magnum sal Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 mineło kilka dni wiec moge juz pisac i mówić ,serce mi pekło w środe o 21.o tej godzinie odeszła ode mnie jedna z najcudówniejszych lasaków Livka jest mi tak ciezko ze postanowiłem na co najmniej rok lub dłuzej a moze i na stałe zrezygnowac z udziałem publicznym na forum i wystawach wszystkim zycze szczęscia i miłości do lasków robert
sylv Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='EwikB']BOB-a wygrała Diora :lol: Zarówno jej, jak i Carmela to był debiut w klasie młodzieży Buziaki dla obydwu futerek od tatka Jowka;)[/quote] Nie ukrywam,że się cieszę. Myślę, że zarówno Diorka jak i jej właścicielka rozpoczynająca dopiero swoją przygodę z wystawami spisały się super.
sylv Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='magnum sal'] środe o 21.o tej godzinie odeszła ode mnie jedna z najcudówniejszych lasaków Livka [/quote] Bardzo mi przykro Robercie:-( , trzymaj sie.
EwikB Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='magnum sal']mineło kilka dni wiec moge juz pisac i mówić ,serce mi pekło w środe o 21.o tej godzinie odeszła ode mnie jedna z najcudówniejszych lasaków Livka [/quote] Jest mi naprawdę przykro... Coś pechowy ten rok dla lhasa
AgataM Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='magnum sal']mineło kilka dni wiec moge juz pisac i mówić ,serce mi pekło w środe o 21.o tej godzinie odeszła ode mnie jedna z najcudówniejszych lasaków Livka jest mi tak ciezko ze postanowiłem na co najmniej rok lub dłuzej a moze i na stałe zrezygnowac z udziałem publicznym na forum i wystawach wszystkim zycze szczęscia i miłości do lasków robert[/quote] Panie Robercie.... jest mi ogromnie przykro...:-( ... Agata
Dzidtka_Gl Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 [quote name='sylv']Nie ukrywam,że się cieszę. Myślę, że zarówno Diorka jak i jej właścicielka rozpoczynająca dopiero swoją przygodę z wystawami spisały się super.[/quote] to jeszcze trzymajmy kciuki za BIS Juniorów i BOG!
Dzidtka_Gl Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 to smutne kiedy odchodzi pies... szczególnie tak młody...
EwikB Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='sylv']Nie ukrywam,że się cieszę. Myślę, że zarówno Diorka jak i jej właścicielka rozpoczynająca dopiero swoją przygodę z wystawami spisały się super.[/quote] Bardzo udany debiut :lol: Super. Fotki pewnie wieczorem będą
AgataM Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='sylv']Nie ukrywam,że się cieszę. Myślę, że zarówno Diorka jak i jej właścicielka rozpoczynająca dopiero swoją przygodę z wystawami spisały się super.[/quote] :cool2: Gratulacje Sylwia:cool2: . Mam nadzieję, że wstawisz jakieś fotki ? Pozdrawiam Agata
sylv Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Dzidtka']to jeszcze trzymajmy kciuki za BIS Juniorów i BOG![/quote] Nie należy wymagać zbyt wiele :lol: . Ważne,że się dziewczyny dobrze bawią.
Dzidtka_Gl Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 wymagać nie ale trzymać kciuki wypada :) fotki pewnie będę, Baśka robiła...
EmiTofik Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='magnum sal']mineło kilka dni wiec moge juz pisac i mówić ,serce mi pekło w środe o 21.o tej godzinie odeszła ode mnie jedna z najcudówniejszych lasaków Livka jest mi tak ciezko ze postanowiłem na co najmniej rok lub dłuzej a moze i na stałe zrezygnowac z udziałem publicznym na forum i wystawach wszystkim zycze szczęscia i miłości do lasków robert[/quote] Panie Robercie, nie wiem co powiedzieć. Naprawde bardzo mi przykro. Szczerze mówiąc zastanawiałam się dlaczego od jakiegos czasu nie ma Pana na forum. Teraz rozumiem... Pozdrawiam
sylv Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Dzidtka']wymagać nie ale trzymać kciuki wypada :) fotki pewnie będę, Baśka robiła...[/quote] Oczywiście,że wypada :lol: . Mam nadzieje,że jakieś zdjecia będą i zobaczę jak moje dziecko aktualnie wygląda.
