Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pixie jest odjazdowa z ta czuprynką.
Namiot-fajny pomysł i jakie mądre pieski,że od razu skorzystały.
Tabunia sprawia wrażenie takiego psa,ktory moze byc ciagle przytulany i pewnie maniakalnie podbija rękę do głaskania ;)

Posted

aktualne zdjecia

Tabi i Pixi na smyczach.Uczę ich lepszego zachowania sie na działce. Biegają jak szalone gdy ktos przechodzi i biegaja po kwiatkach. kazdy taki wybieg konczy sie taka karą i juz jest lepiej

Posted

Własnie chciałam wyrazic nadzieję ,ze moze pokolenie Iwonki nie bedzie juz znało bezdomnych psów ,ha-ha-ha (szydercze hahaha) :(

Mam do was ogromna prośbę.Tu jest petycja o zamknięcie hyclerni w Małoszycach.
http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5247
Gdybyscie mogły podpisac i poprosic swoich bliskich o podpisanie (potem trzeba aktywowac link przesłany mailem). Znam dziada,który prowadzi to pseudoschronisko,to bardzo zły człowiek,bez najmniejszych wyrzutów sumienia.

Posted

druga sunia jest w podkrakowskiej wsi u mojej koleżanki.Taka mała grubaska , troszkę starsza ale też taka przytulajka. Tez musi znaleźć DS.

ma na imię Pusia

Posted

Obie śliczne :loveu:Domek musi się znaleźć, nie mogą wrócić do schroniska. Żadne zresztą z tych zabranych nie powinno wrócić do schroniska. Nie wiem, czy tak się stanie, to jednak 590 psów i 176 (bodajże) kotów, ale niech choć części się uda:modla:

Śledziłam cały dzień akcję ewakuacji schroniska i byłam wściekła na los, że nie mogę pomóc, ale w obecnych warunkach (wszelakich) naprawdę nie mogę sobie pozwolić na przygarnięcie kolejnego, szóstego już zwierzaka:shake::-(

Posted

Isabel napisał(a):
Obie śliczne :loveu:Domek musi się znaleźć, nie mogą wrócić do schroniska. Żadne zresztą z tych zabranych nie powinno wrócić do schroniska. Nie wiem, czy tak się stanie, to jednak 590 psów i 176 (bodajże) kotów, ale niech choć części się uda:modla:

Śledziłam cały dzień akcję ewakuacji schroniska i byłam wściekła na los, że nie mogę pomóc, ale w obecnych warunkach (wszelakich) naprawdę nie mogę sobie pozwolić na przygarnięcie kolejnego, szóstego już zwierzaka:shake::-(

Masz racje nie powinny wrocic do schronu, ja daleko ale bede pomagac przez Wandzie...podobno jest watek krakowski o akcji powodziowej w Krakowie..moze macie?
Krakow stanal na wysokosci zadania ale jak jest w innych miastach?
Sunie sliczne...domki powinny sie znalesc...

Posted

sa jeszcze 4 pieski u teściów Kasi ale o nich wiele nic nie wiem jeszcze. może w niedziele sie do nich wybiorę z Kasią.
na razie cały czasktos u nas jest w domu. Bajka próbuje bawić się z Pixi a ona warczy. A wiem ze Pixi na tabi się rzuciła. Nie znam na tyle Bajki . Na razie nawet nie szczeka. Wazy tylko 8 KG a większa od Tabi
za to Pusia własnie bawi się piłką z 3 letnim chłopczykiem

Posted

jadę z bajką do weta na odczytanie czipa i aby ją zobaczył. nie chce ją stresowac schronem, już wole zaplacic.jak będe miec czip podpiszę tylko umowe i wexmę ksiązeczkę i może sie cos dowiem o jej przeszłośći.
Pies jak anioł , jakby jej nie było