Tepes Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 I co teraz... gdzie psiaki będą się kąpać??:D Fajne fotki nad jeziorkiem:) Quote
panienkabubu Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='marymek']http://i285.photobucket.com/albums/ll72/mylovelydbar/t_IMG_0397.jpg Halszka ładnie pilnuje pozostałości po jeziorku :) Szkoda że teraz tak tam wygląda :placz: Potem wskoczyła do wody i nie reagowała na moje "WRÓĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Bo to małpa jest :diabloti: Śmierdziała rybskami potem pół dnia :diabloti: Nooo :placz::placz::placz: Nie wiadomo co tam będzie, podobno basen jakiś :placz::placz::placz:prywatny:placz: Quote
panienkabubu Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 [quote name='Acctiually']I co teraz... gdzie psiaki będą się kąpać??:D Fajne fotki nad jeziorkiem:) Bedziemy musieli jeździć autkiem dalej :cool3: Ale tamto jeziorko, tzw. Dziećkowice, ogradzają murem :roll: Quote
marymek Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 panienkabubu napisał(a):Potem wskoczyła do wody i nie reagowała na moje "WRÓĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Bo to małpa jest :diabloti: Śmierdziała rybskami potem pół dnia :diabloti: Nooo :placz::placz::placz: Nie wiadomo co tam będzie, podobno basen jakiś :placz::placz::placz:prywatny:placz: Bo ona wie co dobre :evil_lol: Basen mówisz? Przyjade popływać :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Jeszcze tylko nie wiem jaki basen :cool3: Swoją drogą, jeżeli prace budowlane są rozpoczęte, to powinna wisieć jakaś tablica informacyjna co budują :hmmmm: A wisi tylko "TEREN BUDOWY, WSTĘP ZABRONIONY" :hmmmm: Dziwne :hmmmm: Quote
marymek Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 panienkabubu napisał(a):Jeszcze tylko nie wiem jaki basen :cool3: Swoją drogą, jeżeli prace budowlane są rozpoczęte, to powinna wisieć jakaś tablica informacyjna co budują :hmmmm: A wisi tylko "TEREN BUDOWY, WSTĘP ZABRONIONY" :hmmmm: Dziwne :hmmmm: Idź i zapytaj co tam będzie :cool3: W końcu masz prawo wiedzieć co powstaje w miejscach waszych spacerów :p Quote
panienkabubu Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Jupi napisał(a):pięknie się prezentowałyście na wystawie:p Dziękujemy :loveu: marymek napisał(a):Idź i zapytaj co tam będzie :cool3: W końcu masz prawo wiedzieć co powstaje w miejscach waszych spacerów :p Wstydzę się :oops: :eviltong: Quote
marymek Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 panienkabubu napisał(a):Wstydzę się :oops: :eviltong: Weź 3 psy, i w sumie sami Ci powiedzą, nawet pytać nie będziesz musiała :evil_lol: Quote
aleb Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='panienkabubu'] aleb: http://img353.imageshack.us/img353/3351/dsc0808pd3.jpg błagam:modla: ta fota w oryginale :modla: błagam:modla: i pozwolenie na umieszczenie na stronę :modla::modla: błagam :modla: Oczywiście :) Zaraz ci wyślę na PW ;) Quote
eria Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 widziałam foty zagospodarowywanego jeziorka :-( dla mnie to jest przerażające, że ludzie wszystko zniszczą, niebawem nie będzie w ogóle terenów zielonych tylko sam beton :placz:nasze tereny też już są podzielone na parcele i zaplanowane:placz: tylko czekać aż wjadą buldożery i wszystko zniszczą,pozbawią miejsca do życia setki stworzeń......:placz: bardzo mnie to dołuje:-( Quote
Unbelievable Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 eria napisał(a):widziałam foty zagospodarowywanego jeziorka :-( dla mnie to jest przerażające, że ludzie wszystko zniszczą, niebawem nie będzie w ogóle terenów zielonych tylko sam beton :placz:nasze tereny też już są podzielone na parcele i zaplanowane:placz: tylko czekać aż wjadą buldożery i wszystko zniszczą,pozbawią miejsca do życia setki stworzeń......:placz: bardzo mnie to dołuje:-( no bo nie ma to jak podlasie. my w środku miasta mamy parę hektarów łąk i nieużytków, kiedyś jeździły tamtędy pociągi, teraz nic nie ma. i pewnie długo nie będzie. Quote
eria Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 i tamte tereny pewnie długo nie pobędą :roll: też myślałam że naszym łąkom i nieużytkom nic nie grozi, do czasu aż zaczęły się pojawiać kolorowe kołki,kamienie graniczne i geodeci :placz: będzie autostrada.kolejna. chandra mnie bierze:shake:czas spać " Święty Franciszku, buduj arkę! Ratuj świat przed nowym potopem: - żelastwa, asfaltu, dymów, hałasu, papierosów, śmieci, brzydoty, kłamstwa, zbrodni... " Quote
Unbelievable Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 eria napisał(a):i tamte tereny pewnie długo nie pobędą :roll: też myślałam że naszym łąkom i nieużytkom nic nie grozi, do czasu aż zaczęły się pojawiać kolorowe kołki,kamienie graniczne i geodeci :placz: będzie autostrada.kolejna. chandra mnie bierze:shake:czas spać myślę, że nie :razz: niedaleko jest rzeczka i gdy wylewa, bardzo często z resztą robią się bajorka. Quote
