panienkabubu Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 [quote name='alive']a czemu ja myślałam, że będziesz wystawiała Benia? :confused:[/quote] pewnie dlatego, że nie było galerii Halszki tylko samego Bena no i jakoś tak.. ;) Nie wiem w gruncie rzeczy hihihi :) Quote
Teklunia Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 no nareszcie się odezwało babsko jedno :mad: :evil_lol: lecę do tej Halszki... Quote
anushka Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 piękna chyba jeszcze nie spisz co ???;) Quote
madzia20sosnowiec Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 ania co za avatarek :cool3: :loveu: Quote
panienkabubu Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 [quote name='Ania-k']piękna chyba jeszcze nie spisz co ???;)[/quote] W KOŃCU zmieniłaś avatar bejbe :p hyhy :cool3: Quote
anushka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 ja ci kiedyś :mad: budzisz mnie po nocy smsami...dobrze,że nie miałam na 6 do pracy bo normlanie nocnym autobusem bym do ciebie pojechała i :grab: :siara: Ben weź zrób z nią coś normlanie bo ja nie mogę :placz: Quote
panienkabubu Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 [quote name='Ania-k']ja ci kiedyś :mad: budzisz mnie po nocy smsami...dobrze,że nie miałam na 6 do pracy bo normlanie nocnym autobusem bym do ciebie pojechała i :grab: :siara: Ben weź zrób z nią coś normlanie bo ja nie mogę :placz:[/quote] ale o so chosi? :hmmmm: :p [quote name='madzia18sosnowiec']czessscccc :p[/quote] czeeeeeeeeesc :p Quote
zuzolandia Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [COLOR=DarkOrchid][I][B]Hello robaczki ;-) Jezeli ktosik ma problemy z zasnieciem to moze pisac do mnie heehh... ja latam po nocy jak wiedzma ;-)..... bidnej Jolci zrobilam nocna pobudke ... mam nadzieje ze jak mnie dorwie to nie zabije hehe;-) Mizianko dla Benulca ;-) [/B][/I][/COLOR] Quote
panienkabubu Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 [quote name='zuzolandia'][COLOR=darkorchid][I][B]Hello robaczki ;-)[/B][/I][/COLOR] [I][B][COLOR=darkorchid]Jezeli ktosik ma problemy z zasnieciem to moze pisac do mnie heehh... ja latam po nocy jak wiedzma ;-)..... bidnej Jolci zrobilam nocna pobudke ... mam nadzieje ze jak mnie dorwie to nie zabije hehe;-)[/COLOR][/B][/I] [I][B][COLOR=darkorchid]Mizianko dla Benulca ;-)[/COLOR][/B][/I] [/quote] nie, dzieki ;] my lubimy spac! ;] szukalam sobie jakis zdjec Benowych.. ale niestetyz adnych juz fajnych nie znalazlam.. no nic.. czas na nową sesję;) dzis juz nie da rady, bo pozno bede w domu i bedzie po prostu ciemno, ale mysle, ze jutro sie da cos z tym zrobic :) we wtorek mam kolokwium... ło boszesz, ale nauki :diabloti: Quote
zuzolandia Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [COLOR=DarkOrchid][I][B]Ucz sie ucz ;-) ...hehehe ...ktosik musi ;-) Buziaczki ;-) [/B][/I][/COLOR] Quote
haska_12 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Dobrze, że nie długo będą fotki Bena :loveu: :diabloti: :loveu: Quote
anushka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='haska_12']Dobrze, że nie długo będą fotki Bena :loveu: :diabloti: :loveu:[/quote] no proszę wiadomości z pierwszej ręki :multi: ..faaaaaaaaaaaajnie :loveu: Quote
panienkabubu Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 [quote name='zuzolandia'][COLOR=darkorchid][I][B]Ucz sie ucz ;-) ...hehehe ...ktosik musi ;-) [/B][/I][/COLOR] [I][B][COLOR=darkorchid]Buziaczki ;-)[/COLOR][/B][/I] [/quote] :eviltong: :eviltong: :eviltong: zlosliwa! :eviltong: :eviltong: [quote name='haska_12']Dobrze, że nie długo będą fotki Bena :loveu: :diabloti: :loveu:[/quote] taak, będą niebawem, dizś już niestety nie.. dopiero weszłam do domu :( Quote
zuzolandia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [COLOR=Purple][I][B]Witanko ;-) Jak w koncu sie zlitujesz niedobra kobito i wkleisz fotencje Benusia to daj znac ...;-) Kusiolki dla Misiunia ....i prosze go wymiziac ;-) [/B][/I][/COLOR] Quote
Teklunia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='panienkabubu']taak, będą niebawem, dizś już niestety nie.. dopiero weszłam do domu :([/quote] starałam się być wyrozumiała, ale od Twojego powrotu minęły już co najmniej 3 godziny, a zdjęć nie ma :mad: ani nawet jakiejś opowiastki pisemnej z dzisiejszych przeżyć Bena :mad: :evil_lol: Quote
haska_12 Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Dajemy jej czas do jutra :diabloti: :evil_lol: :diabloti: Quote
zuzolandia Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [COLOR=RoyalBlue][I][B]NO DO JUTRA ;-) D O B R A N O C !!!!! [/B][/I][/COLOR] Quote
madzia20sosnowiec Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 [quote name='panienkabubu']we wtorek mam kolokwium... ło boszesz, ale nauki :diabloti:[/quote] a z czego masz?:p ps. wyciagnij młodego jutro na spaceros po laskos, bo ja pracujos ciezkos :eviltong: Quote
panienkabubu Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']a z czego masz?:p [/quote] no z ekonomii :p dziś będą! obiecuje! bo piekna pogoda jest! :p Quote
panienkabubu Posted November 18, 2006 Author Posted November 18, 2006 :eviltong: :eviltong: mam zdjęcia :eviltong: :eviltong: więc dzisiaj wstawie na pewno :] tylko na zakupy muszę jechać..... więc na razie musicie jeszcze wytrzymać bez nich :p Quote
malawaszka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 wracaj już z tych zakupów :evil_lol: czekam na fotki :eviltong: Quote
Teklunia Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 o fuj - ekonamia! jakich Ty się strasznych rzeczy uczysz :crazyeye: Quote
madzia20sosnowiec Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 [quote name='panienkabubu']:eviltong: :eviltong: mam zdjęcia [/quote] a ja ci nie uwierze dopoki nie pokazesz :evil_lol: Quote
Recommended Posts