carolinascotties Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Asiu - Nemko dzis wysle bazarki do jednej z dogomaniaczek - wszystkie sa z opcja kup teraz - wiec mysle, ze w przyszlym tygodniu mozna je bedzie pokonczyc... Jak tylko bazarek sie pojawi - wkleje link! Quote
carolinascotties Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 i jak tam domek dla suni? czy NAtalia sie odezwala? Quote
asiaf1 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Dzięki Lulce pojechała dziś do domu owczarkowata sunia :-) Quote
Lulka Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 strasznie jest mi przykro, ze nie udało sie z drugą sunią :( ale serce nie sługa... Quote
asiaf1 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Ola poproś je żeby pomogły w poszukiwaniu domu dla szczeniorów. Quote
Lulka Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 Info z domu. Psiaki cudowne. Sunia Flora jest juz kanapowcem, chce byc blisko czlowieka, lata po domu jak fryga. Juz wie o co chodzi i jak ma chodzic na smyczy, a siku bylo w ogródku:) Noc spedzila w łózku ze swoją nową pania:) Quote
asiaf1 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 dzięki za info. nie mogę jakoś się pozbierać po wczorajszym.skrzydełka mi opadły Quote
Lulka Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 znajdziemy jej domek;-) trzeba ruszyc na maxa z ogloszeniami i co 7 dni wciaz odnawiac ogloszenia. moze lepiej, ze tak wyszlo teraz. ja sie troche obawialam adopcji tych dwoch dziewczyn na raz, bo ta sunia jest jednak mala zaczepa, dominantka i w okresie dojrzewania moglyby zaczac sie problemy i wtedy to bylby dramat jakby zaczely sie gryzc. Quote
asiaf1 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Prosimy o pomoc w ogłoszeniach. Ja jestem w stanie robić tylko allegro!!!!!!!!!1 Quote
Lulka Posted February 28, 2010 Author Posted February 28, 2010 moze znajda sie chetni zeby wziac pod opieke ogloszeniową po 1 szczeniaku - jest ich razem z Baronem 6 sztuk i porobi ogloszenia na tych najwiekszych/najpopularniejszych portalach i co tydzien trzeba pilnowac, zeby odswiezyc ogloszenia. kto chetny??????? do rozdzielenia są: 1. Baron 2. sznaucer 3. sunia ala astka (lepiej nie pisac tego w ogloszeniach) 4. sunia czarna 4. sunia czarna 2 - moze te dwie razem oglaszac? Asiu roznia sie czyms? 5. sunia tricolor ja moge wziac nr 3 ;-) nazwe ją roboczo Tali ;) Quote
asiaf1 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 czarne sunie własciwie się niczym nie różnią-prosimy o pomoc ogłoszeniową!!! Quote
Lulka Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 carolinascotties napisał(a):do góry!!! wyslalam Ci maile z prosba o fotki w sprawie bazarku dla Asi, ale chyba nie dochodza... Quote
carolinascotties Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 wszystkie fotki poszly - jako linki z imageshacka :) nie bylo mnie w weekend - przepraszam, ze dopiero dzis odpowiedzialam :) PROSIMY O OGŁOSZENIA!!!! Tu są linki do stron, na ktorych mozna oglaszac bidy - http://psy.olpw.com/viewtopic.php?p=14168 Quote
koosiek Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Czy dobrze zrozumiałam, że jedna z tych suniek została już adoptowana? http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Mix-owczarek-sliczne-duze-mlode-sunie-adopcja-W0QQAdIdZ183982432 Quote
jola_li Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Ja będę mogła pomóc w ogłoszeniach w przyszłym tygodniu.. Quote
Lulka Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 super:) asiaf1 - czy Barona nadal bedzie oglaszac Atomowka? to zostalyby do rozdzielenia tylko 3 siostry sznaucerowatego Quote
Lulka Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 [quote name='carolinascotties']wszystkie fotki poszly - jako linki z imageshacka :) nie bylo mnie w weekend - przepraszam, ze dopiero dzis odpowiedzialam :) dzieki serdeczne:) dzieki carolinascotties :loveu::loveu::loveu: i Nemko :loveu::loveu::loveu: zapraszam na bazarek dla psiakow asif1 http://www.dogomania.pl/threads/180835-kosmetyki-m-in-BODY-SHOP-witaminy-torebka-ciacha-dla-psA-w-i-inne-1-04-KUP-TERAZ?p=14202682#post14202682 Quote
carolinascotties Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 nie ma za co :) to ja serdecznie dziekuje za wystawienie :) Quote
Lulka Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 z jednej matki i kazdy inny! 1. sznaucer 2. sunia w typie belga 3. sunia bardzo podobna do suni nr 2 ale na nogach od jamnika! 4. zupelnie zwykly kundelek trikolorek!!! zaraz wstawie kilka fotek nr 2 i 3 nr 1 i 4 asiaf1 wstawila kilka stron wczesniej - jakby ktos chcial zrobic ogloszonka :modla: Quote
Lulka Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 ta sunia jest najbiedniejsza:( jak wczoraj przyjechalam do stajni to cala grupa mnie przywitala, skakala, cieszyla sie, ale patrze jednego brak....mala siedziala samiutka schowana w budzie.... ona jest bardzo wycofana....przydalby sie jej tymczas jakis sensowny.... gdzie zostalaby porzadnie zsocjalizowana, jest strachliwa, boi sie czlowieka, jak sie do niej podchodzi to zwiewa do budy. Jak sie zajelam koniem, to powoli wyszla z budki i przygladala sie co robie, jak sie do niej zblizasz to jak nie ucieknie, to przylega do ziemi....no bida taka straszna plissssss tymczas dla niej :modla: cala reszta po łbie jej skacze! to jest ta na krotkich nózkach Quote
Lulka Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 a to Tali vel Kluska - nie z tego miotu mloda ma juz stale zeby wiec ma pewnie kolo 6 miesiecy, nie bedzie duza, tak do poł lydki max Quote
Recommended Posts