panienkabubu Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='Asiaczek']A ja jakoś nie kojarzę ukochanej Benka...:cool1: Pzdr. To oznacza, że przybyłaś do naszej galerii zbyt późno :mad::lol: To Gaja, briardka od mojego Marcina :) Jeszcze jak miałam tylko Bena, chodziliśmy wspólnie na spacery, tzn. Ben z Gają. Najlepsi kumple. Gaja jest wzięta ze schroniska i kiedyś eria opowiadała, że była tam razem z psem o imieniu BEN. Gaja nie lubi wszystkich psów, ale Bena uwielbia i pamiętam, że zawsze jak czekałam na nią pod blokiem przed spacerem to jak tylko słyszała Ben to szalała z radości :loveu: I dzisiaj miłość odżyła hiii :loveu::loveu: A jeszcze wybraliśmy się z Marcinem na szybko międzycmentarzowo-kościelno-obiadowy spacerek do lasku, oczywiście z aparatem :evil_lol: Dzisiaj duet: Frania-Novinka. Quote
panienkabubu Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Wygłupy :) :loveu::loveu::loveu: "Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie, ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku" :) Nufka w chmur.....znaczy niebie (bo dzisiaj chmurek nie ma!:multi:) Quote
Asiaczek Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Hohoho, jaka piękna, jesienna sesja! http://i213.photobucket.com/albums/cc210/benulek/IMG_0126_640_x_480.jpg Pzdr. Quote
eria Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Gaja ...nie wygląda najkorzystniej...........:-( Ile ona będzie miała już latek ? To już staruszka chyba ? Bena, tego pierwszego, nigdy nie zapomnę...(*) Quote
Doginka Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 :crazyeye:Jemu się coś wbiło w brzuszek:crazyeye::evil_lol::evil_lol: http://i213.photobucket.com/albums/cc210/benulek/Zdj000_640_x_480.jpg Quote
panienkabubu Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='Asiaczek']Hohoho, jaka piękna, jesienna sesja! http://i213.photobucket.com/albums/cc210/benulek/IMG_0126_640_x_480.jpg Pzdr. Rewelacyjnie ze sobą współpracowały do zdjęć :-) [quote name='eria']Gaja ...nie wygląda najkorzystniej...........:-( Ile ona będzie miała już latek ? To już staruszka chyba ? Bena, tego pierwszego, nigdy nie zapomnę...(*) Gajka, z tego co mówił mi Marcin, będzie miała już około 9 latek. Troszkę się upasła po sterylce i nabrała futerka, ale widać, że to już dziewczynka z dużą ilością latek :-) Ale nadal jest ruchliwa i fajny ma charakter :-) [quote name='Doginka']:crazyeye:Jemu się coś wbiło w brzuszek:crazyeye::evil_lol::evil_lol: http://i213.photobucket.com/albums/cc210/benulek/Zdj000_640_x_480.jpg Twoje też takie mają :cool3: Quote
Doginka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='panienkabubu']... Twoje też takie mają :cool3:[/QUOTE] Hihihihihihi, muszę sprawdzić, czy takie same:evil_lol: Quote
Błyskotka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Kasiu a jakie masz jeszcze plany wystawowe w tym roku i z kim ? Quote
panienkabubu Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 A jadę z Nufką do Kielc za półtora tygodnia i uderzamy jeszcze na dwie międzynarodówki w jeden weekend za granicą w grudniu z trzema psami (Frania,Halszka,Nufka). I tak to koniec; a przyszły rok zapowiada się bardziej wystawowo niż ten :loveu: Quote
Asiaczek Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Piszesz o 2xCACIB w Wilnie? My tez tam będziemy (taką mam nadzieje...). Pzdr. Quote
panienkabubu Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Nie Asiu, to nie Litwa. Ostatnio się zastanawiałam nad kilkoma wystawami w tamtym kierunku, jednak doszłam do wniosku, że tak daleka podróż dla bernardyna to mordęga niezależnie od pory roku i wielkości samochodu... Quote
moon_light Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 łooo ale trafiłam :diabloti::diabloti::diabloti: akurat na zdjęcia porucznika norewicza . Przystojniaka wyrósł z tego tłuściutkiego szczeniaka... No i jak sama mówisz..ta głowa:loveu: .. .gdyby wszystkie benki takie miały, to chyba byłabym w stanie zmienić rasę :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 moon :loveu: dzięęęęęęęki :loveu::loveu: rasy nie zmieniaj, tutaj tak samo jak w dogach :evil_lol: Quote
Mike i Morgan Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Witajcie dawno mnie tu nie było na tym wątku:eviltong: Jak tam twoje psiochy i co tam u Norka poszedł już do nowych właścicieli? Quote
panienkabubu Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 To rzeczywiście dłuuuuugo Cię nie było, bo Norek został z nami i nigdzie się nie wybiera ;-) Quote
Mike i Morgan Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 panienkabubu napisał(a):To rzeczywiście dłuuuuugo Cię nie było, bo Norek został z nami i nigdzie się nie wybiera ;-) O a to czego Norek nie jedzie za granice?? Quote
panienkabubu Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Mike i Morgan napisał(a):O a to czego Norek nie jedzie za granice?? Ojej....:-) Norek miał jechać do Szwecji, ale, że jego potencjalni właściciele zmienili plany (również zw. z kwarantanną, którą musiałby tutaj odbyć), to chłopak został z nami - i bardzo się z tego cieszę :-) Quote
panienkabubu Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Wróciłyśmy z Kielc :-) Wystawiana była Nufka w klasie pośredniej (debiut 3 miesiące po porodzie) i dostałyśmy na 13 Bostonów: oc. doskonała, lok. 1., CWC, CACIB, Najlepsza Dorosła Suka w Rasie i Zw. Rasy :multi::multi::multi: Wystawiany przeze mnie Boston Menno w klasie młodzieży: Zw. Mł., BOB Junior :multi::multi: Skończył Mł. Ch. Pl. :-) Udany dzień :-) A to Niufa na finale: BIS dla pięknego Boksera Karola - ten pies w ruchu to rewelacja......:mdleje: Quote
Mudik Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Gratulacje! :multi::multi:szkoda,ze 9 tka była dziś:-(, ja byłam w sobotę. Może kiedyś dorwę Was na wystawie. Pozdrawiam! A jak Beniastego wyniki? Quote
Mudik Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 A co ze zdrówkiem Benia, jak poszły wyniki? Quote
Recommended Posts