Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marymek']No coś Ty :evil_lol:

Wydaje mi się że pod koniec sezonu przed Poznaniem będzie taka lista jak w zeszłym roku na stronie zkwp ;-)

Ciekawa jestem tej listy :)

[quote name='anitaaa i bartis']witam ;)
http://www.ben.aplus.pl/halszka/halszka/fotki/tassu-rally01.jpg jaka śliczna gromadka :loveu: Bernki to moja druga miłość po niufkach są cudowne :loveu:

witam :loveu:
Ja też uwielbiam niufki :loveu:

[quote name='Jupi']Gratuluje sukcesów:multi::multi:

i piekna kolekcja medali i pucharków(fajny pomysł z ta rurka na medale:p)- jak ja uwielbiam te gadżety w sobote po BIS-ie z Rickiem zapomniałam zabrac dokumenty z wystawy zadowolona z pucharkami sobie poszłam do hotelu:eviltong::evil_lol:
:turn-l:
Też to kiedyś przerabiałam :evil_lol: Zapomniałam odebrać medali i pucharku :evil_lol::evil_lol:

[quote name='anetta']Rany, ale mnie tu dawano nie było i od razu zaległości :shake:

Miejsce na medale bardzi mi się podoba :cool3:

Polewke mam z ostatniego filmiku :megagrin::megagrin:

Książeczke wydajesz...?

Nie ja, tylko wydawnictwo :)

Filmików mam mnóstwo, ale ich jakość mnie tak irytuje, że ... :angryy::mad:
Niestety jak nagrywam aparatem, to zas pliki są tak wielkie, że zanim się załadują... :angryy: I tak źle i tak nei dobrze :eviltong:
Pamietasz spacer ze szczeniakiem-Franią? :evil_lol:
Może teraz jak bedę w Wawie to wybierzemy się ze szczeniakiem-Nufką? :evil_lol:
Hm - tyle, że moja siostra mieszka teraz po drugiej stronie Warszawy :hmmmm:

A Nufka była dzisiaj w odwiedzinach u Agaty, Kessi (mamusi) i wszystkich przyjaciółek i przyjaciół i jak wróciłyśmy ok 22, tak padła do klateczki na posłanko i śpiocha.... Zmęczona bidotka :loveu:

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pamietasz spacer ze szczeniakiem-Franią?
Może teraz jak bedę w Wawie to wybierzemy się ze szczeniakiem-Nufką?
Hm - tyle, że moja siostra mieszka teraz po drugiej stronie Warszawy

No ba.
Kto jej kazał się przeprowadzać :mad: :evil_lol: Źle jej tam było?

Posted

Ja to czytam i szczerze powiedziawszy wszystkie dzieciaki jakie znam mają wiedzę duuuuużo większą niż te maluchy z PP :evil_lol: No ale jest się z czego pośmiać :evil_lol: Psy przebierają się w piżamki :mdleje:

Swoją drogą Kasiu wypadałoby nowe fotki wstawić :loveu:

Posted

"I jeszcze oddycha jak oddycha znaczy że śpi"

'Jakie piżamki psy nie śpią w piżamkach, może koty, ale nie psy"

"jak zwierzęciu chce sie pic to je kwiaty i wymiotuje"

"każdy pies ma rodziców(...) a mój nie bo go znaleźlismy jak był malutki"

'Pies ma nazwisko tak jak jego właściciel. I nikt nie może tego zmienić"

:cool2::megagrin:

Posted

Właśnie chciałam zacytować, ale zostałam wyprzedzona.
Dzieci są świetne:evil_lol:
No i mają rację z tym, że psy muszą jeść kwiaty - mój Baszkir['] tak robił:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, dlatego mama oddała go Cioci:evil_lol:, ale to było bardzo dawno:p
Ale tak na serio, dzieci super chłoną wiedzę, tylko nie ma takich lekcji, które by dzieciom tłumaczyły pewne rzeczy dotyczące zwierząt. Powinno być w przeczkolach więcej takich pogadanek;)

Kasiu baaaaaaaaardzo Ci DZIĘKUJĘ za uaktualnienie stronki:buzi: - chciałam wcześniej podziękować, ale dogo nawalało i nie mogłam;)

• 2 weeks later...
Posted

alive napisał(a):
Nono przystojniaka wybrałaś dla Halszki! Bardzo ładny pies :loveu:

Ach, żeby tylko wszystko poszło zgodnie z planem to będzie cudownie :loveu::loveu:
Prawdopodobnie cieczka będzie na święta :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jeszcze nie jadłam wigilii wśród kryjących się psów :evil_lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Nie ma takich rozmiarów :cool3:
Słuchajcie, Halszka znowu będzie mamą :) Mamy plany na koniec roku pokryć ją niesamowitym psem... :crazyeye: :mdleje: Właśnie kończę robić stronkę :cool3:

:mdleje:
Fantastyczny pies :loveu: Trzymam kciuki za udane krycie, miot, poród i szczeniaczki :loveu: Oczywiście tym razem do niańczenia jestem pierwsza :loveu: