Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marymek']http://i285.photobucket.com/albums/ll72/mylovelydbar/t_IMG_0397.jpg
Halszka ładnie pilnuje pozostałości po jeziorku :)

Szkoda że teraz tak tam wygląda :placz:

Potem wskoczyła do wody i nie reagowała na moje "WRÓĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Bo to małpa jest :diabloti: Śmierdziała rybskami potem pół dnia :diabloti:

Nooo :placz::placz::placz: Nie wiadomo co tam będzie, podobno basen jakiś :placz::placz::placz:prywatny:placz:

Posted

[quote name='Acctiually']I co teraz...
gdzie psiaki będą się kąpać??:D
Fajne fotki nad jeziorkiem:)

Bedziemy musieli jeździć autkiem dalej :cool3:
Ale tamto jeziorko, tzw. Dziećkowice, ogradzają murem :roll:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Potem wskoczyła do wody i nie reagowała na moje "WRÓĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Bo to małpa jest :diabloti: Śmierdziała rybskami potem pół dnia :diabloti:

Nooo :placz::placz::placz: Nie wiadomo co tam będzie, podobno basen jakiś :placz::placz::placz:prywatny:placz:

Bo ona wie co dobre :evil_lol:

Basen mówisz? Przyjade popływać :evil_lol:

Posted

Jeszcze tylko nie wiem jaki basen :cool3:

Swoją drogą, jeżeli prace budowlane są rozpoczęte, to powinna wisieć jakaś tablica informacyjna co budują :hmmmm: A wisi tylko "TEREN BUDOWY, WSTĘP ZABRONIONY"
:hmmmm:
Dziwne :hmmmm:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Jeszcze tylko nie wiem jaki basen :cool3:

Swoją drogą, jeżeli prace budowlane są rozpoczęte, to powinna wisieć jakaś tablica informacyjna co budują :hmmmm: A wisi tylko "TEREN BUDOWY, WSTĘP ZABRONIONY"
:hmmmm:
Dziwne :hmmmm:

Idź i zapytaj co tam będzie :cool3: W końcu masz prawo wiedzieć co powstaje w miejscach waszych spacerów :p

Posted

Jupi napisał(a):
pięknie się prezentowałyście na wystawie:p

Dziękujemy :loveu:

marymek napisał(a):
Idź i zapytaj co tam będzie :cool3: W końcu masz prawo wiedzieć co powstaje w miejscach waszych spacerów :p

Wstydzę się :oops: :eviltong:

Posted

widziałam foty zagospodarowywanego jeziorka :-( dla mnie to jest przerażające, że ludzie wszystko zniszczą, niebawem nie będzie w ogóle terenów zielonych tylko sam beton :placz:nasze tereny też już są podzielone na parcele i zaplanowane:placz: tylko czekać aż wjadą buldożery i wszystko zniszczą,pozbawią miejsca do życia setki stworzeń......:placz:
bardzo mnie to dołuje:-(

Posted

eria napisał(a):
widziałam foty zagospodarowywanego jeziorka :-( dla mnie to jest przerażające, że ludzie wszystko zniszczą, niebawem nie będzie w ogóle terenów zielonych tylko sam beton :placz:nasze tereny też już są podzielone na parcele i zaplanowane:placz: tylko czekać aż wjadą buldożery i wszystko zniszczą,pozbawią miejsca do życia setki stworzeń......:placz:

no bo nie ma to jak podlasie.
my w środku miasta mamy parę hektarów łąk i nieużytków, kiedyś jeździły tamtędy pociągi, teraz nic nie ma. i pewnie długo nie będzie.

Posted

i tamte tereny pewnie długo nie pobędą :roll: też myślałam że naszym łąkom i nieużytkom nic nie grozi, do czasu aż zaczęły się pojawiać kolorowe kołki,kamienie graniczne i geodeci :placz: będzie autostrada.kolejna.
chandra mnie bierze:shake:czas spać

"

Święty Franciszku,
buduj arkę!
Ratuj świat
przed nowym potopem: - żelastwa,
asfaltu,
dymów,
hałasu,
papierosów,
śmieci,
brzydoty,
kłamstwa,
zbrodni... "

Posted

eria napisał(a):
i tamte tereny pewnie długo nie pobędą :roll: też myślałam że naszym łąkom i nieużytkom nic nie grozi, do czasu aż zaczęły się pojawiać kolorowe kołki,kamienie graniczne i geodeci :placz: będzie autostrada.kolejna.

myślę, że nie :razz: niedaleko jest rzeczka i gdy wylewa, bardzo często z resztą robią się bajorka.

