anilla Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 [IMG]http://img91.imageshack.us/img91/1411/imag00322yr.jpg[/IMG] Sunia ma około 4 lat, trafiła do azylu oddana przez właściciela :mad: . Pilnie szukamy dla niej domu - gdyż najprawdopodobniej w przyszły wtorek zwierzaki zostaną wywiezione do schroniska w Mysłowicach - a tam... sami już wiecie jak będzie :( Quote
anilla Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 Jeszcze jedna fotka [IMG]http://azylzory.cba.pl/index_pliki/image3121.jpg[/IMG] Czyż nie jest piękna?? Prosimy o pomoc osoby, które mają dostęp do allegro!! Quote
marmar Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Anillko dodam,iz jest bardzo spokojna ,zle znosi pobyt w schronie,strasznie sie wyciszła,zrezygnowana,uwielbia pieszczoty i dzieci. Kochana z niej sunia,gdy widzi mnie z drogi patrzy zamiatajac ogonkiem ,z nadzieja dzis mnie zabierze. niestety :-( nie mialam przyjemnosci jej zabrac jeszcze i do pancia zaprowadzic. Quote
anilla Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 Marzenka podpowiada że sunia jest wysterylizowana - więc kłopot sfory psów pod drzwiami odpada ;) Strasznie zapadła mi w serducho - znajdźmy dla niej dobry miejce na ziemi... Quote
anilla Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 Szczoteczko :loveu:do góry - muszę ci znaleść domek!!!! Quote
marmar Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Szczoteczka bardzo zrezygnowana,zbyt dlugo w Azylu,a teraz schron Quote
anilla Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 Szczoteczko pokazuj się - może ktoś się zakocha w tej twojej ślicznej mordce!! Quote
malagos Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Ten ogonek pod brzuszkiem, toż to rozpacz!! Quote
anilla Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 ona już straciła nadzieję :( a w Mysłowicach całkiem przepadnie - tutaj w Żorach przynajmniej każdy pies ma swój kojec z budą - jak jest w Mysłowicach - nie wiem ale kto ją tam wypatrzy :( Quote
Małgośka z Boksą Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Podnoszę malutką w górę....tylko tyle mogę zrobić :-( Quote
marmar Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Tak,to prawda ona juz straciła nadzieje:-( :-( :-( :-( Quote
marmar Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 ona nadal czeka juz zrezygnowana[IMG]http://azylzory.cba.pl/index_pliki/image3121.jpg[/IMG] Quote
marmar Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Nie ma jej na allegro ,nie wiemy jak to sie robi:oops: Quote
anilla Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 Suni nie ma na allegro - pomóżcie!!! Quote
jnk Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 Już piszę priv do Supergogi, żeby ją wystawiła na allegro. Dziewczyny, napiszcie tekst o suczce, żeby go umieścić na allegro, dobrze? Quote
jnk Posted February 18, 2006 Posted February 18, 2006 I podajcie namiary na osobę, z którą można się w sprawie adopcji kontaktować. A do Supergogi już napisałam :lol:. Quote
anilla Posted February 18, 2006 Author Posted February 18, 2006 Szczoteczko hopaj!! Nie dam Ci pójść do Mysłowic:angryy: Quote
Małgośka z Boksą Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Chociaż jakieś wyjście awaryjne, typu dom tymczasowy, byle nie docelowo do schroniska w mysłowicach....wtedy to już w ogóle jej szanse na normalne, godne psie życie maleją z każdym dniem....:shake: Quote
marmar Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Krótki opis szczoreczki: Sunia ma około 4 lat, trafiła do azylu oddana przez właściciela . Pilnie szuka domu, jest bardzo spokojna ,zle znosi pobyt w schronie,strasznie sie wyciszła,zrezygnowana,uwielbia pieszczoty i dzieci.Przestała zwracac już na siebie uwage ,barkuje jej nadzieji na kochany domek.Szczoteczka jest wysterylizowana ,wiec problem ze sfora psów załatwiony. Quote
marmar Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Szczoteczko ja tez juz trace nadzieje:-( :-( :-( Quote
anilla Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 nie można tracić nadziei - trzba coś wymyslić ... dałam sunie na forum gazety, jakie są jeszcze fora czy strony z ogłoszeniami bo nie znam sie za bardzo:oops: Quote
jnk Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Napisałam historią Szczotki dla celów wystawienniczych na allegro :lol:. Przeczytajcie i oceńcie, czy się nadaje. Wszelkie uwagi mile widziane. Jeśli jest ok, to czekamy na Supergogę, żeby wstawiła psinkę na allegro. "Mam na imię Szczotka - wystarczy na mnie spojrzeć, żeby zrozumieć dlaczego. Ale tutaj nikt na mnie nie patrzy. Tutaj nawet ja sama nie chcę spoglądać na siebie i na to, co mnie otacza. Bo to jest azyl dla psów, a ja wciąż jeszcze pamiętam, jak wyglądał mój dom. Mieszkałam tam 4 lata, więc nie zapomnę tak szybko i tym trudniej jest mi się pogodzić z tym, co mnie spotkało i co mnie otacza. Mój pan oddał mnie tutaj i zupełnie nie rozumiem czemu. Przecież było nam tak dobrze - lubiłam się bawić, uwielbiałam dzieci, kochałam pieszczoty. Nawet jestem wysterylizowana, żeby nie było problemów z cieczkami i ze szczeniakami. Wydawało mi się, że będziemy żyli długo i szczęśliwie - tak, jak żyliśmy przez cztery lata. I nagle to - azyl! Dlaczego? Dlaczego? Dlaczego? Siedzę tu i czekam. Nie, nie na mojego pana, nie na nowego opiekuna. Ja czekam na wyjazd do schroniska, o którym wszyscy wiedzą, że jest straszne i że tam będzie mi o wiele trudniej przetrwać, niż tutaj. Ale ja nie chcę już dłużej trwać. Ani tutaj, w azylu, ani tam, w schronisku. Nie umiem żyć bez mojego domu, bez ludzi, których mogę kochać. Ja nie chcę już tak żyć!" Quote
marmar Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Piekne teksty JNk,brakuje mi słow ,dziekujemy dziekujemy! Quote
Recommended Posts