Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mineło kilka dni wiec moge juz pisac i mówić ,serce mi pekło w środe o 21.o tej godzinie odeszła ode mnie jedna z najcudówniejszych lasaków Livka jest mi tak ciezko ze postanowiłem na co najmniej rok lub dłuzej a moze i na stałe zrezygnowac z udziałem publicznym na forum i wystawach wszystkim zycze szczęscia i miłości do lasków
robert

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='EwikB']BOB-a wygrała Diora :lol:

Zarówno jej, jak i Carmela to był debiut w klasie młodzieży
Buziaki dla obydwu futerek od tatka Jowka;)[/quote]

Nie ukrywam,że się cieszę. Myślę, że zarówno Diorka jak i jej właścicielka rozpoczynająca dopiero swoją przygodę z wystawami spisały się super.

Posted

[quote name='magnum sal'] środe o 21.o tej godzinie odeszła ode mnie jedna z najcudówniejszych lasaków Livka [/quote]
Bardzo mi przykro Robercie:-( , trzymaj sie.

Posted

[quote name='magnum sal']mineło kilka dni wiec moge juz pisac i mówić ,serce mi pekło w środe o 21.o tej godzinie odeszła ode mnie jedna z najcudówniejszych lasaków Livka [/quote]
Jest mi naprawdę przykro...
Coś pechowy ten rok dla lhasa

Posted

[quote name='magnum sal']mineło kilka dni wiec moge juz pisac i mówić ,serce mi pekło w środe o 21.o tej godzinie odeszła ode mnie jedna z najcudówniejszych lasaków Livka jest mi tak ciezko ze postanowiłem na co najmniej rok lub dłuzej a moze i na stałe zrezygnowac z udziałem publicznym na forum i wystawach wszystkim zycze szczęscia i miłości do lasków
robert[/quote]

Panie Robercie.... jest mi ogromnie przykro...:-( ... Agata

Posted

[quote name='sylv']Nie ukrywam,że się cieszę. Myślę, że zarówno Diorka jak i jej właścicielka rozpoczynająca dopiero swoją przygodę z wystawami spisały się super.[/quote]

to jeszcze trzymajmy kciuki za BIS Juniorów i BOG!

Posted

[quote name='sylv']Nie ukrywam,że się cieszę. Myślę, że zarówno Diorka jak i jej właścicielka rozpoczynająca dopiero swoją przygodę z wystawami spisały się super.[/quote]

Bardzo udany debiut :lol: Super. Fotki pewnie wieczorem będą

Posted

:cool2: Gratulacje Sylwia:cool2: . Mam nadzieję, że wstawisz jakieś fotki ? Pozdrawiam Agata

Posted

[quote name='Dzidtka']to jeszcze trzymajmy kciuki za BIS Juniorów i BOG![/quote]

Nie należy wymagać zbyt wiele :lol: . Ważne,że się dziewczyny dobrze bawią.

Posted

[quote name='magnum sal']mineło kilka dni wiec moge juz pisac i mówić ,serce mi pekło w środe o 21.o tej godzinie odeszła ode mnie jedna z najcudówniejszych lasaków Livka jest mi tak ciezko ze postanowiłem na co najmniej rok lub dłuzej a moze i na stałe zrezygnowac z udziałem publicznym na forum i wystawach wszystkim zycze szczęscia i miłości do lasków
robert[/quote]

Panie Robercie, nie wiem co powiedzieć. Naprawde bardzo mi przykro. Szczerze mówiąc zastanawiałam się dlaczego od jakiegos czasu nie ma Pana na forum. Teraz rozumiem... Pozdrawiam

Posted

[quote name='Dzidtka']wymagać nie ale trzymać kciuki wypada :)

fotki pewnie będę, Baśka robiła...[/quote]

Oczywiście,że wypada :lol: .
Mam nadzieje,że jakieś zdjecia będą i zobaczę jak moje dziecko aktualnie wygląda.

