Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na pewno nadal chce być dominujący, ale ja nie zauważyłam w nim agresji...
Z podniesionym ogonem przechodzi przed głównymi boksami i ignoruje zachowania szczekających psiaków.
W weekend pójdziemy na spacer w bardziej odwiedzane miejsca przez inne psiaki i się przekonamy :)
Jak dotąd w żadnej sytuacji mnie nie zawiódł :) zawsze zachowuje się bardzo dobrze.

Posted

[quote name='wollygator']"Wulkan energii" jak na swoje lata! :) prawda? :)[/QUOTE]

Wulkan energii?
Ja nie wiedziałam, że ona taki kochany..... i lubi piłkę.... i biega bez smyczy.... i w ogóle.................

Posted

[quote name='Karolcia_ko5']Wulkan energii?
Ja nie wiedziałam, że ona taki kochany..... i lubi piłkę.... i biega bez smyczy.... i w ogóle.................[/QUOTE]

...właśnie i myśląc o tym serce się kraje, gdy muszę go odprowadzić z powrotem do zimnego boksu gdzie siedzi sam a jedyną "rozrywką" jest dla niego wskoczenie na budę...

Posted

:)

mam nadzieję, że choć trochę filmik pokazuje jego cudowny charakter... a mokry pyszczek od śliny w ogóle w niczym nie przeszkadza :) zresztą inne rasowe psiaki mają jej znacznie więcej :)

Posted

[quote name='wollygator']:)
a mokry pyszczek od śliny w ogóle w niczym nie przeszkadza :) zresztą inne rasowe psiaki mają jej znacznie więcej :)[/QUOTE]

Masz jakies konkretne na mysli?:mad:

Posted

Weekend!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze kilka godzin... (no może więcej niż kilka ;() będzie spacerek i zabawa, i spacerek, i zabawa... ;)
już się nie mogę doczekać! Tęsknię za tą Kochaną Mordką...

OJ, JAK JA BYM CHCIAŁA, ŻEBY KTOŚ DOCENIŁ TEN KOCHANY PYSZCZEK I DAŁ MU CIEPEŁKO W TĄ I KOLEJNE ZIMNE NOCE...

Posted

Dziękuję za zaproszenie.
"Poczęstowałam" się banerkiem, mogę też pomóc w ogłoszeniach.
Nie rozumiem dlaczego przez tyle czasu nie znalazł domu, jest cudny, a faktycznie duzo psich ras się ślini...