panienkabubu Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='aleb']Jeżeli tak mocno linieje, to na pewno przed cieczką ;)[/quote] Myślisz?:hmmmm: Kurczę, to mi zrobi psikusa jak jutro rano dostanie :mdleje: [quote name='anetta']Pewnie od tych szaleństw to ma :roll: Ale to widać gołym okiem czy jak??[/quote] No na pewno, bo to za długa blizna i za bardzo wyrwana sierść na ugryzienie. Tak niestety widać to gołym okiem, wygląda to tak, jakby ktoś nożyczkami wyciął sierść do zera :shake: Dzisiaj jak wrócę ze Spodka z wystawy to zrobię Wam fotki i zobaczycie :shake: Mała piszczała pół nocy nie wiem co jest grane :shake::shake::placz: [quote name='Doginka']Kasieńko nie panikój:shake:;) - wszystko będzie dobrze. Ja nie znam sie na Bernardynach, ale wiem jak to jest przed wystawą - sama panikuję jak jasna cholera:evil_lol::oops: Tylko ta blizna mnie martwi - ciekawe jak jej się to zrobiło?:razz: Będę za Was trzymać kciuki;):bigok: Kasiu, czy po wystawie dodamy kilka foteczek do galerii na mojej www?:p:loveu: - jakieś się wybierze;)[/quote] Przed wystawą ja zawsze panikuję, ale teraz to zupełnie inny rodzaj paniki, nie wiem co się dzieje z moim maleństwem i to jest najgorsze :shake: W dodatku idę dzisiaj gospodarzować do Spodka i wrócę pewnie dopiero koło 16 :placz: Dam jej coś przeciwbólowego może i jak wrócę to pojedziemy do weta, bo czuję, że jest tam stan zapalny :placz: Mimo wszystko za kciuki nie dziękuję, co by nie zapeszyć :razz: Już właśnie niedawno miałam pytać, czy nic nie dodajesz, ale w porząsiu, po wystawce, w poniedziałeczek mogę dodać, no problemos :loveu: Uciekam dziewczyny do Spodka, mam dziś MNÓSTWO pracy, debiutuję jako gospodarz :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Wieśniaki :evil_lol: [img]http://img258.imageshack.us/img258/6601/timg0100ss9.jpg[/img] Quote
eria Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 ale Ci fajne,ze se na wystawke dziś jedziesz :lol: ja se pojade jutro..choć z ciężkim sercem w wolny dzien zostawie futra po tygodniu mojej nieobecności od rana do wieczora:shake: Quote
panienkabubu Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 Zabierz je ze sobą :evil_lol: No nic - uciekam!!!!! Psiska niewybiegane, a ja za pół godziny mam być w Mysłowicach :evil_lol: Miłego dnia i do zobaczenia w Spodku!! Quote
eria Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 moje wybiegane padły i śpią a ja zaraz wychodzę;) do zobaczenia jutro :eviltong:jak Cie gdzieś tam dopadnę:cool3: Quote
natija Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 trzymam kciuki,a wiesniaki wyszly slodziutko:):) Quote
Unbelievable Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='panienkabubu'] Jakie tam kompu kompu, najpierw trzeba sierść wyczesać, Frania linieje :placz::placz::placz::placz: Ale jedna strona już zrobiona, wieczorem druga, jutro na nowo :placz::placz::placz::placz: (...) Mam nadzieję, że uda mi się wycieniować to jakoś i nie będzie widać bo inaczej koniec :placz::placz::placz:[/quote] to jak ty wyczesujesz że cieniować możesz? :razz: ja swojego rękawicą wytarmoszę i to wszystko :evil_lol: Quote
marymek Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Ale tu wieści :placz::placz::placz: Franusiu kochana, zdrówka :loveu: Quote
Tepes Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [COLOR=Blue]Ale zapasy dziewuszka górą widze:D[/COLOR] Quote
