Atrisko Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Chłopaka odwiedzamy, o zdjęcia się dopraszamy...i wysoko w górę kudłatka podrzucamy... coś cioteczki mało piszą, pewnie zasypało świat na biało i nie ma jak do psiaka dotrzeć... Quote
Ania i Kajber Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Faktycznie,śniegu multum i Kornelak ciezko wziąć an spacer, bo trzebaby sie przedzierać przez zaspy...:-). Takze zawsze w weekend jest wymiziany, ma dorzuconą słomę i jakies dobre kaloryczne jedzonko . Quote
agrazka Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Kornelku, może przyjdzie do ciebie św. Mikołaj Quote
Ania i Kajber Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Jutro odwiedzę Kornelka w schronie :-). Quote
agrazka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 o której będziesz, może bym dołaczyła Quote
Atrisko Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Kornelku...czy miałeś dzisiaj odwiedziny...? No właśnie i czy był spacerek??? Quote
ewatonieja Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 haniebnie żeś spadł więc śmigaj Kornelku na 1! tekst zaktualizowany? bo nie wiem czy mam sobie w kajecie wpisać Kornela do kolejki ogłoszeniowej Quote
agrazka Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Kornelku, dziś dużo ludzi było w schronisku - nikt cię nie zaprosił do siebie ? Quote
Ania i Kajber Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 W sobotę i niedzielę było faktycznie duzo ludzi w schronisku, bo była Wigilia, ale wszyscy z darami i obejrzeć schronisko- adopcji mniej niz w zwykły weekend :-(. A już o duże, dorosłe psy, jak zwykle nie pytał nikt. Kornel przy swoje budzie na samym końcu parkingu tak zasłoniety zaspami, ze w ogóle go nie widać, a po drodze na spacerek tez zaspy solidne- nie da sie go przeprowadzić, wiec tylko wywiziałam, dorzuciłam słomy i nakarmiłam. Szkoda, ze Asi ostatnio nie ma , Kornel miał jednak do niej najwieksze zaufanie. Musze chyba sama tekst wymyślić, warto chyba napisać, jak radziła Asia, ze osoba chetna na adopcje powinna przyjsc kilka razy do Kornelka do schroniska, poznac go, pospacerować z nim i wolontariuszka , zyskać jego zaufanie i dopiero wziac go do domu. No i raczej jako jedynego psa-samca w rodzinie. Quote
ossa98 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Szkoda, że nikt nie wypatrzy Kornelka. A nie da się go przenieść do innego boksu? Quote
Ania i Kajber Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [quote name='ossa98']Szkoda, że nikt nie wypatrzy Kornelka. A nie da się go przenieść do innego boksu?[/QUOTE] Kornelek jest w pojedynczej budzie na parkingu, nie ma sensu go przenosić, bo miejsce jest dla niego dobre- jest pzryzwyczajony, zna opiekuna i kolegów z bud obok, a jak nie będzie już tyle śniegu, to będzie mozna go brac na krótkie spacerki. Quote
Ania i Kajber Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [center] [color=red][b][i][u]wszystkim kornelkowym cioteczkom oraz ich dwu-, trój- i czworonoznym rodzinom życzę wszystkiego najlepszego na święta i nowy rok.[/u][/i][/b][/color] [color=red][b][i][/i][/b][/color] [color=red][b][i][u]a naszemu kornelkom życzę , aby znalazło się wiecej mozliwości pracy z nim- a wtedy domek dla zsocjalizowanego kornelka na pewno się znajdzie.[/u][/i][/b][/color][/center] Quote
agrazka Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Ze szczerego serca w ten piękny czas, żeby się szczęście do Kornelka uśmiechało [IMG]http://img138.imageshack.us/img138/5620/bozenarodzenie5.gif[/IMG] Quote
ossa98 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 [IMG]http://www.zss4krakow.oswiata.org.pl/zyczenia.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts