Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 491
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AngelikaXD napisał(a):
Są chociaż jakieś zapytania o niego? :roll:

Ostatniego maila dostałam chyba dwa tygodnie temu ...
A telefon podany jest na Anne33

Posted

jak wystawialam allegro szczylom to przez san weekend czasem bylo ponad 1000 wejsc wiec to niestety o niczym nie swiadczy:shake: jezeli allegro nie jest wyróznione to warto wystawiac na kilka dni (3-4)bo wtedy pojawia sie na pierwszej stronie jako najszybciej konczace sie, podobnie z cena...
a psiak jest sliczny:loveu: w tym wieku powinien miec swego ludzia juz przy sobie:roll:

Posted

donacja napisał(a):
Jak w przyszłym tygodniu pogoda się poprawi to postaram się odwiedzić chłopaka w Boguszycach i zrobię mu trochę nowych fotek.

Byłoby wspaniale ...
Może te zdjęcia już się opatrzyły ?

Posted

Do Boguszyc w tym tygodniu zapraszamy w piatek. Bedzie duzo latania, mamy tam kilka spraw do zalatwienia, ale zdjecia tak, czy inaczej postaramy sie zrobic nowe.
Donacja, bierz Marlenke pod pache i zapraszamy :-)

Mialam dzis tel w sprawie Astka, pierwszy dosc sensowny. Ostrow Wielkopolski. Czekam jeszcze na potwierdzenie, pani ma przedyskutowac sprawe z mezem.
Jak bedzie na ok, to szukamy kogos do wizyty.

Posted

Anna_33 napisał(a):
Niom :-) mysle o tym intensywnie, ale obawiam sie, ze Marlenka w piatek nie moze :-(

Może akurat będzie mogła ? :)

Powiedz w sprawie Gucia cisza? Odnowie mu ogłoszenia,może wątek założyć:hmmmm:

Posted

mgie napisał(a):
Czekamy,czekamy,czekamy:modla:

Bierzcie Marlenę do Boguszyc...zwłaszcza teraz jak wydała dwa tymczasy hah :evil_lol:

Wy mnie chcecie wykonczyc tak??? Juz powiedziałm Donacji że jak pojade wróce z psem . Ja wiem co kombinujecie wiecie ze mam miękkie serducho .

Posted

mgie napisał(a):
No właśnie mając na względzie twoje dobre serduszko ... tak myślałyśmy sobie ... :evilbat::evilbat:

Jeszcze mam drugie łózko do zjedzenia tak???? A tak powaznie to naprawdę musze narazie sobie dac na spocznij , pomalowac pokój bo Nugatek intensywnie obszczał mi sciany i wiecie co mi sie marzy ???? Dywan - ze wzgledu na psiury musiałam stary wywalić a teraz bym chciała sobie kupic dywan ..... a przy " nowym " psie to moge zapomniec o dywaniku ....