panienkabubu Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='Doginka']Jak Gordon wygra, to może się spotkamy, ale jak nie, to Jarek swoim zwyczajem zwinie obóz i nawet nie zostanę na finałach - jak zwykle:shake::placz: - on jest strasznym odludkiem i ja przeważnie nie bawię się za dobrze na wystawach - prawie nikogo przez Niego nie znam:shake:[/QUOTE] To po co go zabierasz?:cool3: Quote
jamnicze Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='panienkabubu'] Przepraszam za zaniedbanie galerii, ale dziś miałam egzamin :cool3: W sumie mogłam w ogóle na niego nie iść, bo za obecności na wykładach normalnie mogłabym dostać 3.. Ale stwierdziłam, że mam ambicje i opłacało się :multi: Zdałam na [B]4+[/B] :multi:[/quote] Gratulacje :lol: [quote name='panienkabubu']To po co go zabierasz?:cool3:[/quote] Pewnie jako szofera :evil_lol: Quote
Doginka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='panienkabubu']To po co go zabierasz?:cool3:[/quote] Pomyśl:razz: [quote name='jamnicze'] Pewnie jako szofera :evil_lol:[/quote] Dokładnie tak:multi: [quote name='panienkabubu']To sama w auto i jechać:cool3:[/quote] Trzeba mieć to auto, a ja raczej długo na nie nie zarobię, bo nie pracuję:shake: Quote
panienkabubu Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 To jeździj z ludźmi, którzy też jeżdżą na wystawy. Wystarczy trochę poszukac na dogo :cool3: Wtedy - tańsza podróż, no i towarzystwo psie, które nie ma fochów jak nasi TZ :eviltong: No ale Twój wybór:eviltong: Idę oglądać film MISJA na jutrzejszy egz:mdleje: Quote
Doginka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='panienkabubu']To jeździj z ludźmi, którzy też jeżdżą na wystawy. Wystarczy trochę poszukac na dogo :cool3: Wtedy - tańsza podróż, no i towarzystwo psie, które nie ma fochów jak nasi TZ :eviltong: No ale Twój wybór:eviltong: [/quote] Dla mnie z Jarkiem to podróż darmowa;) Quote
panienkabubu Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 [quote name='Doginka']Dla mnie z Jarkiem to podróż darmowa;)[/QUOTE] Kosztem tego, że jesteś na wystawie 5 min :eviltong: Quote
Tepes Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [COLOR=Blue]Witam wodne potwory:) No coś Roksanka nie była chętna na kąpiel:D No ale Twoje ukochane owszem:D No no bardzo łądne zdjecie co Ty man tu opowiadasz?:D A dleczegoż to Ben nie pływa?? [/COLOR] Quote
Anka_ZG Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 hej:) co ja tu widze, panienki pływają:) a Benio co??boi sie wody?;) Quote
panienkabubu Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 Tak:lol: Ben przeraźliwie boi się wody i generalnie więcej niż po kostki nie wchodzi:cool3: Dlatego nei zabieram go na takie wojaże, bo to szkoda tylko moich nerwów :cool3: Polska-Austria 1-1 Gol dla Austrii w ostatniej doliczonej minucie meczu. Moim zdaniem to było ukartowane!!!!! Quote
zuzolandia Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='panienkabubu']Tak:lol: Ben przeraźliwie boi się wody i generalnie więcej niż po kostki nie wchodzi:cool3: Dlatego nei zabieram go na takie wojaże, bo to szkoda tylko moich nerwów :cool3: no taaa Zuzola tez wlazi tylko zeby pazurki zamoczyc :evil_lol::evil_lol: Polska-Austria 1-1 Gol dla Austrii w ostatniej doliczonej minucie meczu. Moim zdaniem to było ukartowane!!!!![/quote] a to juz wiem dlaczego te mlode wilki tak wyja pod moim oknem grożąc sedziemu :evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='zuzolandia']a to juz wiem dlaczego te mlode wilki tak wyja pod moim oknem grożąc sedziemu :evil_lol::evil_lol:[/quote] przed chwilą żem ci pedziała że to nie wilki a jelenie !! na rykowisku!! :evil_lol: Quote
aleb Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Nooo... Jak za takie coś mógł dać karny??? Sędzia do niczego! Było tyle fauli a on ich nie zauważał! Skandal!!! Quote
panienkabubu Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [img]http://i158.photobucket.com/albums/t116/panienkabubu/t_07-06-1418-35-05_0073.jpg[/img] Pamiętacie te maluchy? Franię - 750g, Piratkę - 810g, Groszka - 550g i Chlopczyka - 780g? Dzisiaj mija [B]pierwszy rok[/B] od kiedy małe są na świecie :loveu: Obecnej wagi nie znam, ale myślę, że u niektórych można zrobić przecinek przed zerem :loveu: Pierwszy miot z mojej hodowli obchodzi dzisiaj PIERWSZE URODZINY!!! :BIG: :new-bday: :BIG: :new-bday: :BIG: :new-bday: :tort: :laola: Quote
eria Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [SIZE=6][COLOR=sandybrown]WSZYSTKIEGO NAJBARDZIEJ BERNARDYNIEGO DLA WSZYSTKICH 4 WIELKICH KLUCH !!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi:[/COLOR][/SIZE] Quote
Tepes Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [SIZE=6][COLOR=Blue]Wszystkiego najbernardyńszego ale "maluszków" z okazji 1 urodzinek!!:*:*[/COLOR][/SIZE] Quote
Unbelievable Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [URL]http://i158.photobucket.com/albums/t116/panienkabubu/t_07-06-1418-35-05_0073.jpg[/URL] kooochane kluchy:loveu::loveu: sto lat ; ) Quote
katik Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Wszystkiego najlepszego dla Frani i reszty rodzeństwa. :multi: Quote
panienkabubu Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Dziękujemy :loveu: Jutro odwiedzamy Piratkę :loveu::loveu: Quote
Doginka Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Piękne były małe kluchy i pięknie wyrosły:loveu: [SIZE=5]Wszystkiego najlepszego dla całego pierwszego miotu:multi::loveu::loveu::loveu:[/SIZE] Quote
panienkabubu Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Dziękujemy :loveu: Dziewczyny (i chłopaki :eviltong:) spadam na egzamin - więc proszę o kciuki! O 17:30 bierzemy udział z Marcinem i Franią w festynie w Szkole Podstawowej Nr 1 w Sosnowcu :loveu: O 18:12 mam pociąg do Warszawy :cool3: Także podejrzewam, że nie będę miała czasu przez weekend się do Was odezwać :cool3: A w Warszawie odwiedzę Piratkę, więc przywiozę dużo zdjęć :loveu::multi: Paaaaaaaaa!!!! Quote
jamnicze Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Wpadamy z życzeniami i propozycją abyś pokazała zdjęcie maluszka i roczniaka :) (oczywiście sesyjka wszystkich czterech) Quote
panienkabubu Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 Jamnicze, dobry pomysł :loveu: Ale to jak już będę mieć obecne fotki Piratki :) Lecę na festyn i na pociag, egzamin zdałam na 4!:D Quote
Recommended Posts