Lipizzan Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Trzymam kciuki, żeby ci państwo z WArszawy okazali się godni zaufania Joasi.:cool3: :cool3: :cool3: Quote
joaaa Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Iza, to nie tylko o to chodzi. Według mnie dom jest ok. Na pierwszy rzut oka. Ale to oni muszą sobie przemysleć, a poza tym jest tam pies samiec, który nie wiadomo czy dogada się z Fenem. Więc spokojnie czekajmy. Quote
Vectra Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 To ja też trzumam bardzo mocno kciuki za nowy domek dla Fenisława :loveu: a jakiego pieska maja ci ludzie?? Quote
_beatka_ Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 a tamten facet z allegro logowal sie od tamtego czasu? moze jeszcze nie widzial ze napisalyscie? Quote
joaaa Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Niestety Beatka, logował sie nawet dzisiaj o 19. Więc chyba trzeba usunąc ofertę. :shake: Szkoda, bo wydawał sie fajny, pisał, ze ma bokserkę i kota. A ja przed chwilą omal nie dostałam zawału przez Feniksa! :mad: Byłam z nimi na polu i puściłam je ze smyczy, i ten czarny drań pobiegł chyba za zającem! :angryy: :angryy: :angryy: Już go nie widziałam, myslałam, że zginie! Mogłam sobie wrzeszczeć i gwizdać!!! Na szczęście zaraz wrócił. Zadowolony! :mad: :mad: :mad: Nigdy żaden mój pies nie wyciął mi takiego numeru! Mam nadzieję, że więcej się to nie powtórzy! Quote
Norbitka Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 Moj dzisiaj wyciął lepszy:shake:. mam tu na myśli Rufusa. To cud ze znajomy go poznał i zabrał do auta, uciakł do sasiedniej miejscowosci ok 3-4km od domu.......... Wczesniej staranował 2 pary drzwi i sie sam uwolnił. Wracałam z Lublina i spotkałam sie z nim w bramie i tyle go widziałam.... Quote
_beatka_ Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 no to rzeczywiscie niegrzeczne lobuzy:mad: a feniskowi przekaz ze jak jeszcze raz bedzie chcial przyspozyc cie o atak serca to ciotki sie wkurza na niego:mad: Quote
Bodziulka Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 [quote name='joaaa'] Nigdy żaden [B]mój [/B]pies nie wyciął mi takiego numeru! [/quote] Twój pies :cool3: :evil_lol: Quote
joaaa Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 No bo traktuję go jak swojego. :roll: a on taki numer!!! Ale przyznaję, Norbitka, że Rufus był lepszy! :mad: Quote
joaaa Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 U Fenisława nic nowego się nie wydarzyło. Dzisiaj było strasznie gorąco, w mieszkaniu było 34stopnie. Wszyskie zwierzęta leżały jak placki i dyszały. W pewnym momencie przestraszyłam się, że z Bunią coś się stało, bo jakby przestała oddychać, a ona ma już 12 lat. Ale zaraz potem było już normalnie. Dopiero teraz po burzy zrobiło sie nieco lepiej i zaraz idziemy na spacer. Quote
_beatka_ Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 ja wczoraj o3w nocy mojego bf musiala wsadzac do wanny na kapiel reanimacyjna bo tak zial ze myslalam ze dostal udaru:shake: Quote
joaaa Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Feniks mówi wszystkim - dzieńdobry! :lol: A tak Fen pomaga mi się ubrać, żeby szybciej wyjść na spacer: [IMG]http://img154.imageshack.us/img154/7194/ubieranie8ei.jpg[/IMG] W ten sposób pomaga mi włożyć każdą część garderoby. :diabloti: Quote