Posted

Kasiu jesteś pierwszą osobą której to mówię, ale zaraz powiem innym. Ale najpierw TY: Raper dzisiaj został tatusiem 4 szczeniąt:multi::cunao:
Czy możesz sklecić ogłoszenie na stronkę?
Coś w rodzaju powiadomienia, że mamy szczeniaczki i że będą gotowe do odejścia do nowych, dobrych domków za 8 tygodni, a wiadomość o szczeniaczkach można uzyskać pod nr. tel.: 502320059
Czy możesz to dla mnie zrobić? - nie umiem pisać takich rzeczy, więc zdaję się na Ciebie - Ty już masz doświadczenie:loveu:

Posted

[quote name='marymek']Weź 3 psy, i w sumie sami Ci powiedzą, nawet pytać nie będziesz musiała :evil_lol:

Wtedy to wydałabym komendę "zabij" i byłby koniec jakichkolwiek budow :diabloti:

[quote name='aleb']Oczywiście :)
Zaraz ci wyślę na PW ;)

:modla: bóg Ci zapłać dobra kobieto :modla:

[quote name='eria']widziałam foty zagospodarowywanego jeziorka :-( dla mnie to jest przerażające, że ludzie wszystko zniszczą, niebawem nie będzie w ogóle terenów zielonych tylko sam beton :placz:nasze tereny też już są podzielone na parcele i zaplanowane:placz: tylko czekać aż wjadą buldożery i wszystko zniszczą,pozbawią miejsca do życia setki stworzeń......:placz:

Straszne to jest :placz::placz: Akurat nie ze względu na to, że nie mamy gdzie spacerować, bo miejsca się znajdą :placz: ale sam fakt, że ludźmi coraz częściej rządzi pieniądz i nie ważne są rybki i wszystkie inne stworzonka :placz: Fakt, śmierdzi, bo śmierdzi, ale zwierzątka nigdy tam nie ginęły... I na co ja będę teraz patrzeć? Takie piękne widoki miałam, miejsce mojego spokoju.... A teraz jakieś buldożery :placz:

[quote name='Tinka:)']no bo nie ma to jak podlasie.
my w środku miasta mamy parę hektarów łąk i nieużytków, kiedyś jeździły tamtędy pociągi, teraz nic nie ma. i pewnie długo nie będzie.

Zazdroszczę.............

[quote name='eria']i tamte tereny pewnie długo nie pobędą :roll: też myślałam że naszym łąkom i nieużytkom nic nie grozi, do czasu aż zaczęły się pojawiać kolorowe kołki,kamienie graniczne i geodeci :placz: będzie autostrada.kolejna.

"

Święty Franciszku,
buduj arkę!
Ratuj świat
przed nowym potopem: - żelastwa,
asfaltu,
dymów,
hałasu,
papierosów,
śmieci,
brzydoty,
kłamstwa,
zbrodni... "

:placz:

[quote name='Doginka']Kasiu jesteś pierwszą osobą której to mówię, ale zaraz powiem innym. Ale najpierw TY: Raper dzisiaj został tatusiem 4 szczeniąt:multi::cunao:
Czy możesz sklecić ogłoszenie na stronkę?
Coś w rodzaju powiadomienia, że mamy szczeniaczki i że będą gotowe do odejścia do nowych, dobrych domków za 8 tygodni, a wiadomość o szczeniaczkach można uzyskać pod nr. tel.: 502320059
Czy możesz to dla mnie zrobić? - nie umiem pisać takich rzeczy, więc zdaję się na Ciebie - Ty już masz doświadczenie:loveu:

o ja Cię!!!! Sylwia, gratuluję :multi::multi:
4 to świetna liczba, Halszka też miała 4 :multi::multi::multi:

Zrobię ogłoszenie jak wrócę z uczelni, tylko poproszę o jakieś zdjątko :drinking: - pępowe trzeba opić!!!!!!!

Posted

A szkoda, bo ja z fotkami przychodzę... :eviltong:

Ostatnia fotka Franki z Katowic, a od następnego weekendu będą z innych wystaw, zaczynamy z Ostravą :loveu: Ale to dopiero 13-tego :loveu: Być może ta trzynastka będzie dla nas szczęśliwa, bo katowicka nie była do końca :cool3:

I Halszka, która sama nigdy nie ustawi się tak pięknie, jak robi to na ringówce :cool3:

I długo też tego nie umie zrobić :mdleje: