Apso Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='EwikB']Przedwczoraj był list dzisiaj doszła tuba z [COLOR=black][B]interchampionatem[/B][/COLOR] dla mojego [B]Jowka[/B]:-)) Tytuł zdobyliśmy w 5 krajach, łączny czas oczekiwania ,podobnie jak Gizma wyniósł 4 miesiące . To zdecydowanie krócej od oczekiwania na Ch.Pl :-))[/quote] GRATULACJE :klacz:
Pearl Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='EwikB']Przedwczoraj był list dzisiaj doszła tuba z [COLOR=black][B]interchampionatem[/B][/COLOR] dla mojego [B]Jowka[/B]:-)) Tytuł zdobyliśmy w 5 krajach, łączny czas oczekiwania ,podobnie jak Gizma wyniósł 4 miesiące . To zdecydowanie krócej od oczekiwania na Ch.Pl :-))[/quote] GRATULACJE!! :)
BOŻENA Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 MOPI czekam z niecierpliwością !!!Kurcze szkoda że nie mieszkasz bliżej też bym ci chętnie moją fruzię podżucała na kosmetykę włosa -bo powiem szczerze że mimo że mam 2 briardy to z włosem Ferbi nie jest zbyt dobrze !!!!!Może dlatego że młodsza briardka wciąż podczas zabaw ją iska ,wygryza tu i tam kłaki przeciąga po bruku itp.No ale cóż jakoś to muszę przeżyć !!!!
bognik Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='mopi'] Bognik jak poradziłaś sobie z futerkiem Lhary? [/quote] Przez 4 dni ,,walczyłam", ale było warto - wywalczyłam piękną sierśc, bez kołtunów !!! :multi: :multi: :multi: Niedługo wstawię nowe fotki :) A teraz zapraszam na stronkę o Lharze, którą sama zrobiłam :) [URL="http://www.lhasa-lhara.piczo.com"]www.lhasa-lhara.piczo.com[/URL] :) Pozdrawiam :p
Dzidtka_Gl Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 ładna stronka, gratuluje :) no a Mopek z braciszkiem Dodi będą miec kiedyś stronę ? mysle, ża warto o tym pomysleć :)
mopi Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Brawo Bognik!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aniu, ciągle mnie do czegoś mobilizujesz-dzięki. Niestety nie mam zielonego pojęcia o robieniu strony. Ale...właściwie...czemu nie?
Dzidtka_Gl Posted July 21, 2006 Author Posted July 21, 2006 no baaa ;) albo sama poćwiczysz albo poproś/pomęcz kogoś, takie chłopaki i nie mają www ??? wstyd ;) i do mnie dzisiaj przyszła tuba z dyplomem intera, z tego co sie orientuje mój DJ zrobił go w najkrótszym czasie w Polsce z lhasa co maja Intera :)))
Cockerek Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Bognik, bardzo ładna strona, będę u was częstym gościem :cool3:
EwikB Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='Dzidtka']i do mnie dzisiaj przyszła tuba z dyplomem intera, z tego co sie orientuje mój DJ zrobił go w najkrótszym czasie w Polsce z lhasa co maja Intera :)))[/quote] Mówiłam ze hurtowo wysyłali:lol: Co do czasu w jakim pies zdobędzie dany tytuł nie jest już dla mnie tak ważne.Na poczatku to tak, teraz niekoniecznie:lol: Co do najkrótszego czasu to mój Gizmo intera zaczął na poczatku kwietnia w Wawie, a konczył ok 20-tego w Kijowie, ze zajęło mu to rok i kilkanaście dni:evil_lol: :evil_lol:
EwikB Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='bognik']Przez 4 dni ,,walczyłam", ale było warto - wywalczyłam piękną sierśc, bez kołtunów !!! :multi: :multi: :multi: A teraz zapraszam na stronkę o Lharze, którą sama zrobiłam :) [URL="http://www.lhasa-lhara.piczo.com"]www.lhasa-lhara.piczo.com[/URL] :) Pozdrawiam :p[/quote] Cieszę sie ze udało sie rozplatać kołtuny:lol: Stronka super, masz smykałkę do tego;)
Pearl Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='Dzidtka']no baaa ;) albo sama poćwiczysz albo poproś/pomęcz kogoś, takie chłopaki i nie mają www ??? wstyd ;) i do mnie dzisiaj przyszła tuba z dyplomem intera, z tego co sie orientuje mój DJ zrobił go w najkrótszym czasie w Polsce z lhasa co maja Intera :)))[/quote] No super super, gratuluje! To teraz przyszla kolej na mlodsze pokolenie:lol:
sylv Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 [quote name='bognik']Przez 4 dni ,,walczyłam", ale było warto - wywalczyłam piękną sierśc, bez kołtunów !!! :multi: :multi: :multi: Niedługo wstawię nowe fotki :) A teraz zapraszam na stronkę o Lharze, którą sama zrobiłam :) [URL="http://www.lhasa-lhara.piczo.com"]www.lhasa-lhara.piczo.com[/URL] :) Pozdrawiam :p[/quote] Gratuluję wytrwałości Bognik:lol: . Stronka brdzo ładna. Czekamy na nowe zdjęcia Lary.