Posted

Dzień dobry....
Mam na imię Weronika i jestem córką Bożeny, co ma hodowlę PIAULAU-GOU.Mam wyniki z Kalisza i je napiszę:[B]
Psy klasa otwarta
KAN CZOU Złota Grota - ocena doskonała, I miejsce
Psy klasa championów
BIG BOS Pibaro - ocena doskonała , I miejsce, Najlepszy Pies w Rasie, BOB
Suki klasa młodzieży
KOOKAI Piaulau-Gou - ocena doskonała, I miejsce, Najlepsza Suka w Rasie
VALENTINE Dar Tybetu - ocena doskonała, II miejsce
Wszystkim uczestnikom i zwycięzcom gratuluję :-)[/B]

Posted

[quote name='Weronisia & Jokkusia']Dzień dobry....
Mam na imię Weronika i jestem córką Bożeny, co ma hodowlę PIAULAU-GOU.Mam wyniki z Kalisza i je napiszę:
[/quote]

Witamy i dziękujemy :lol: .

Posted

robert[/quote]

Mi tez jest strasznie przykro.... rok temu sama stracilam mlodego psa, wiec jeszcze bardzo swiezo pamietam, co sie wtedy czuje.... i wiem, ze zadne slowa nie sa w stanie nic pomoc....

Posted

wrocilam, zmniejszam fotki, podesle komu trzeba i wstawia, Anno - mam ladne fotki Dodi;)
Carmel ściemnial z chodzeniem, Diora szla bardzo ladnie.

Posted

[quote name='Baha']wrocila, zmniejszam fotki, podesle komu trzeba i wstawia, Anno - mam ladne fotki Dodi;)
Carmel ściemnial z chodzeniem, Diora szla bardzo ladnie.[/quote]

Czekam na fotki, gratulacje dla Carmelka ,mimo, że ściemniał :lol: .

Posted

W Lublinie była super atmosfera:lol: . [B]Diora [/B]bardzo ładna suczka od Jarosławia bardzo się zmieniła. :multi: [B]Carmel[/B] niesamowity włos - a to że ściemniał jak napisała Basia - to była jego pierwsza wystawa:evil_lol: . Ale ogólnie było super , pogoda dopisała, dużo znajomych udana niedziela :lol: !!!

Gratulacje dla wszystkich wystawiających w Lublinie i Kaliszu!!!!!!!!!!!

Posted

i fajnie że lhasa w hali a nie na dworze, było przyjemniej
tu dostałam fotke od Agaty (nie wiem czy jestes też na dogo ?) na chwilkę wyszłam zostawiając Dodi a ta hop na kolana... biedna cavalierka, musiałą się z tym pogodzić ;)

[IMG]http://img48.imageshack.us/img48/9831/dodilublin3ay.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Dzidtka'] biedna cavalierka, musiałą się z tym pogodzić ;)
[/quote]
Straszne, zabór pana, żaden lhasak by na to nie pozwolil.

Diorka w Lublinie.

[IMG]http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/212287.jpg[/IMG]

Czekamy na Carmelka :lol: .
Moim zdaniem cała ekipa prezentowała się świetnie.

Posted

Panie Robercie .. no nie wiem co napisac, strasznie mi przykro, sama kiedyś straciłam nawet nie pół rocznego psiaka :-(

Cześc Weronika !!!! Kiedyś pisałyśmy do siebie e-maile, nie wiem czy pamiętasz :cool3:

Fotki SUPER (czemu tak mało? :mad: :eviltong: ) - GRATULUJĘ wszystkim :bigok:

Posted

robert[/quote]

Wiem jak boli śmierć ukochanego członka rodziny jakim napewno była Livka:( Bardzo mi przykro że odeszła... żal mi wszystkich psiaków które odchodzą w nieznane....
Wyrazy współczucia...

Pozdrawiam Ninka

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...