Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Matusz']a stąd, że mały już dawno skończył 7-8 tygodni i powinien grzać dupkę w nowym domu już. o! :diabloti:

Widać, że nie czytasz mojego wątku regularnie, bo mały mój drogi będzie na kwarantannie już niebawem :diabloti: a teraz spadam!

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

panienkabubu napisał(a):
Widać, że nie czytasz mojego wątku regularnie, bo mały mój drogi będzie na kwarantannie już niebawem :diabloti: a teraz spadam!

bo nie mam kobieto na to czasu ! :razz::p
gdzie ta kwarantanna? :diabloti:

Posted

Witam świątecznie :loveu:

Wróciliśmy właśnie ze spacerku więc wrzucam kilka foteczek :loveu:

Ale najpierw ozdoby :)

A to już spacerek z Nufikiem i Majorem (gościnnie)

Major na początku był na smyczy, bo nie wiedziałam, czy on w ogóle umie pływać, jak się okazało, on nawet nurkuje :crazyeye:

No a Nufik - luzara...

Posted

[quote name='Asiaczek']Major ma wyraźne pręgi, no i szerszą kryzę... wg mnie.

Pzdr.

I ma większe uszy i szerszą głowę :klacz:

[quote name='Patisa']Normalnie mały bokserek! :loveu:
http://i441.photobucket.com/albums/qq135/bernardyny/IMG_9359_640_x_480.jpg

Jak będę stara i niedołężna, tak,z e nie będę mogła już mieć bokserów to kupię sobie bostonka... z takim mikro boksiem dałabym sobie rade mając nawet te 80lat:lol:

Nie wiesz chyba co mówisz - te małe stworki mają tyle siły i energii, że taka 80 letnia babcia mogłaby mieć problem z okiełznaniem psiaka na spacerach :evil_lol:

Posted

Jestem zachwycona z mojej fryzury i z długości włosów! :multi: Dzisiaj mycie głowy łącznie z suszeniem i modelowaniem zajęło dokładnie 6,5 minuty, wiem, bo akurat leciała muzyka wtedy :evil_lol:

Norek bedzie jutro, dziś jestem pijana :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Jestem :diabloti: Po porannym spacerze z pięcioma psami :evil_lol: Wiecie co jest zabawne? Jeszcze rok temu były trzy; a dwa lata temu jeden :evil_lol: Wychodzi średnio, że co rok przybywa mi dwóch psów :evil_lol: Czas sprowadzić coś nowego, bo rok się zaczyna kończyć :evil_lol::diabloti:

Kaca nie ma :diabloti: A powinien, chociaż ostatnio się zastanawiałam jak to się dzieje. Pijesz alkohol i kręci Ci się w głowie :diabloti: Czy jacyś naukowcy są na dogo, by mi to wyjaśnić? :evil_lol:

A teraz foteczki. Stare, bo stare, ale WYBACZCIE, jak się wyprowadza cztery bernardyny i szalonego boston terriera, to nie ma ręki na aparat :evil_lol: Trzeba mieć oczy z tyłu głowy :evil_lol: Albo wokół?:hmmmm: