Draczyn Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Ben jest poprostu prześliczny. Uwielbiam tą rasę, to bardzo piękne i mądre psy. Gratuluję Ci takiego psiaka. Prosimy o więcej fotek Quote
madzia20sosnowiec Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 my dzisiaj zaniemogliśmy, mial być spacerek, ale niestety :-( kasiu, beniu, wybaczcie :evil_lol: Quote
martavantos Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 panienkobubu jak berni spluł aparat to ok bo wiadomo glutki ale no wiesz jak ty to ci nie wybacze :evil_lol: :evil_lol: VAntoch był dzisiaj ze mna na 4 godzinnym spacerku do tej pory sie nie obudził :-o :crazyeye: ZYje ? zyje Quote
Draczyn Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Myślę, że mimo oplutego aparatu, będą jednak jakieś fotki:evil_lol: Quote
martavantos Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 nie ma to jak zyczliwi dogomaniacy:knajpa: :popcorn: :drinking: :drinking: :drinking: :laola: twoje zdrowie DArczyn:placz: Quote
Pysia Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 martavantos napisał(a):nie ma to jak zyczliwi dogomaniacy:knajpa: :popcorn: :drinking: :drinking: :drinking: :laola: twoje zdrowie DArczyn:placz: Tutaj też pijesz ??:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Gdzie te fotki sąsiada ? Quote
panienkabubu Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 No dobra ;) Przekonaliście mnie ;) Będą dziś ;) Może i madzia18sosnowiec się pojawią u Nas z Gajką, to też coś cykniemy, ale na razie nic nie wiadomo, bo milczą ;) ale to my sie obraziliśmy ;) :evil_lol: Dziś będą mur beton ;) Jakie sobie Państwo życzą? ;) śmieszne? zwykłe? wystawowe? ;) Quote
martavantos Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Wszystkie jakie beda mozliwe JA juz nie pije:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Dobra wyszperałam cosik.. Zdjęcia oczywiście nie są z dziś, ale też są :cool2: Co mi zrobisz jak mnie spotkasz? Bo ta Dziewczynka się mnie nie boi :D Przecież ja jestem groźny ! Patrzcie na moje "zymby" (tłumaczenie: zęby :lol: ) http://www.ben.aplus.pl/Ben/zdjecia/IMG_0047.jpg Czasem mój grymas na pyszczku jest BARDZO widoczny Mam fajne aporty....................... I fajną sierść .............. Mówiłem już, że czasem jestem poważny ? Quote
panienkabubu Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Łeb jak sklep Wieczne problemy z językiem ....................................... http://www.ben.aplus.pl/Ben/zdjecia/IMG_0010.jpg Nie komentuję, bo wstyd :D http://www.ben.aplus.pl/Ben/zdjecia/IMG_0028.jpg Jestem super olo :D A mój pyszczek to tylko całować :loveu: :loveu: :loveu: Buahahahahaha .... !! Fajnie biegam ?? Zmęczony trosku ;) (to z tyłu to MÓJ TEREN!!!) http://www.ben.aplus.pl/Ben/zdjecia/IMG_0411_resize.JPG Jestem taki kochaniutki jak siedzę :D (z tyłu kolejna część mojego terenu :D) http://www.ben.aplus.pl/Ben/zdjecia/Ben34.JPG Co jest Piękna? Poopalamy się razem? :D (kolejna część mojego terenu :D) Och przypaliłem sobie nosek, pochuchaj :D:D:D:D Quote
panienkabubu Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Njom na razie tyle Wam musi wystarczyć :eviltong: Dziś nie ma pogody w ogóle, ponuro jest strasznie.. Jak patrzę na zdjęcia z lata - Ben miał taką piękną, błyszczącą sierść .. A teraz wyszedłby na zdjęciach jak szarak jakiś :roll: GDZIE JEST LATO!? :mad: :mad: Quote
panienkabubu Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Pysia napisał(a):Tutaj też pijesz ??:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Gdzie te fotki sąsiada ? tak apropo - za co pijemy? :drinka: Quote
Draczyn Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Oczywiście, ze życzliwi, a dlaczego miałoby być inaczej:lol::lol: Quote
dbsst Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 cholercia czemu ja dopiero teraz tu trafilam CUDOWNY Benek Beniasty :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
nikusia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Piękny pies!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: A JAKI MALUTKI!!!! :eviltong: Quote
panienkabubu Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 [quote name='nikusia']Piękny pies!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: A JAKI MALUTKI!!!! :eviltong: tak jak w temacie :D Strona Bena nazywa się "Malutki Świat Bena". Ktoś kiedyś wszedł na Jego stronę i napisał "no wcale nie taki mały ten świat".. Szczerze powiedziawszy, jak patrzę na inne galerie, to Ben ma nudne życie :evil_lol: A jednak komuś się podoba :D Miałam Mu teraz pocykać fotki, ale dostał "talerz" zupy pomidorowej, do tego ta jego czerowna sierść pod pyszczkiem - naprawdę pomyślelibyście, że mój pies to morderca :D Hie hie hie .. :) Quote
panienkabubu Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 To już 10 strona Galerii Benusia :loveu: Teraz ja stawiam :D :Cool!: :cunao: :beerchug: :beerchug: :popcorn: :popcorn: :drink1: :drink1: :knajpa: :cunao: :Cool!: Quote
nikusia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 :cool2: :cool2: :sweetCyb: :tort: :drinka: :drink1: :beerchug: :popcorn: :knajpa: :cunao: :pepsi: Quote
Siva Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Ben jest świetny, fajnie że dałaś linka :) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 [quote name='panienkabubu']Może i madzia18sosnowiec się pojawią u Nas z Gajką, to też coś cykniemy, ale na razie nic nie wiadomo, bo milczą ;) ale to my sie obraziliśmy ;) :evil_lol: no madzi Gaja narazie smierdzi niemiłosiernie trzeba brudasa wykąpać bo wstyd i hanba do ludzi gnać w takim stanie :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted March 4, 2006 Author Posted March 4, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):no madzi Gaja narazie smierdzi niemiłosiernie trzeba brudasa wykąpać bo wstyd i hanba do ludzi gnać w takim stanie :evil_lol: no Madzia ;) kiedy spacer, bo Ben na foty czeka? :D Quote
madzia20sosnowiec Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 hej kasia, gajek wykąpany, tylko dziś aparatu juz nie mam :cool3: ale jak pocykasz obydum sztukom to możemy nawet dziś :lol: Quote
Opal Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Jaki śliczny psiak! :multi: Kocham bernardyny :p No a szczegulnie po obejżeniu Bettowena :p Quote
Jupi Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 ale śliczności :loveu: uwielbiam wielkie psiaki im większy tym lepszy:lol: a im bardziej obśliniony tym bardziej kochany:lol: a język w trabke w wykonaniu Bene- rewelacja:evil_lol: Quote
Recommended Posts