Unbelievable Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 a ja sie po raz drugi pytam czy w Białymstoku będziecie : > Quote
eria Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 heheheh chyba do kąpieli Bena nie dojdzie:evil_lol: cosik się nie zapowiada za oknem:evil_lol: Quote
panienkabubu Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 [quote name='Anka_ZG']Halszka przepieknie wyglada wykąpana;) Jak zcesto kapies te swoje malenstwa?;) Dziękuję:loveu: Frania i Halszka kąpane są przed każdymi wystawami,a one czasem zdarzają się i co tydzień. Raz zdarzyło mi się przy maratonie wystawowym (czyli Ostrava, Częstochowa, Opole i Łódź) - że do Częstochowy nie wykąpałam. Ale potem już to uczyniłam, bo było mi wstyd z szarymi psami się pokazać. Ben nie jest kąpany ze względu na miejsce w jakim przebywa, czyli dwór :cool3: Ale jutro już będzie czystszy:) W zimę nie kąpię dziewuch jak nie ma potrzeby. [quote name='Acctiually']A ten cudny brzusio w kropki:loveu: Okropicny :cool3: [quote name='Doginka']http://i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/28079c1f.jpg Ale Frania ma tu minę:loveu::evil_lol::loveu: typową :D Quote
panienkabubu Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 jamnicze napisał(a):W czym je kąpiesz? W wodzie i szamponie:cool3: Jak każdego psa :evil_lol: Matusz napisał(a): tak btw to piękna Halszka :loveu: wiem :loveu: aleb napisał(a):Piękna Halszka :loveu: Kiedy Was zobaczę na wystawie? W Będzinie będziecie? Na pewno Kraków, potem na drugi dzień Brno. Później Ustroń. A dalej nie myślałam ;) Może Warszawa... Będzin? Nie wiem, nie ciągnie mnie w tamte strony. Tinka:) napisał(a):a ja sie po raz drugi pytam czy w Białymstoku będziecie : > A ja po raz drugi odpowiadam, że nie ; ) eria napisał(a):heheheh chyba do kąpieli Bena nie dojdzie:evil_lol: cosik się nie zapowiada za oknem:evil_lol: Choćbym w deszczu miała kąpać, to wykąpię!:diabloti: Quote
panienkabubu Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Jak pomożecie z nową stroną to wrzucę parę zdjęć:cool3: Quote
panienkabubu Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 No pomóc nie chcecie, trudno. Ale wrzucę kilka... Pływanko razem z Goranem (bokserem) w jeziorku :cool3: Frania chodząca po wodzie Quote
panienkabubu Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Niesamowite jakie pozycje potrafi uchwycić aparat :loveu: Quote
panienkabubu Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 No patrzcie jakie ujęcia To czad! To jeszcze lepsze hyhyhyhy Quote
panienkabubu Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 A czy tą Panią kojarzycie? (ps. już nie wchodzi do domu :evil_lol:) I zabawy ze mną :loveu: Czy wy sobie wyobrażacie, że ona mnie... poznała?:oops: Quote
panienkabubu Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 A to już z wyprawy do stolicy :loveu: Park wokół bloków mojej siostry I odwieczony w niedzielę Ursynów i niespodzianka.... Dni Ursynowa:cool3: Quote
anetta Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Jak miło widzieć Piratke :)))))))) Jak siedzi to jak bym widziała Franie :evil_lol: Co Ty tam jej w uchu grzebałaś :mad: Franca, pies dogoterapeuta :loveu: Quote
panienkabubu Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 Takie brum brum stało z tyłu:cool3: z przodu:cool3: Quote
panienkabubu Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 anetta napisał(a):Jak miło widzieć Piratke :)))))))) Jak siedzi to jak bym widziała Franie :evil_lol: Co Ty tam jej w uchu grzebałaś :mad: W końcu to siostry :loveu: A własnie nie pochwaliłam Wam się - Frania nareszcie jest... kobietą!!!:multi: Dzisiaj dostała pierwszą cieczkę :mdleje: A w uchu poszukiwałam tatuażu :cool3: Quote
panienkabubu Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 I latające ludki na dniach Ursynowa Quote
panienkabubu Posted June 16, 2008 Author Posted June 16, 2008 A czy tego Pana poznajecie? :cool3: Quote
malawaszka Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 ale super fotki!!!!!! Frania w wodzie rewelka i te z festynu fajne :loveu: a tu: http://i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/352d1907.jpg hahaha co sie po cyckach macasz?? :turn-l: :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 Poprawiam conieco, bo zostało mi zrujnowane :evil_lol::evil_lol: Eghhhh leeje :watpliwy: Quote
eria Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 SWIETNAA TA FOTA Z MACANIEM :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
panienkabubu Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 bosz Wam coś pokazać :evil_lol::evil_lol: Quote
Tepes Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Nie no festyn świetny!!:) O i nareszcie Beniutek:loveu: Quote
Recommended Posts