marymek Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='panienkabubu']A tam zaraz fantastyczny, ogon ma? Łapy ma? Uszy ma? No! pies jak pies:evil_lol: już ostatnio obiecywałaś :obrazic:[/quote] Kiedy to było :p Teraz nadrabiam biegając z Franką na MP :loveu: Ale Piratkę to bym chciała poznać. Ona ma taką maskę rolfkową :loveu: Tym razem będę, choćbym miała na piechotę do Was iść. Wiem gdzie mieszkacie to się nie zgubię :evil_lol: Oprócz łap, ogona i uszu to jeszcze kolorek ma fajny :loveu: Quote
Matusz Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [COLOR=Navy][B]bardzo przystojny psiak :loveu::loveu::loveu: [/B][/COLOR] Quote
panienkabubu Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 A tam zaraz fantastyczny, ogon ma? Łapy ma? Uszy ma? No! pies jak pies:evil_lol: już ostatnio obiecywałaś :obrazic: Quote
panienkabubu Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [quote name='Matusz'][COLOR=navy][B]bardzo przystojny psiak :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR] [/quote] a dziękuję :) Marysiu, poczekajmy do krycia :evil_lol: Quote
marymek Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 OK :evil_lol: Swoją drogą - jak tam stresik? :razz: Nie spóźnij się na MP tym razem, będzie ta sama pani co w Bytomiu :cool3: Quote
panienkabubu Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Nie widzę powodu do stresu w niedzielę :) Quote
eria Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 pies jest przepiękny :loveu:tylko zeby krycie się udało :lol::loveu: Quote
marymek Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='panienkabubu']Nie widzę powodu do stresu w niedzielę :)[/quote] No to OK :) weź zdjęcia jakieś daj bo to galeria w końcu :loveu: Quote
panienkabubu Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 eria - a tam, dlaczego ma się nie udać? :loveu: marymek - nie mam zdjęć :shake: Quote
panienkabubu Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 [quote name='marymek']:placz::placz::placz:[/quote] Ale będą jutro :cool3: Końskie :loveu: Jadę na zawody, szkoda, że jako widz... Quote
jamnicze Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='panienkabubu']Ale będą jutro :cool3: Końskie :loveu: Jadę na zawody, szkoda, że jako widz...[/quote] Końskie też z przyjemnością obejrzymy :p Mała w kubraczku wygląda uroczo :loveu:. Będziesz z nią chodzić na szkolenie, czy sama uczysz? Quote
panienkabubu Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Sama uczę :) Stać wystawowo potrafi, siadać też, pokazywać zęby też i chodzić na smyczy. Spanie w klatce też już opanowane Na spacerach przychodzi do mnie, jak jesteśmy same, jak jest wśród znajomych psów, to jest lekki problem, ale cóż :cool3: To mi wystarczy :) Quote
marymek Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 No to czekam na te końskie :loveu: Kasiu, ja obecnie nie mam dostępu do gg, także do zobaczenia jutro :multi: Powinnam być o 10.00, gdzieś Was tam znajdę ;-) Quote
panienkabubu Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 [quote name='marymek']No to czekam na te końskie :loveu: Kasiu, ja obecnie nie mam dostępu do gg, także do zobaczenia jutro :multi: Powinnam być o 10.00, gdzieś Was tam znajdę ;-)[/quote] :placz::placz::placz::placz: nie będzie fotek i nie będzie nas jutro chyba :placz::placz::placz::placz: auto mi nie pali :placz::placz::placz::placz: Quote
marymek Posted October 11, 2008 Posted October 11, 2008 [quote name='panienkabubu']:placz::placz::placz::placz: nie będzie fotek i nie będzie nas jutro chyba :placz::placz::placz::placz: auto mi nie pali :placz::placz::placz::placz:[/quote] Mam nadzieję że już wszystko jest OK :) Gdybyś jednak nie dała rady dojechać to daj znać ;-) Quote
Doginka Posted October 13, 2008 Posted October 13, 2008 No i wypaliły te końskie foty czy jednak autko nie odpaliło:razz:? Quote
Matusz Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [COLOR=Navy][B]Gratulacje Kasiu !! Frania - Mł. Ch. Czech + Zwycięzca Czech!!! :multi::multi::multi::multi::multi: [/B][/COLOR] Quote
panienkabubu Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='Matusz'][COLOR=navy][B]Gratulacje Kasiu !! [/B][/COLOR] [B][COLOR=navy]Frania - Mł. Ch. Czech + Zwycięzca Czech!!![/COLOR][/B] [B][COLOR=navy]:multi::multi::multi::multi::multi:[/COLOR][/B] [/quote] No właśnie, jeszcze tutaj zapomnialam się pochwalić:loveu: Do tego Najlepsza Dorosła Suka w Rasie :multi: Ktoś chce kalendarz z bernardynem na 2009? :p Quote
Doginka Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Oooooooooooo, Kasiu Gratulacje dla Frani:multi::multi::multi:[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_130_2.gif[/IMG] Quote
marymek Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Gratulki :multi: Zdążyłam już sobie na stronce sprawdzić wczoraj :loveu: Quote
panienkabubu Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 [quote name='jamnicze']Gratki i od nas :)[/QUOTE] Dziekujemy!:multi: Quote
Recommended Posts