Weronisia & Jokkusia Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Dzień dobry.... Mam na imię Weronika i jestem córką Bożeny, co ma hodowlę PIAULAU-GOU.Mam wyniki z Kalisza i je napiszę:[B] Psy klasa otwarta KAN CZOU Złota Grota - ocena doskonała, I miejsce Psy klasa championów BIG BOS Pibaro - ocena doskonała , I miejsce, Najlepszy Pies w Rasie, BOB Suki klasa młodzieży KOOKAI Piaulau-Gou - ocena doskonała, I miejsce, Najlepsza Suka w Rasie VALENTINE Dar Tybetu - ocena doskonała, II miejsce Wszystkim uczestnikom i zwycięzcom gratuluję :-)[/B]
sylv Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Weronisia & Jokkusia']Dzień dobry.... Mam na imię Weronika i jestem córką Bożeny, co ma hodowlę PIAULAU-GOU.Mam wyniki z Kalisza i je napiszę: [/quote] Witamy i dziękujemy :lol: .
nefesza Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='magnum sal']mineło kilka dni wiec moge juz pisac i mówić ,serce mi pekło w środe o 21.o tej godzinie odeszła ode mnie jedna z najcudówniejszych lasaków Livka jest mi tak ciezko ze postanowiłem na co najmniej rok lub dłuzej a moze i na stałe zrezygnowac z udziałem publicznym na forum i wystawach wszystkim zycze szczęscia i miłości do lasków robert[/quote] Mi tez jest strasznie przykro.... rok temu sama stracilam mlodego psa, wiec jeszcze bardzo swiezo pamietam, co sie wtedy czuje.... i wiem, ze zadne slowa nie sa w stanie nic pomoc....
Baha Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 wrocilam, zmniejszam fotki, podesle komu trzeba i wstawia, Anno - mam ladne fotki Dodi;) Carmel ściemnial z chodzeniem, Diora szla bardzo ladnie.
sylv Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='Baha']wrocila, zmniejszam fotki, podesle komu trzeba i wstawia, Anno - mam ladne fotki Dodi;) Carmel ściemnial z chodzeniem, Diora szla bardzo ladnie.[/quote] Czekam na fotki, gratulacje dla Carmelka ,mimo, że ściemniał :lol: .
Dzidtka_Gl Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 dzięki za fotki, Dodi w Lublinie [IMG]http://img148.imageshack.us/img148/6066/dodilub6zn.jpg[/IMG]
Dora32 Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 W Lublinie była super atmosfera:lol: . [B]Diora [/B]bardzo ładna suczka od Jarosławia bardzo się zmieniła. :multi: [B]Carmel[/B] niesamowity włos - a to że ściemniał jak napisała Basia - to była jego pierwsza wystawa:evil_lol: . Ale ogólnie było super , pogoda dopisała, dużo znajomych udana niedziela :lol: !!! Gratulacje dla wszystkich wystawiających w Lublinie i Kaliszu!!!!!!!!!!!
Dzidtka_Gl Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 i fajnie że lhasa w hali a nie na dworze, było przyjemniej tu dostałam fotke od Agaty (nie wiem czy jestes też na dogo ?) na chwilkę wyszłam zostawiając Dodi a ta hop na kolana... biedna cavalierka, musiałą się z tym pogodzić ;) [IMG]http://img48.imageshack.us/img48/9831/dodilublin3ay.jpg[/IMG]
sylv Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='Dzidtka'] biedna cavalierka, musiałą się z tym pogodzić ;) [/quote] Straszne, zabór pana, żaden lhasak by na to nie pozwolil. Diorka w Lublinie. [IMG]http://www.album.com.pl/zKyZm68ZzB/212287.jpg[/IMG] Czekamy na Carmelka :lol: . Moim zdaniem cała ekipa prezentowała się świetnie.
bognik Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 Panie Robercie .. no nie wiem co napisac, strasznie mi przykro, sama kiedyś straciłam nawet nie pół rocznego psiaka :-( Cześc Weronika !!!! Kiedyś pisałyśmy do siebie e-maile, nie wiem czy pamiętasz :cool3: Fotki SUPER (czemu tak mało? :mad: :eviltong: ) - GRATULUJĘ wszystkim :bigok:
Esmak Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 [quote name='magnum sal']mineło kilka dni wiec moge juz pisac i mówić ,serce mi pekło w środe o 21.o tej godzinie odeszła ode mnie jedna z najcudówniejszych lasaków Livka jest mi tak ciezko ze postanowiłem na co najmniej rok lub dłuzej a moze i na stałe zrezygnowac z udziałem publicznym na forum i wystawach wszystkim zycze szczęscia i miłości do lasków robert[/quote] Wiem jak boli śmierć ukochanego członka rodziny jakim napewno była Livka:( Bardzo mi przykro że odeszła... żal mi wszystkich psiaków które odchodzą w nieznane.... Wyrazy współczucia... Pozdrawiam Ninka
Recommended Posts