wollygator Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Na pewno nadal chce być dominujący, ale ja nie zauważyłam w nim agresji... Z podniesionym ogonem przechodzi przed głównymi boksami i ignoruje zachowania szczekających psiaków. W weekend pójdziemy na spacer w bardziej odwiedzane miejsca przez inne psiaki i się przekonamy :) Jak dotąd w żadnej sytuacji mnie nie zawiódł :) zawsze zachowuje się bardzo dobrze. Quote
Karolcia_ko5 Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 [quote name='wollygator'][video=youtube;SHFzj1-Bmvs]http://www.youtube.com/watch?v=SHFzj1-Bmvs[/video][/QUOTE] Chyba śnię.............. Quote
wollygator Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 "Wulkan energii" jak na swoje lata! :) prawda? :) Quote
Karolcia_ko5 Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 [quote name='wollygator']"Wulkan energii" jak na swoje lata! :) prawda? :)[/QUOTE] Wulkan energii? Ja nie wiedziałam, że ona taki kochany..... i lubi piłkę.... i biega bez smyczy.... i w ogóle................. Quote
wollygator Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 [quote name='Karolcia_ko5']Wulkan energii? Ja nie wiedziałam, że ona taki kochany..... i lubi piłkę.... i biega bez smyczy.... i w ogóle.................[/QUOTE] ...właśnie i myśląc o tym serce się kraje, gdy muszę go odprowadzić z powrotem do zimnego boksu gdzie siedzi sam a jedyną "rozrywką" jest dla niego wskoczenie na budę... Quote
martka1982 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 dobrze,że ma Ciebie, bo dzięki temu jego życie w schronisku nie jest tak monotonne Quote
wollygator Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 :) mam nadzieję, że choć trochę filmik pokazuje jego cudowny charakter... a mokry pyszczek od śliny w ogóle w niczym nie przeszkadza :) zresztą inne rasowe psiaki mają jej znacznie więcej :) Quote
R-oy Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 [quote name='wollygator']:) a mokry pyszczek od śliny w ogóle w niczym nie przeszkadza :) zresztą inne rasowe psiaki mają jej znacznie więcej :)[/QUOTE] Masz jakies konkretne na mysli?:mad: Quote
wollygator Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 [quote name='R-oy']Masz jakies konkretne na mysli?:mad:[/QUOTE] ...na pewno Ty tak ;), mój Rudzielec się nie ślini ;) Quote
wollygator Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Zimnoooooo.... a nasze Kochane Mordki samotne w zimnym, ciemnym już boksie.... ;( Quote
wollygator Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Weekend!!!!!!!!!!!!!! Jeszcze kilka godzin... (no może więcej niż kilka ;() będzie spacerek i zabawa, i spacerek, i zabawa... ;) już się nie mogę doczekać! Tęsknię za tą Kochaną Mordką... OJ, JAK JA BYM CHCIAŁA, ŻEBY KTOŚ DOCENIŁ TEN KOCHANY PYSZCZEK I DAŁ MU CIEPEŁKO W TĄ I KOLEJNE ZIMNE NOCE... Quote
wollygator Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 ...czy ktoś o Tobie pamięta...? taki cudowny, piękny, kochany... ale bez domku... :( Quote
Ag_konin Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Ojej ale tu cisza, tylko wollygator pisze! Podrzucę ślicznotkę, naprawdę wspaniały pies z niego :) Quote
wollygator Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 ...Szariko, oj chyba będziemy ludzi bombardować kolejnymi filmikami ze spacerów... musisz pokazać ten piękny pyszczek! :) Quote
wollygator Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 ....tak na późny wieczór... może ktoś szuka cudownego przystojniaka, hehe ;) Quote
Ag_konin Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 W takim razie też podrzucę faceta ;) Quote
wollygator Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 alllllo, alllllloooo... domku..... jesteś tam????? Quote
Ag_konin Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Coś czuję, że będziemy sobie we 2 tak go podrzucać teraz... Quote
wollygator Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 ...czy w czwartkowy wieczór ktoś szuka swojego nowego najlepszego przyjaciela?.... Quote
Figanna Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 śliczny pies:) jak to wygląda teraz z jego śliniankami? lepiej? skąd w ogóle taki defekt? farmakologicznie nic się nie da z tym zrobić? - pytam z ciekawości:D Quote
terra Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Piękny pies i jaki kochany :loveu: Wierzę, że znajdzie swojego człowieka na dobre i złe. Quote
mala2021 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Pies wspaniały....jak mógł się komuś znudzić?! Quote
ana666 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Dziękuję za zaproszenie. "Poczęstowałam" się banerkiem, mogę też pomóc w ogłoszeniach. Nie rozumiem dlaczego przez tyle czasu nie znalazł domu, jest cudny, a faktycznie duzo psich ras się ślini... Quote
Recommended Posts