Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

super :loveu::loveu:

Już wstawiam, mimo, że miałam tego nie robić, ale udało mi się u siostry ściągnąć program do zmniejszania zdjęć :loveu:

Najpierw jeszcze brudna Frania przed kąpielą u mnie w pokoju :cool3:

A to juz Frania w Warszawie :cool3:

Posted

eria napisał(a):
czekam na foty Piratki :loveu: Corgi mnie nie satysfakcjonuje, dorwij jakiegoś sznauca :loveu::evil_lol:

Masz Ci los! :lol:

Skończyło mi się miejsce na photobuckecie, muszę zakładać nowe konto (już drugie :evil_lol:)

Za pół godziny wyruszam do Piratki :) O jezu jaka jestem ciekawa jak wygląda i w ogóle, czy mnie rozpozna, czy się ucieszy i czy Franka ją rozpozna, ło jesu :loveu::loveu::loveu:

Trzymajcie kciuki, żebym trafiła, bo jestem w Warszawie pierwszy raz w życiu samochodem :lol:

Tak więc zdjęcia późnym wieczorem :cool3:

Posted

No i jestem, zmniejszam foty :cool3:

Aleee zmęczona dziewczynka :loveu:
Ranyyy, jak on wygląda w tym kagancu :shake: Tragedia...Niestety musiał go mieć na początku...Ale później się przekonał że Franca nie jest taka zła i mogłam mu zdjąć :)

Eria, sznaucia nie było :diabloti: Było stado bajgli, bokser, afgan, ale brodacza niet.

Posted

Spotkanie sióstr :loveu:

Piratka, czyli obecnie Luna-Dejzi, mnie poznała :loveu::loveu::loveu::loveu::mdleje: Jest CUDOWNA. Po prostu ma idealny charakter, jest przyjazna i pyskuje :loveu::loveu: o matko ale się za nią stęskniłam :loveu: i jest ładna eksterierowo :cool3: będzie neibawem debiutować :loveu:

Tylko jedno wrzucę, bo idę w końcu posiedzieć z siostrą i szwagrem, bo znowu jutro dzień wrażeń:loveu:

anetta, dziękuję za zdjęcia :loveu:

Posted

eria napisał(a):
Frania wygląda na większą czy mi się wydaje ? :razz:

Szczerze? Każdy zadaje mi to pytanie, a ja nie potrafię na nie odpowiedzieć :lol:
Myślę, że wszystko robi też sierść i pozycja siedząca Piratki :loveu: Dla mnie są w podobnym wzroście, tylko Frania rośnie teraz na boki :lol:, a Piratka do góry :loveu: No i Piratka poszła w tatusia, bo jest wysokonożna, a Frania, zgadnijcie w kogo, no kogo? W mamusię oczywiście, ku naszemu zaskoczeniu!:lol:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Szczerze? Każdy zadaje mi to pytanie, a ja nie potrafię na nie odpowiedzieć :lol:
Myślę, że wszystko robi też sierść i pozycja siedząca Piratki :loveu: Dla mnie są w podobnym wzroście, tylko Frania rośnie teraz na boki :lol:, a Piratka do góry :loveu: No i Piratka poszła w tatusia, bo jest wysokonożna, a Frania, zgadnijcie w kogo, no kogo? W mamusię oczywiście, ku naszemu zaskoczeniu!:lol:

no własnie przez sierśćPiratka powinna wydawać się większa od krótkowołosej Frani a jest odwrotnie :lol:

Posted

Tak? Aha :lol: hehehe no to może to kwestia zdjęcia, nie wiem :lol:
Jak Wam pokażę zdjecia inne, to może wtedy sie spór rozstrzygnie :lol:
Ale to jak już wrócę do domciu:)

Spadam na obiad i jadę ;) Frania już ma chyba dość weekendu, ale nazwiedzała kobieta :lol: i ile psów poznała :loveu: