, zatem te dwie na początek ale naprawdę kiepskie te zdjęcia. Pierwsza to Tola, druga Kola. Mało wyrafinowane ale co tam. Quote
Lulka Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 ciotka zacznij od czarnych, Asia wstawila nowe foty 2 strony wczesniej, pojedyncze ;-) Quote
Lulka Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 p.s. i wypraszam sobie, ze zdjecia kiepskie :mad: Quote
carolinascotties Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 to jak z tym moim przystojniakiem - jak mu na imie damy?.. Asi nie za bardzo LArgo sie spodobalo... to moze niech ten BLACK zostanie? a moze bazarek zrobic - 10 zl za nadanie imienia psim dzieciakom??? widzialam gdzies podobny :) Quote
mysza 1 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Dostałam opierdziel to i fotki znalazłam. I to jakie ładne:evil_lol: Miałam kiedyś szczeniaka Blacka, zabiło go parwo :( w związku z tym tego wielkiego czarnego nazywam na razie na potrzeby ogłoszeń Bolek :evil_lol: Nic innego nie przyszło mi do głowy. Quote
Recommended Posts