Doginka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Kasiu jesteś pierwszą osobą której to mówię, ale zaraz powiem innym. Ale najpierw TY: Raper dzisiaj został tatusiem 4 szczeniąt:multi::cunao: Czy możesz sklecić ogłoszenie na stronkę? Coś w rodzaju powiadomienia, że mamy szczeniaczki i że będą gotowe do odejścia do nowych, dobrych domków za 8 tygodni, a wiadomość o szczeniaczkach można uzyskać pod nr. tel.: 502320059 Czy możesz to dla mnie zrobić? - nie umiem pisać takich rzeczy, więc zdaję się na Ciebie - Ty już masz doświadczenie:loveu: Quote
panienkabubu Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='marymek']Weź 3 psy, i w sumie sami Ci powiedzą, nawet pytać nie będziesz musiała :evil_lol: Wtedy to wydałabym komendę "zabij" i byłby koniec jakichkolwiek budow :diabloti: [quote name='aleb']Oczywiście :) Zaraz ci wyślę na PW ;) :modla: bóg Ci zapłać dobra kobieto :modla: [quote name='eria']widziałam foty zagospodarowywanego jeziorka :-( dla mnie to jest przerażające, że ludzie wszystko zniszczą, niebawem nie będzie w ogóle terenów zielonych tylko sam beton :placz:nasze tereny też już są podzielone na parcele i zaplanowane:placz: tylko czekać aż wjadą buldożery i wszystko zniszczą,pozbawią miejsca do życia setki stworzeń......:placz: bardzo mnie to dołuje:-( Straszne to jest :placz::placz: Akurat nie ze względu na to, że nie mamy gdzie spacerować, bo miejsca się znajdą :placz: ale sam fakt, że ludźmi coraz częściej rządzi pieniądz i nie ważne są rybki i wszystkie inne stworzonka :placz: Fakt, śmierdzi, bo śmierdzi, ale zwierzątka nigdy tam nie ginęły... I na co ja będę teraz patrzeć? Takie piękne widoki miałam, miejsce mojego spokoju.... A teraz jakieś buldożery :placz: [quote name='Tinka:)']no bo nie ma to jak podlasie. my w środku miasta mamy parę hektarów łąk i nieużytków, kiedyś jeździły tamtędy pociągi, teraz nic nie ma. i pewnie długo nie będzie. Zazdroszczę............. [quote name='eria']i tamte tereny pewnie długo nie pobędą :roll: też myślałam że naszym łąkom i nieużytkom nic nie grozi, do czasu aż zaczęły się pojawiać kolorowe kołki,kamienie graniczne i geodeci :placz: będzie autostrada.kolejna. chandra mnie bierze:shake:czas spać " Święty Franciszku, buduj arkę! Ratuj świat przed nowym potopem: - żelastwa, asfaltu, dymów, hałasu, papierosów, śmieci, brzydoty, kłamstwa, zbrodni... " :placz: [quote name='Doginka']Kasiu jesteś pierwszą osobą której to mówię, ale zaraz powiem innym. Ale najpierw TY: Raper dzisiaj został tatusiem 4 szczeniąt:multi::cunao: Czy możesz sklecić ogłoszenie na stronkę? Coś w rodzaju powiadomienia, że mamy szczeniaczki i że będą gotowe do odejścia do nowych, dobrych domków za 8 tygodni, a wiadomość o szczeniaczkach można uzyskać pod nr. tel.: 502320059 Czy możesz to dla mnie zrobić? - nie umiem pisać takich rzeczy, więc zdaję się na Ciebie - Ty już masz doświadczenie:loveu: o ja Cię!!!! Sylwia, gratuluję :multi::multi: 4 to świetna liczba, Halszka też miała 4 :multi::multi::multi: Zrobię ogłoszenie jak wrócę z uczelni, tylko poproszę o jakieś zdjątko :drinking: - pępowe trzeba opić!!!!!!! Quote
panienkabubu Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Mhm.... Nikt nas nie odwiedził dziś od rana? :hmmmm: Quote
panienkabubu Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 A szkoda, bo ja z fotkami przychodzę... :eviltong: Ostatnia fotka Franki z Katowic, a od następnego weekendu będą z innych wystaw, zaczynamy z Ostravą :loveu: Ale to dopiero 13-tego :loveu: Być może ta trzynastka będzie dla nas szczęśliwa, bo katowicka nie była do końca :cool3: I Halszka, która sama nigdy nie ustawi się tak pięknie, jak robi to na ringówce :cool3: I długo też tego nie umie zrobić :mdleje: Quote
panienkabubu Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 :loveu: śliczniaste :loveu: Tu niezbyt chętna do współpracy :cool3: Leżąca :cool3: Biegnąca :cool3: I siedząca :cool3: Za tym widokiem będę tęsknić, moje jeziorko :placz: Quote
Matusz Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Dobrrryyy :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
jamnicze Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='panienkabubu']:loveu: śliczniaste :loveu: http://i285.photobucket.com/albums/ll72/mylovelydbar/t_IMG_0306.jpg no, mi też się bardzo podoba :loveu: Quote
panienkabubu Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='jamnicze']http://i285.photobucket.com/albums/ll72/mylovelydbar/t_IMG_0306.jpg no, mi też się bardzo podoba :loveu: Już niebawem zafunduję Halszuni kąpiel, to dopiero będą foty :cool3: Quote
marymek Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 http://i285.photobucket.com/albums/ll72/mylovelydbar/t_IMG_0306.jpg Śliczna :loveu:Najpierw zaczną się fotki kąpielowe Halszki, potem Ostrava, Cz-wa, Opole :loveu: Quote
Anka_ZG Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Witam:) http://i285.photobucket.com/albums/l...t_IMG_0306.jpg śliczne te Twoje psiaczki:) widzę, że robią karierę:lol: niestety jeszcze nie odrózniam tych Twoich pupili, który jest który:cool1: Quote
Recommended Posts