Asiaczek Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Hohoho, jaka piękna, jesienna sesja! [url]http://i213.photobucket.com/albums/cc210/benulek/IMG_0126_640_x_480.jpg[/url] Pzdr. Quote
eria Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Gaja ...nie wygląda najkorzystniej...........:-( Ile ona będzie miała już latek ? To już staruszka chyba ? Bena, tego pierwszego, nigdy nie zapomnę...(*) Quote
Doginka Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 :crazyeye:Jemu się coś wbiło w brzuszek:crazyeye::evil_lol::evil_lol: [url]http://i213.photobucket.com/albums/cc210/benulek/Zdj000_640_x_480.jpg[/url] Quote
panienkabubu Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='Asiaczek']Hohoho, jaka piękna, jesienna sesja! [URL]http://i213.photobucket.com/albums/cc210/benulek/IMG_0126_640_x_480.jpg[/URL] Pzdr.[/QUOTE] Rewelacyjnie ze sobą współpracowały do zdjęć :-) [quote name='eria']Gaja ...nie wygląda najkorzystniej...........:-( Ile ona będzie miała już latek ? To już staruszka chyba ? Bena, tego pierwszego, nigdy nie zapomnę...(*)[/QUOTE] Gajka, z tego co mówił mi Marcin, będzie miała już około 9 latek. Troszkę się upasła po sterylce i nabrała futerka, ale widać, że to już dziewczynka z dużą ilością latek :-) Ale nadal jest ruchliwa i fajny ma charakter :-) [quote name='Doginka']:crazyeye:Jemu się coś wbiło w brzuszek:crazyeye::evil_lol::evil_lol: [URL]http://i213.photobucket.com/albums/cc210/benulek/Zdj000_640_x_480.jpg[/URL][/QUOTE] Twoje też takie mają :cool3: Quote
Doginka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='panienkabubu']... Twoje też takie mają :cool3:[/QUOTE] Hihihihihihi, muszę sprawdzić, czy takie same:evil_lol: Quote
Błyskotka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Kasiu a jakie masz jeszcze plany wystawowe w tym roku i z kim ? Quote
panienkabubu Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 A jadę z Nufką do Kielc za półtora tygodnia i uderzamy jeszcze na dwie międzynarodówki w jeden weekend za granicą w grudniu z trzema psami (Frania,Halszka,Nufka). I tak to koniec; a przyszły rok zapowiada się bardziej wystawowo niż ten :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Piszesz o 2xCACIB w Wilnie? My tez tam będziemy (taką mam nadzieje...). Pzdr. Quote
panienkabubu Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Nie Asiu, to nie Litwa. Ostatnio się zastanawiałam nad kilkoma wystawami w tamtym kierunku, jednak doszłam do wniosku, że tak daleka podróż dla bernardyna to mordęga niezależnie od pory roku i wielkości samochodu... Quote
moon_light Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 łooo ale trafiłam :diabloti::diabloti::diabloti: akurat na zdjęcia porucznika norewicza . Przystojniaka wyrósł z tego tłuściutkiego szczeniaka... No i jak sama mówisz..ta głowa:loveu: .. .gdyby wszystkie benki takie miały, to chyba byłabym w stanie zmienić rasę :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 moon :loveu: dzięęęęęęęki :loveu::loveu: rasy nie zmieniaj, tutaj tak samo jak w dogach :evil_lol: Quote
Mike i Morgan Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Witajcie dawno mnie tu nie było na tym wątku:eviltong: Jak tam twoje psiochy i co tam u Norka poszedł już do nowych właścicieli? Quote
panienkabubu Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 To rzeczywiście dłuuuuugo Cię nie było, bo Norek został z nami i nigdzie się nie wybiera ;-) Quote
Mike i Morgan Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [quote name='panienkabubu']To rzeczywiście dłuuuuugo Cię nie było, bo Norek został z nami i nigdzie się nie wybiera ;-)[/QUOTE] O a to czego Norek nie jedzie za granice?? Quote
panienkabubu Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 [quote name='Mike i Morgan']O a to czego Norek nie jedzie za granice??[/QUOTE] Ojej....:-) Norek miał jechać do Szwecji, ale, że jego potencjalni właściciele zmienili plany (również zw. z kwarantanną, którą musiałby tutaj odbyć), to chłopak został z nami - i bardzo się z tego cieszę :-) Quote
panienkabubu Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Wróciłyśmy z Kielc :-) Wystawiana była Nufka w klasie pośredniej (debiut 3 miesiące po porodzie) i dostałyśmy na 13 Bostonów: oc. doskonała, lok. 1., CWC, CACIB, Najlepsza Dorosła Suka w Rasie i Zw. Rasy :multi::multi::multi: Wystawiany przeze mnie Boston Menno w klasie młodzieży: Zw. Mł., BOB Junior :multi::multi: Skończył Mł. Ch. Pl. :-) Udany dzień :-) A to Niufa na finale: [img]http://i213.photobucket.com/albums/cc210/benulek/image.jpg[/img] BIS dla pięknego Boksera Karola - ten pies w ruchu to rewelacja......:mdleje: Quote
Mudik Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Gratulacje! :multi::multi:szkoda,ze 9 tka była dziś:-(, ja byłam w sobotę. Może kiedyś dorwę Was na wystawie. Pozdrawiam! A jak Beniastego wyniki? Quote
Asiaczek Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [B]Panienko[/B], co się dzieje z Wami? pzdr. Quote
Mudik Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 A co ze zdrówkiem Benia, jak poszły wyniki? Quote
panienkabubu Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 A już jestem :-) W Nitrze... No tak pół na pół :-) W sobotę Niufa trzecia doskonała na trzy; Halszka druga doskonała na dwie, Frania doskonała, CAC, CACIB; córa Nufki debiutowała i została Najlepszym Baby w Rasie. W niedzielę podobnie, tylko Nufka zmieniła wynik na 1 dosk., CAC i r.CACIB :-) A Benio znowu ma straszny okres w życiu - cieczka ;-( Biedny... Quote
Recommended Posts