supergoga Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Otrzymalismy wiadomość o 2 psach, tzn. psiaku i suni, które pilnie szukają domu - jednego domu, gdyż są zżyte, kochają się bardzo i zawsze były razem. Kama i Azja mieszkają w domu tymczasowym - niestety już dość długo nie udało sie im niczego poszukac - i obecni opiekunowie już nie mogą się nimi zajmować. Nie wiemy, jak pomóc - może poradzicie. szkoda, żeby musiały trafiać do schroniska. Namiary do ich opeikunów - gdzie mozna dowiedzieć się szczegółów: [email protected]. tel. 697 612 819 A to fotki psiaków: Pies - AZJA, wiek również około 6 lat, sierść piękna, długa czarna, podpalana, ogon puszysty. Suczka to KAMA, wysterylizowana, wiek około 6 lat, sierść gładka, czarna, podpalana. Pomóżcie nam cos poszukać. Czekam na informacje o wieku i która jest która. Quote
Lilmo Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Zapisuję wątek, choć ja w ostatnim czasie niestety jestem zupełnie nieużyteczna :( Quote
supergoga Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 W pioerwszym poście uzupełniłam o wiek i płec oraz imiona. Quote
betix7 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 supergoga napisał(a):W pioerwszym poście uzupełniłam o wiek i płec oraz imiona. 3mam kciuki za te psiaki ! Quote
Macia Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Kurcze będzie ciężko. Ostatnio praktycznie całkowity zastój w adopcjach, a schronisko pełne po brzegi. Tym gorzej przy podwójnej adopcji. Ale będziemy się rozglądać jakby co damy znać. Quote
Lilmo Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Przypominamy, że Azja i Kama szukają domów! Quote
betix7 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Szukają szukają .. może już niedługo znajdzie się dobra dusza, która chce stworzyć ciepły dom dla tych psiaków! Quote
Asia_Rawicz Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Czy psiaki nadal szukają domków?? Może zrobić im troszkę ogłoszeń?? Quote
Macia Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Obydwa psy trafiły do schroniska i zostały już zaadoptowane. Temat do zamknięcia. Quote
supergoga Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 Dziękuję za wieści i bardzo przykro, że nie udało nam się im wcześniej pomóc. Dobrze że mają domy! Quote
Recommended Posts