panienkabubu Posted March 28, 2008 Author Posted March 28, 2008 [quote name='eria']moje wybiegane padły i śpią a ja zaraz wychodzę;) do zobaczenia jutro :eviltong:jak Cie gdzieś tam dopadnę:cool3:[/quote] Będę na początku na lodowisku, potem na hali głównej :cool3: W między czasie będę coś jeść:evil_lol: [quote name='natija']trzymam kciuki,a wiesniaki wyszly slodziutko:):)[/quote] nie dziękujemy! [quote name='Tinka:)']to jak ty wyczesujesz że cieniować możesz? :razz: ja swojego rękawicą wytarmoszę i to wszystko :evil_lol:[/quote] No właśnie dzisiaj się dowiedziałam, że nie ma czego cieniować i jest blizna widoczna buuuuu :shake::shake: [quote name='marymek']Ale tu wieści :placz::placz::placz: Franusiu kochana, zdrówka :loveu:[/quote] Opuchlizna mniejsza - do jutra ma zniknąć. Zobaczymy. Franka dzisiaj została rozruszana przez Benowicza i teraz przez okno widzę, że znowu nie chce go z budy wypuścić :evil_lol: [quote name='Acctiually'][COLOR=blue]Ale zapasy dziewuszka górą widze:D[/COLOR][/quote] :loveu: Padnięta jestem, a tu jeszcze psa trzeba przygotować :mdleje: Jutro jedziemy, ale pewnie tylko po zw.dnia dla Marysi ;-) My nie liczymy nawet na doskonałą, po tym co zobaczyłam dzisiaj :placz: Kiedyś trzeba przegrać hehe :eviltong: Wszystkim do zobaczyska, na pewno wiecie jak wyglądamy :eviltong: Dzisiejszy dizeń należy do dni świrów :eviltong::eviltong: Quote
marymek Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Hihi, co do mojego Zw. to nie byłabym taka pewna, konkurencja nie śpi :evil_lol: Ja trzymam kciuki za Franię, mam nadzieję że opuchlizna zejdzie do jutra i zaszalejecie na ringu :loveu: Quote
Kaśka (Hasta) Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 przesłodka! pikne zdjęcie :loveu: [url]http://i270.photobucket.com/albums/jj110/mylovelydreamsbecomeareality/t_IMG_0129.jpg[/url] Beniu, bezbronny mały pieseczek :evil_lol: nauczyłaś Franię komendy "zabij"? [url]http://i285.photobucket.com/albums/ll72/mylovelydbar/t_IMG_0171.jpg[/url] Quote
Doginka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 O matko Kasiu - [B]J[/B] jest właśnie u mojej mamy:crazyeye::nerwy: - ale mam miękkie nogi:cool3: Quote
eria Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Doginka']O matko Kasiu - [B]J[/B] jest właśnie u mojej mamy:crazyeye::nerwy: - ale mam miękkie nogi:cool3:[/quote] ojej :shake: Quote
Doginka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Ale bym się na niego nadziała:razz:, ale Dominika w porę mnie uprzedziła:cool3: A teraz mam stresa i nie chce mi się nawet na spacer se sznupami iść:placz: Quote
jamnicze Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Trzymamy kciuki za wystawę i koniecznie napisz co z tą szramą, mam nadzieję, że sie ładnie rozejdzie. Quote
malgooska Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Trzymam kciuki za Frankę :loveu: Od razu jak tylko znajdziesz chwilę to nam zdaj relację z wystawy i debiutu PANI GOSPODARZ :cool3: I mam nadzieje, że ta szrama to nie będzie nic poważnego :roll: Quote
Doginka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Ufff, ale się niecierpliwię - cały czas trzymam:bigok::thumbs: Quote
sota36 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Widzialam Franie na wystawie! Gadalam z kasia! Kasia - dobrze jest! Quote
Matusz Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [COLOR=Navy][B]Ciekawe jak tam im poszło ?;) moje znajome słodkie Urwisy(jamniki dł.stand.) dwie nominacje do CRUFTSa:multi: [/B][/COLOR] Quote
Martinee Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 zapraszamy [url]http://www.dogomania.pl/chat/flashchat.php[/url] Quote
