Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='alive']a czemu ja myślałam, że będziesz wystawiała Benia? :confused:[/quote]

pewnie dlatego, że nie było galerii Halszki tylko samego Bena no i jakoś tak.. ;) Nie wiem w gruncie rzeczy hihihi :)

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja ci kiedyś :mad: budzisz mnie po nocy smsami...dobrze,że nie miałam na 6 do pracy bo normlanie nocnym autobusem bym do ciebie pojechała i :grab: :siara: Ben weź zrób z nią coś normlanie bo ja nie mogę :placz:

Posted

[quote name='Ania-k']ja ci kiedyś :mad: budzisz mnie po nocy smsami...dobrze,że nie miałam na 6 do pracy bo normlanie nocnym autobusem bym do ciebie pojechała i :grab: :siara: Ben weź zrób z nią coś normlanie bo ja nie mogę :placz:[/quote]

ale o so chosi? :hmmmm: :p

[quote name='madzia18sosnowiec']czessscccc :p[/quote]

czeeeeeeeeesc :p

Posted

[COLOR=DarkOrchid][I][B]Hello robaczki ;-)
Jezeli ktosik ma problemy z zasnieciem to moze pisac do mnie heehh... ja latam po nocy jak wiedzma ;-)..... bidnej Jolci zrobilam nocna pobudke ... mam nadzieje ze jak mnie dorwie to nie zabije hehe;-)
Mizianko dla Benulca ;-)
[/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='zuzolandia'][COLOR=darkorchid][I][B]Hello robaczki ;-)[/B][/I][/COLOR]
[I][B][COLOR=darkorchid]Jezeli ktosik ma problemy z zasnieciem to moze pisac do mnie heehh... ja latam po nocy jak wiedzma ;-)..... bidnej Jolci zrobilam nocna pobudke ... mam nadzieje ze jak mnie dorwie to nie zabije hehe;-)[/COLOR][/B][/I]
[I][B][COLOR=darkorchid]Mizianko dla Benulca ;-)[/COLOR][/B][/I]
[/quote]

nie, dzieki ;]
my lubimy spac! ;]

szukalam sobie jakis zdjec Benowych.. ale niestetyz adnych juz fajnych nie znalazlam.. no nic.. czas na nową sesję;) dzis juz nie da rady, bo pozno bede w domu i bedzie po prostu ciemno, ale mysle, ze jutro sie da cos z tym zrobic :)

we wtorek mam kolokwium... ło boszesz, ale nauki :diabloti:

Posted

[quote name='haska_12']Dobrze, że nie długo będą fotki Bena :loveu: :diabloti: :loveu:[/quote]
no proszę wiadomości z pierwszej ręki :multi: ..faaaaaaaaaaaajnie :loveu:

Posted

[quote name='zuzolandia'][COLOR=darkorchid][I][B]Ucz sie ucz ;-) ...hehehe ...ktosik musi ;-) [/B][/I][/COLOR]
[I][B][COLOR=darkorchid]Buziaczki ;-)[/COLOR][/B][/I]
[/quote]

:eviltong: :eviltong: :eviltong: zlosliwa! :eviltong: :eviltong:

[quote name='haska_12']Dobrze, że nie długo będą fotki Bena :loveu: :diabloti: :loveu:[/quote]

taak, będą niebawem, dizś już niestety nie.. dopiero weszłam do domu :(

Posted

[quote name='panienkabubu']taak, będą niebawem, dizś już niestety nie.. dopiero weszłam do domu :([/quote]
starałam się być wyrozumiała, ale od Twojego powrotu minęły już co najmniej 3 godziny, a zdjęć nie ma :mad: ani nawet jakiejś opowiastki pisemnej z dzisiejszych przeżyć Bena :mad:

:evil_lol: