Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doginka']Jak Gordon wygra, to może się spotkamy, ale jak nie, to Jarek swoim zwyczajem zwinie obóz i nawet nie zostanę na finałach - jak zwykle:shake::placz: - on jest strasznym odludkiem i ja przeważnie nie bawię się za dobrze na wystawach - prawie nikogo przez Niego nie znam:shake:[/QUOTE]
To po co go zabierasz?:cool3:

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='panienkabubu']
Przepraszam za zaniedbanie galerii, ale dziś miałam egzamin :cool3: W sumie mogłam w ogóle na niego nie iść, bo za obecności na wykładach normalnie mogłabym dostać 3.. Ale stwierdziłam, że mam ambicje i opłacało się :multi: Zdałam na [B]4+[/B] :multi:[/quote]
Gratulacje :lol:
[quote name='panienkabubu']To po co go zabierasz?:cool3:[/quote]
Pewnie jako szofera :evil_lol:

Posted

[quote name='panienkabubu']To po co go zabierasz?:cool3:[/quote]
Pomyśl:razz:
[quote name='jamnicze']

Pewnie jako szofera :evil_lol:[/quote]
Dokładnie tak:multi:
[quote name='panienkabubu']To sama w auto i jechać:cool3:[/quote]
Trzeba mieć to auto, a ja raczej długo na nie nie zarobię, bo nie pracuję:shake:

Posted

To jeździj z ludźmi, którzy też jeżdżą na wystawy. Wystarczy trochę poszukac na dogo :cool3:
Wtedy - tańsza podróż, no i towarzystwo psie, które nie ma fochów jak nasi TZ :eviltong:
No ale Twój wybór:eviltong:

Idę oglądać film MISJA na jutrzejszy egz:mdleje:

Posted

[quote name='panienkabubu']To jeździj z ludźmi, którzy też jeżdżą na wystawy. Wystarczy trochę poszukac na dogo :cool3:
Wtedy - tańsza podróż, no i towarzystwo psie, które nie ma fochów jak nasi TZ :eviltong:
No ale Twój wybór:eviltong:
[/quote]
Dla mnie z Jarkiem to podróż darmowa;)

Posted

[COLOR=Blue]Witam wodne potwory:)
No coś Roksanka nie była chętna na kąpiel:D
No ale Twoje ukochane owszem:D
No no bardzo łądne zdjecie co Ty man tu opowiadasz?:D
A dleczegoż to Ben nie pływa??
[/COLOR]

Posted

Tak:lol:
Ben przeraźliwie boi się wody i generalnie więcej niż po kostki nie wchodzi:cool3: Dlatego nei zabieram go na takie wojaże, bo to szkoda tylko moich nerwów :cool3:

Polska-Austria
1-1

Gol dla Austrii w ostatniej doliczonej minucie meczu.
Moim zdaniem to było ukartowane!!!!!

Posted

[quote name='panienkabubu']Tak:lol:
Ben przeraźliwie boi się wody i generalnie więcej niż po kostki nie wchodzi:cool3: Dlatego nei zabieram go na takie wojaże, bo to szkoda tylko moich nerwów :cool3:

no taaa Zuzola tez wlazi tylko zeby pazurki zamoczyc :evil_lol::evil_lol:

Polska-Austria
1-1

Gol dla Austrii w ostatniej doliczonej minucie meczu.
Moim zdaniem to było ukartowane!!!!![/quote]

a to juz wiem dlaczego te mlode wilki tak wyja pod moim oknem grożąc sedziemu :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']a to juz wiem dlaczego te mlode wilki tak wyja pod moim oknem grożąc sedziemu :evil_lol::evil_lol:[/quote]
przed chwilą żem ci pedziała że to nie wilki a jelenie !! na rykowisku!! :evil_lol:

Posted

[img]http://i158.photobucket.com/albums/t116/panienkabubu/t_07-06-1418-35-05_0073.jpg[/img]

Pamiętacie te maluchy?
Franię - 750g, Piratkę - 810g, Groszka - 550g i Chlopczyka - 780g?

Dzisiaj mija [B]pierwszy rok[/B] od kiedy małe są na świecie :loveu:
Obecnej wagi nie znam, ale myślę, że u niektórych można zrobić przecinek przed zerem :loveu:

Pierwszy miot z mojej hodowli obchodzi dzisiaj PIERWSZE URODZINY!!!

:BIG: :new-bday: :BIG: :new-bday: :BIG: :new-bday:

:tort:

:laola:

Posted

[SIZE=6][COLOR=sandybrown]WSZYSTKIEGO NAJBARDZIEJ BERNARDYNIEGO DLA WSZYSTKICH 4 WIELKICH KLUCH !!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi::multi:[/COLOR][/SIZE]

Posted

Dziękujemy :loveu:

Dziewczyny (i chłopaki :eviltong:)

spadam na egzamin - więc proszę o kciuki!

O 17:30 bierzemy udział z Marcinem i Franią w festynie w Szkole Podstawowej Nr 1 w Sosnowcu :loveu:

O 18:12 mam pociąg do Warszawy :cool3:

Także podejrzewam, że nie będę miała czasu przez weekend się do Was odezwać :cool3:

A w Warszawie odwiedzę Piratkę, więc przywiozę dużo zdjęć :loveu::multi:

Paaaaaaaaa!!!!