bognik Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Dziękuję bardzo wszystkim :) [B]Cockerek[/B] - przy odrobinie czasu dam baner do Twojej strony na mojej :) Teraz muszę leciec ... pozdrawiam :)
sylv Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='Dzidtka'] i do mnie dzisiaj przyszła tuba z dyplomem intera[/quote] Gratulacje.
nefesza Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='Dzidtka']w Krośnie ani jednego lhasaka[/quote] gdyby nie wesele w tym samym terminie..... a tak blisko mialam :shake: [quote name='Dzidtka'] w Nowym Sączu Psy kl.mł URANOS Dar Tibetu kl.pośr. LAPIS Azurowa Amhara Suki kl.pośr. LIKO Azurowa Amhara Ti La Shu O'Ivepet[/quote] Tiaaa.... a ja juz w domku :( niestety z podrozy poslubnej musialam wrocic wczesniej i nie zakonczylam jej jak planowalam ta wystawa :(:(:(
Dzidtka_Gl Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 wystawy jeszcze nie było, wyrobisz sie :)
Apso Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='Dzidtka'] i do mnie dzisiaj przyszła tuba z dyplomem intera, ))[/quote] Gratuluję:lol:
Dzidtka_Gl Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 dostałam eske >>>[B] w Nowym Sączu URANOS Zw.Mł., [COLOR=red]skończył Mł.Ch.Pl.[/COLOR] oraz BOB!!!! :multi:[/B] strasznie sie ciesze bo jestem chrzestną, pojechałam z Agą wybierać go do Eliski :) a czy ktoś pojechał do Kaliningradu ???
AngelOfDeath Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [B]Dzidtka[/B] ty jestes chyba chrzesna wszystkich najlepszych psow:multi::multi::multi: bardzo mi sie podobaja :loveu::loveu::loveu::loveu:
ursus Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 wszystkich moze nie............ Dzidka !! zostaw coś dla mnie.............!!
Dzidtka_Gl Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 staram się zawsze dobrze doradzić, Aga miała mieć z innej hodowli szczeniaka, moim zdaniem pies był gorszy, ciesze się, że Tofik (bo to imie domowe URANOSA) tak ładnie wypada na wystawach a Aga mi zaufała mimo, ze mnie nie znała... o cholera konkurencje sobie na piersi wyhodowałam :) a tak serio bardzo sie ciesze, bo sie nie pomyliłam :)
Dzidtka_Gl Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 [quote name='ursus']wszystkich moze nie............ Dzidka !! zostaw coś dla mnie.............!![/quote] no ba , ja wybieram szczeniaki a Ty pomagasz w ich powstaniu :))) Ursus nie raz pomagała przy kryciu moich PONów czy Lhasaków :) w końcu mój pierwszy miot, dwóch "prawiczków" lhasaków dzieki Tobie!!!
Apso Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Wyniki z Koszalina Psy - klasa młodzieży: [B]CZAKO Śniezny Lew[/B] - ocena doskonała, ale czy otrzymał Zwycięstwo Młodzieży nie wiem Suki klasa młodzieży: [B]KOOKAI Piaulau-Gou[/B] - ocena doskonała, Zwycięzca Młodziezy, Najlepszy Junior, Zwyciezca Rasy Gratuluję pieskom i ich właścicielom, a w szczególności Małgosi właścicielce zwycięzkiej suni [B]KOOKAI[/B], pochodzącej z mojej hodowli. Kilka fotek [IMG]http://img54.imageshack.us/img54/6617/wystawakoszalinkoko013ze7.jpg[/IMG] [IMG]http://img488.imageshack.us/img488/9318/wystawakoszalinkoko014do5.jpg[/IMG] [IMG]http://img91.imageshack.us/img91/5385/wystawakoszalinkoko044kz8.jpg[/IMG]
sylv Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='Apso'] [B]KOOKAI Piaulau-Gou[/B] - ocena doskonała, Zwycięzca Młodziezy, Najlepszy Junior, Zwyciezca Rasy [/quote] Gratulacje dla KOOKAI,dla włascicielki no i dla Ciebie Bożeno :lol: .
Apso Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='sylv']Gratulacje dla KOOKAI,dla włascicielki no i dla Ciebie Bożeno :lol: .[/quote] Dziękuję serdecznie
Recommended Posts