Kisses Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='C&B']Więc wpadaj doi mnie na nocleg, a potem autobusem do domu :D[/QUOTE] Nie? Domć, ja wiem, ze mnie chętnie ugościsz, najlepiej z Bombem, ALE! Pamiętaj o mamć, która sama mnie busem nie puści do domu :D Asiaczku, a my się widzimy w Chorzowie, szkoda, że wcześniej nie wiedziałam, że będziecie, może bym się na baska skusiła... ale słyszałam, że moja znajoma jednego z Twoich bierze :) Quote
C&B Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Kisses']Nie? Domć, ja wiem, ze mnie chętnie ugościsz, najlepiej z Bombem, ALE! Pamiętaj o mamć, która sama mnie busem nie puści do domu :D [/QUOTE] Bo cię starsza pani w moherze z miejsca siedzącego odgoni :diabloti: Strrrraszne... :shake::evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Kisses']Nie? Domć, ja wiem, ze mnie chętnie ugościsz, najlepiej z Bombem, ALE! Pamiętaj o mamć, która sama mnie busem nie puści do domu : Asiaczku, a my się widzimy w Chorzowie, szkoda, że wcześniej nie wiedziałam, że będziecie, może bym się na baska skusiła... ale słyszałam, że moja znajoma jednego z Twoich bierze :)[/QUOTE] Ale z tą Twoją znajomą to jeszcze nic pewnego, okaże się podczas ćwiczeń... Pzdr. Quote
Marchewkowy Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Asiaczek']Ale z tą Twoją znajomą to jeszcze nic pewnego, okaże się podczas ćwiczeń... Pzdr.[/QUOTE] Będziecie w Chorzowie? Oooo to w takim razie proszę o Felkę :) czyli jednak się niebawem spotkamy Quote
Asiaczek Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Marchewkowy']Będziecie w Chorzowie? Oooo to w takim razie proszę o Felkę :) czyli jednak się niebawem spotkamy[/QUOTE]Tak, będziemy. Może jutro uda mi się zgłosic psy na tę wystawę:) pzr. Quote
Marchewkowy Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='Asiaczek']Tak, będziemy. Może jutro uda mi się zgłosic psy na tę wystawę:) pzr.[/QUOTE] Super! A ja dalej szukam psa na Młodego Prezentera na Białystok w sobotę ;) (wiem że się powtarzam) Może ktoś użyczy? Quote
Marchewkowy Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='Siamensis']to sie jednak wybierasz?? ;-p[/QUOTE] Taaaak :) Jadę jadę Quote
yolencia1 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Meldujemy się w niedzielę na Białostockiej :-D (niestety żadną miarą nie mogłam odzyskać swojego hasła z nicku yolencia dlatego teraz jestem pod yolencia1) Quote
Matagi Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 [quote name='yolencia1']Meldujemy się w niedzielę na Białostockiej :-D (niestety żadną miarą nie mogłam odzyskać swojego hasła z nicku yolencia dlatego teraz jestem pod yolencia1)[/QUOTE] Noooo...proszę:multi:a w sobotę nie zamierzasz przyjechać????;)Odezwij sie do mnie na PW,jeżeli masz taki zamiar-cuś bym miała.....:eviltong:.Aaaaa...i cieszę się,że będziesz:lol: Quote
kacperub Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 ja będę wsytawiam się z akitą , shibą , posokowcem i berneńczykiem :) mam nadzieję że mi się nie pokryją prezentację :) Quote
Matagi Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='kacperub']ja będę wsytawiam się z akitą , shibą , posokowcem i berneńczykiem :) mam nadzieję że mi się nie pokryją prezentację :)[/QUOTE] Jaka akitę i shibę będziesz wystawiać? Quote
C&B Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='Kika9004'][B]C&B[/B] a ty jedziesz na wystawę??[/QUOTE] Jadę ;) W sobotę, w niedzielę chyba nie wypali :( Quote
Kika9004 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='C&B']Jadę ;) W sobotę, w niedzielę chyba nie wypali :([/QUOTE] A to szkoda, bo myślałam, że może jakieś dodatkowe miejsce w aucie będziesz mieć i mogłabym je zająć :D a w sobotę będę znad morza wracać więc odpada :D Quote
C&B Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='Kika9004']A to szkoda, bo myślałam, że może jakieś dodatkowe miejsce w aucie będziesz mieć i mogłabym je zająć :D a w sobotę będę znad morza wracać więc odpada :D[/QUOTE] Z niedzielą jeszcze na 100% nei wiem, jak coś to dam znać ;) Miejsce będę miała. Quote
Kika9004 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='C&B']Z niedzielą jeszcze na 100% nei wiem, jak coś to dam znać ;) Miejsce będę miała.[/QUOTE] Super, więc będę czekać na info :) Quote
C&B Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Kika9004 - jakbym jechała w niedzielę, miałabyś możliwość dojechać autobusem lub czymś innym do Zambrowa/Łomży? Quote
Kika9004 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='C&B']Kika9004 - jakbym jechała w niedzielę, miałabyś możliwość dojechać autobusem lub czymś innym do Zambrowa/Łomży?[/QUOTE] Tak, raczej tak :) Podwieźli by mnie :D Quote
Kaya Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 My już zgłoszeni i opłaceni, więc pojawimy się w niedziele :) Quote
Asiaczek Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='Kaya']My już zgłoszeni i opłaceni, więc pojawimy się w niedziele :)[/QUOTE] Bardzo się cieszę:) My tez będziemy:) Pzdr. Quote
C&B Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 [quote name='Kika9004']Tak, raczej tak :) Podwieźli by mnie :D[/QUOTE] Pogadam z mamą, może się wybiorę. Jutro, najpóźniej w piątek dam ci odpowiedź, ok ? :) Quote
yolencia1 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 [quote name='Matagi']Noooo...proszę:multi:a w sobotę nie zamierzasz przyjechać????;)Odezwij sie do mnie na PW,jeżeli masz taki zamiar-cuś bym miała.....:eviltong:.Aaaaa...i cieszę się,że będziesz:lol:[/QUOTE] Aż miło do tego Białego jechać :lol: ech Matagi stęskniłam się za Twoim optymizmem :loveu: Quote
Mona Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Wie ktoś kiedy można się spodziewać planu sędziowania i jakiegoś spisu psów/wystawców ? Quote
Recommended Posts