Jump to content
Dogomania

Stary ON CZARLI-CHORE ŁAPY-Czarli w super DS :) Wakacyjny happy end :)

Recommended Posts

• Replies 750
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania i Kajber napisał(a):
Hej, nie było mnie pzrez kilka dni i widzę,że przybyło pieniążków, to świetnie :-)_.

Dzwoniłam do Jamora,niestety , na razie CZARLI musi trochę poczekac na miejsce , bo Artur musiał przyjąć kilka psiaków zupełnie bezdomnych, ale myślę, ze bedzie to kwestia 3 -4 tygodni, moze uzbiera sie jeszce wiecej forsy.

Co do badań RTG i krwi, to w schronisku nie miał robionych, po pierwsze u na snie ma w schronie RTG, trzebaby go zawieść odpłatnie do jakiejś lecznicy.
Co do badań krwi to poproszę,jak będę w weekend, może będzie można zrobic, bedzie wtedy przynajmniej wiadomo, czy można go wykastrować, ale nie wiem jak to będzie ze wzgledu na kasę.

Konto do wpłat postaram sie szybko ustalić, tzn. ustalę, czy moze być fundacyjne.

Schronisko nie kastruje na swój koszt?
Fajnie by było morf. zrobić.

Posted

asiulek-85 napisał(a):
Przy jego wieku kastracja nie wiem czy by nie było to dla niego niebezpieczne

Prostatę ma pewnie już z 7 cm. Ja bym ciachała. Można USG wcześniej robić ale to jest kolejne 50 zł w dół.

Posted

nie ma szans, żeby go wyciągnąć ze schronu? :( Ja może na dobry początek zmienię swoja deklaracje z 10 na 20 PLN miesięcznie, wiem, ze to niewiele, ale może coś się ruszy..

Posted

sylwija napisał(a):
nie ma szans, żeby go wyciągnąć ze schronu? :( Ja może na dobry początek zmienię swoja deklaracje z 10 na 20 PLN miesięcznie, wiem, ze to niewiele, ale może coś się ruszy..

Dziękujemy ! :):):)