Norbitka Posted July 13, 2006 Author Posted July 13, 2006 [quote name='joaaa']Feniks mówi wszystkim - dzieńdobry! :lol: A tak Fen pomaga mi się ubrać, żeby szybciej wyjść na spacer: [IMG]http://img154.imageshack.us/img154/7194/ubieranie8ei.jpg[/IMG] W ten sposób pomaga mi włożyć każdą część garderoby. :diabloti:[/quote] Ja mysle ze jest inaczej... ze on woli ogladac cie bez ubrania i daltego to robi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
joaaa Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 [quote name='Norbitka']Ja mysle ze jest inaczej... ze on woli ogladac cie bez ubrania i daltego to robi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Chyba nie, bo robi to tylko wtedy, kiedy mamy wyjść zaraz na spacer. :evil_lol: Quote
joaaa Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 nikt nie zajrzał do Feniusia! :shake: Dzisiaj dzwonił do mnie pan z Ursynowa, dosyć mi sie podobał. Powiedział, że zadzwoni jeszcze raz i umówimy sie na spacer. Quote
Lipizzan Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Widzę, że mam konkurencję w sprawie spacerów :evil_lol: ale cieszę się z tego bo może Fenisław znajdzie w końcu dobrego i kochającego pana. Za co naprawdę trzymam kciuki.:kciuki: :kciuki: [CENTER][URL="http://www.dogomania.pl/forum/"][/URL][url=http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27977][IMG]http://i34.photobucket.com/albums/d136/Azorek/parasolki/banerek.jpg[/IMG][/url][/CENTER] Quote
joaaa Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [COLOR="#ff0000"]UWAGA! WYDAM TERAZ OŚWIADCZENIE!!! [SIZE="6"][B]Feniks zostaje u mnie.[/B][/SIZE][/COLOR] Nie odzywałam się, bo intensywnie myślałam. Zgłosili sie do mnie bardzo fajni ludzie, którzy chcieli go wziąć. I wtedy, jak zrobiło się konkretnie, to zobaczyłam, że nie wiem czy potrafię go oddać. Wcześniej wydawało mi się, że nie będzie wcale problemu. I właśnie od soboty intensywnie myslę! I wymysliłam, że zostaje. Pewnie madre to nie jest. Boję się go oddać też dlatego, że on na sytuację stresującą może zareagować ucieczką, a ktoś nowy nie zauważy w porę, że stres nadchodzi. I Fen zginie. Jakoś sobie poradzimy. :roll: Norbitka zmień tytuł wątku!!! Marka, proszę zdejmij go z allegro!!! Simbik, z tych innych ogłoszeń też!!! I dzięki! Quote
Vectra Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Joaaa superrrrrr :multi: :multi: :multi: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :BIG: :BIG: :cunao: :cunao: :cunao: jupiiiiiiii tak myślałam że go nie oddasz - strasznie się ciesze :multi: :multi: on kocha Ciebie ,Ty jego i dacie sobie rade - dogomaniacy jak coś to pomogą - prawda?? :razz: :razz: Quote
Norbitka Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 JOAAAAAAAAAAAAAAAA JESTES NIESAMOWITA!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Niech sie tylko obrobie przyjade osobiście specjalnie po to by was wyściskać. Juz zmieniam tytuł :) Jaki sobie życzysz? Quote
simbik Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 No to i tutaj pogratuluję wyboru :multi: :multi: :multi: :multi: . Ja też swojego czasu doszłam do wniosku, że nikt tak Opki nie zrozumie jak My :cool3: . Niektórzy są dla siebie przeznaczeni, ja w to głęboko wierzę :lol: . Quote
Aganiok Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Joaa! Gratuluję i wiem, że decyzja była głęboko przemyślana :p :bigok: Quote
masienka Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Wlasnie o tym tak intensywnie myslalam:evil_lol: Joaaa:loveu: Jestes wspaniala:loveu: Quote
joaaa Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='Bodziulka']Ja wiedziałam, że tak będzie :drinking:[/QUOTE] Ciekawe skąd wiedziałaś?!!! Wróżka, albo co.... Quote
Recommended Posts