Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gaja ...nie wygląda najkorzystniej...........:-(
Ile ona będzie miała już latek ? To już staruszka chyba ?

Bena, tego pierwszego, nigdy nie zapomnę...(*)

Posted

[quote name='Asiaczek']Hohoho, jaka piękna, jesienna sesja!
[URL]http://i213.photobucket.com/albums/cc210/benulek/IMG_0126_640_x_480.jpg[/URL]

Pzdr.[/QUOTE]

Rewelacyjnie ze sobą współpracowały do zdjęć :-)

[quote name='eria']Gaja ...nie wygląda najkorzystniej...........:-(
Ile ona będzie miała już latek ? To już staruszka chyba ?

Bena, tego pierwszego, nigdy nie zapomnę...(*)[/QUOTE]

Gajka, z tego co mówił mi Marcin, będzie miała już około 9 latek. Troszkę się upasła po sterylce i nabrała futerka, ale widać, że to już dziewczynka z dużą ilością latek :-) Ale nadal jest ruchliwa i fajny ma charakter :-)

[quote name='Doginka']:crazyeye:Jemu się coś wbiło w brzuszek:crazyeye::evil_lol::evil_lol:
[URL]http://i213.photobucket.com/albums/cc210/benulek/Zdj000_640_x_480.jpg[/URL][/QUOTE]

Twoje też takie mają :cool3:

Posted

A jadę z Nufką do Kielc za półtora tygodnia i uderzamy jeszcze na dwie międzynarodówki w jeden weekend za granicą w grudniu z trzema psami (Frania,Halszka,Nufka). I tak to koniec; a przyszły rok zapowiada się bardziej wystawowo niż ten :loveu:

Posted

Nie Asiu, to nie Litwa.
Ostatnio się zastanawiałam nad kilkoma wystawami w tamtym kierunku, jednak doszłam do wniosku, że tak daleka podróż dla bernardyna to mordęga niezależnie od pory roku i wielkości samochodu...

Posted

łooo ale trafiłam :diabloti::diabloti::diabloti: akurat na zdjęcia porucznika norewicza .
Przystojniaka wyrósł z tego tłuściutkiego szczeniaka... No i jak sama mówisz..ta głowa:loveu: .. .gdyby wszystkie benki takie miały, to chyba byłabym w stanie zmienić rasę :evil_lol:

Posted

[quote name='Mike i Morgan']O a to czego Norek nie jedzie za granice??[/QUOTE]

Ojej....:-)
Norek miał jechać do Szwecji, ale, że jego potencjalni właściciele zmienili plany (również zw. z kwarantanną, którą musiałby tutaj odbyć), to chłopak został z nami - i bardzo się z tego cieszę :-)

Posted

Wróciłyśmy z Kielc :-)

Wystawiana była Nufka w klasie pośredniej (debiut 3 miesiące po porodzie) i dostałyśmy na 13 Bostonów:

oc. doskonała, lok. 1., CWC, CACIB, Najlepsza Dorosła Suka w Rasie i Zw. Rasy :multi::multi::multi:

Wystawiany przeze mnie Boston Menno w klasie młodzieży:
Zw. Mł., BOB Junior :multi::multi: Skończył Mł. Ch. Pl. :-)

Udany dzień :-)

A to Niufa na finale:
[img]http://i213.photobucket.com/albums/cc210/benulek/image.jpg[/img]

BIS dla pięknego Boksera Karola - ten pies w ruchu to rewelacja......:mdleje:

• 3 weeks later...
Posted

A już jestem :-)

W Nitrze... No tak pół na pół :-)

W sobotę Niufa trzecia doskonała na trzy; Halszka druga doskonała na dwie, Frania doskonała, CAC, CACIB; córa Nufki debiutowała i została Najlepszym Baby w Rasie.

W niedzielę podobnie, tylko Nufka zmieniła wynik na 1 dosk., CAC i r.CACIB :-)

A Benio znowu ma straszny okres w życiu - cieczka ;-( Biedny...