panienkabubu Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 Cześć Wam Dogopsiółki :loveu: [quote name='marymek']Hihi, co do mojego Zw. to nie byłabym taka pewna, konkurencja nie śpi :evil_lol: Ja trzymam kciuki za Franię, mam nadzieję że opuchlizna zejdzie do jutra i zaszalejecie na ringu :loveu:[/quote] Bardzo dobrze Wam poszło, tylko nie szarp jej taaaaak :evil_lol: Jutro zniknę całkowicie, dostaniesz zabawki i jakieś jedzonko i będize o wiele lepiej :loveu: [quote name='aleb']Ja też jutro was odwiedzę :loveu:[/quote] A wiem wiem, widziałysmy się :loveu: Jak masz jakieś foteczki Frani to podeślij mi na maila: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] :-) [quote name='Kaśka (Hasta)']przesłodka! pikne zdjęcie :loveu: [URL]http://i270.photobucket.com/albums/jj110/mylovelydreamsbecomeareality/t_IMG_0129.jpg[/URL] Beniu, bezbronny mały pieseczek :evil_lol: nauczyłaś Franię komendy "zabij"? [URL]http://i285.photobucket.com/albums/ll72/mylovelydbar/t_IMG_0171.jpg[/URL][/quote] Tak, nauczyłam Franię zabijać :evil_lol: Dzisiaj nawet chciała zabić Magię od katik (szczeniaczka), ale w dziób dostała i się opamiętała :evil_lol: [quote name='Doginka']O matko Kasiu - [B]J[/B] jest właśnie u mojej mamy:crazyeye::nerwy: - ale mam miękkie nogi:cool3:[/quote] O matko :mdleje: Czego on u niej szukał?????? [quote name='Doginka']Ale bym się na niego nadziała:razz:, ale Dominika w porę mnie uprzedziła:cool3: A teraz mam stresa i nie chce mi się nawet na spacer se sznupami iść:placz:[/quote] Bogu dzięki za tą Twoją Dominikę :loveu: [quote name='jamnicze']Trzymamy kciuki za wystawę i koniecznie napisz co z tą szramą, mam nadzieję, że sie ładnie rozejdzie.[/quote] Szrama oby się nie rozeszła :loveu: Ale ładnie już to wygląda, ociupinkę jest opuchnięte, ale już coraz mneij :loveu: [quote name='sota36']My tez bedziemy w Spodku, moze sie spotkamy[/quote] A wiemy, bo w piątek wspominała nam o Tobie pani z dr Lucy :) Quote
panienkabubu Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='malgooska']Trzymam kciuki za Frankę :loveu: Od razu jak tylko znajdziesz chwilę to nam zdaj relację z wystawy i debiutu PANI GOSPODARZ :cool3: I mam nadzieje, że ta szrama to nie będzie nic poważnego :roll:[/quote] Oj za słabo były trzymane :evil_lol: W roli gospodarza było mi CUDOWNIE :loveu: [quote name='Doginka']Ufff, ale się niecierpliwię - cały czas trzymam:bigok::thumbs:[/quote] Słabo trzymane :p [quote name='sota36']Widzialam Franie na wystawie! Gadalam z kasia! Kasia - dobrze jest![/quote] Jasne, że tak! Nie zawsze musimy wygrywać, grunt to dobry opis i to, że Frania się pięknie zaprezentowała! [quote name='Matusz'][COLOR=navy][B]Ciekawe jak tam im poszło ?;)[/B][/COLOR] [B][COLOR=navy]moje znajome słodkie Urwisy(jamniki dł.stand.) dwie nominacje do CRUFTSa:multi:[/COLOR][/B] [/quote] Zaraz relacja :p [quote name='Martinee']zapraszamy[/quote] Martinee - dzięki ale nie musisz mnie co chwilę tam zapraszać :-) Będę miała ochotę, to wejdę.... ------------------------------ No więc jestesmy po wystawie, Frania dostała doskonałą i drugą lokatę, bo startowała z suką chyba 17 miesięczną, więc co tu porównywać... Dorosłą sukę z podlotkiem, który 14 dni jest w klasie młodzieży dopiero. Mimo wszyskto mamy piękny opis, ładniutki srebrny medalik z oceną doskonałą (no zawsze mogłyśmy dostać bardzo dobrą!!!) i generalnie jestem zadowolona :) Nie poddajemy się, zaczniemy Championat gdzie indziej, a z drugiej strony - i tak nie pojechałabym na Cruft'sa :) Dzięki za wszystkie miłe słowa i rozmowę z ludzikami z DGM (a było ich sporo już się pogubiłam a nie chciałabym pominąć) było milutko i do zobaczenia jutro :) Idę odpocząć w końcu, chociaż czeka mnie kąpiel małej, bo brzusio i łapki czarniutkie od tej naszej [B]wiosennej pogody :shake:[/B] AAAA!!!!!!!!!! No i zapomniałabym!!!!!!!!!!!!!!!!! Pamiętacie puchar i medal za Olomouc??? Dzisiaj dostałam!!!!!!!!!!!!! :multi: ps. jem truskawki :cool3: Quote
Recommended Posts