Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dogini']Czy mozecie mi podac adres schroniska w Sochaczewie??[/quote]

To jest dokładniej w Kożuszkach-Parcele pod Sochaczewem od strony Warszawy - mapka dojazdu na [URL="http://www.schronisko.sochaczew.prv.pl"]www.schronisko.sochaczew.prv.pl[/URL]

Posted

[quote name='ASICA']A czy Asia moze być na przystanku tam gdzie ja?
ja trasy przejazdu Tanitki nie znam:oops:
Tanitko odezwij sie co z Asią?[/quote]

Tanitka chyba nie ma teraz dostępu do netu... Z tego co kojarzę, to jedzie z drugiej strony Wisły, pewnie trasą Łazienkowską, koło Zachodniego, do Kasprzaka/Wolskiej i dalej do Ciepłoni Wola i na Poznań.

Posted

[quote name='eurydyka']tyle osob jedzie, wiec kto go bierze na siebie
Asica czy Dogini?[/quote]

A czemu Eurydyko pytasz???

Sluchajcie zmiana, Aga ma chora corke :( Wiec mam jedno wolne miejsce, moge zabrac Joaaa ze soba.

Posted

[quote name='Bodziulka']To jest dokładniej w Kożuszkach-Parcele pod Sochaczewem od strony Warszawy - mapka dojazdu na [URL="http://www.schronisko.sochaczew.prv.pl"]www.schronisko.sochaczew.prv.pl[/URL][/quote]

Dziekuje bardzo, juz znalazlam :) Mam zapisane w moim magicznym kajeciku ;)

Posted

Beatko jak możesz to zabierz Asie ze sobą.
skoro Tanitka dostępu do netu nie ma -ja niestety decydować za nią nie moge.
miała kogoś jeszcze zabrać z Powstańców Śląskich:oops:

Posted

Eurydyka pyta, bo jest wolontariuszką Azorka tak samo tam zaangażowaną jak ja, Tanitka i Bodziulka - to członkini naszej stałej ekipy - więc musi być doinformowana ;)
Pies z tego co wiem ma być wyadoptowany dla Joaaa - za co jej bardzo dziękuję!
Mam nadzieję, że będziecie pamiętały o mocnej obroży, smyczy i kagańcu? :diabloti:
Do zobaczenia jutro!

Posted

[quote name='Marka']Eurydyka pyta, bo jest wolontariuszką Azorka tak samo tam zaangażowaną jak ja, Tanitka i Bodziulka - to członkini naszej stałej ekipy - więc musi być doinformowana ;)
Pies z tego co wiem ma być wyadoptowany dla Joaaa - za co jej bardzo dziękuję!
Mam nadzieję, że będziecie pamiętały o mocnej obroży, smyczy i kagańcu? :diabloti:
Do zobaczenia jutro![/quote]

Zapewne bedziecie wszystko wiedzialy :) Z tego co ja wiem, Feniks bedzie zaadoptowany przez Joaaa.
Smycz, obroza, pieniadze juz spakowane :) Kaganca nie mam :(

Posted

zima za oknem

pytam bo do kazdej adopcji w Azorku podchodzimy bardzo powaznie i ustalamy wszystkie praktyczne aspekty przed wyjazdem a nie w trakcie

nie znam Ciebie ani osob, ktore maja sie tym psem zajac i sadze, ze odpowiedzi na kilka waznych pytan sa po prostu naturalne a w przypadku psa podejrzewanego wrecz o agresje i tych rozmiarow sa one KONIECZNE

Posted

Eurydyka jest w naszej ekipie najbardziej trzeźwo myślącą racjonalistką - więc wynajmujemy ją do koordynowania takich spraw, szczególnie jak nas nie ma przy necie - jest niezastąpiona w załatwianiu spraw z Panem Dyrektorem, który nie jest tylko szefem schroniska, ale całego Wydziału w Urzędzie Miasta i rzadko bywa na miejscu w schronisku :p
Jutro też go nie będzie - ale JA będę ;) :evil_lol:

Posted

jakieś dziwne żarty się mnie dzisiaj trzymają - ale to chyba dlatego, że cieszę się, że zabierzecie tego doga - ja sama bym się nie zdecydowała go ruszyć, bo kilka miesięcy temu miałam dużo mniej agresywnego doga na plecach i na razie mi wystarczy - ale tym bardziej chylą czoło przed [B]Joaaa[/B]!
Wesprę więc Was tylko finansowo i trzymaniem kciuków!

Posted

Magda mam gorącą prośbę :oops: czy mogłabyś założyć za mnie stówę :modla: (bo ja nie jadę)-podrzuciłabym Ci w tygodniu??

może Joaaa-sia ma kaganiec?

Posted

Łajka - jasne! Ale wiesz jakie są z tego potem odsetki?
(te małe pączuszki, co ostatnio przywiozłaś, w ilości jeden za każdy dzień zwłoki ;) :evil_lol: )

PS. To wezmę na wszelki wypadek kaganiec mojego bernusia - choć może być troszkę za duży :evil_lol:

Posted

Przepraszam, ale zaniepokoił mnie tytuł - po jakim czasie chcecie zdecydować czy dog ma żyć czy nie ?

Nie wiem - chyba jesteście bardzo młodymi osobami - dziwnie wesoło - jak do zabawy, podchodzicie do tak poważnej sprawy jak adopcja tego psa - aż się o niego boję.

Poza tym widać, że się śpieszycie - ludzie młodzi zawsze chcą szybko mieć efekty - a co będzie jak psa tak szybka zmiana warunków, pewnie i hałas wokół niego zdenerwują go ? Wy będziecie miały frajdę, że go ratujecie a on może to odebrać zupełnie inaczej. Pies nie jest okaleczony, nie jest chory - nie wymaga natychmiastowej pomocy - może spróbować zacząć oswajać go powoli najpierw w schronisku ?

Posted

[quote name='bonika']Przepraszam, ale zaniepokoił mnie tytuł - po jakim czasie chcecie zdecydować czy dog ma żyć czy nie ?

Nie wiem - chyba jesteście bardzo młodymi osobami - dziwnie wesoło - jak do zabawy, podchodzicie do tak poważnej sprawy jak adopcja tego psa - aż się o niego boję.

Poza tym widać, że się śpieszycie - ludzie młodzi zawsze chcą szybko mieć efekty - a co będzie jak psa tak szybka zmiana warunków, pewnie i hałas wokół niego zdenerwują go ? Wy będziecie miały frajdę, że go ratujecie a on może to odebrać zupełnie inaczej. Pies nie jest okaleczony, nie jest chory - nie wymaga natychmiastowej pomocy - może spróbować zacząć oswajać go powoli najpierw w schronisku ?[/quote]
Tak faktycznie czuje sie bardzo młodo:) Czytałas ten watek? A tytuł to tylko pytanie do zastanowienia sie...