Feigned Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='Asiaczek']Oooo, jaka ulga, co? Pzdr.[/QUOTE] no, może maluuuutka.. :evil_lol: Quote
Iza. Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Spokojnie, póki co radze nie przeżywać z tymi zgłoszeniami ;) Dopiero dziś termin się skończył, zanim związek ogarnie to wszystko, to troche czasu minie ;) Quote
Iza. Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='AnkaW']:evil_lol::evil_lol: my też "oczekujący"[/QUOTE] myśle, ze teraz wszyscy taki status maja, bo i u nas tak samo :eviltong: Quote
Marchewkowy Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 A mnie niestety nie będzie, innym razem może... Quote
narisowa Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 no i ja się zdecydowałam, więc pojawimy się z czekoladą w niedzielę :) [quote name='Dominik- HANDLING'][COLOR=RoyalBlue][B]WITAM !!![/B][/COLOR] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium]Piszę w pilnej sprawie . . . szukam mijesca dla jeden osoby bez psa . . w drodze powrotnej z wystawy ??? :) [/FONT][/B][B]na woj. podkarpackie[/B][/I][/QUOTE] będę miała miejsce na powrót w niedzielę do lublina, jak nadal poszukujesz odezwij się na maila do mnie :) Quote
Marchewkowy Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Aaaa jednak przyjadę :) Zgłosiłam się na MP z Felusią :) - dziękuję Asiaczku! Quote
Marchewkowy Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Hahahaha Ale się zgadałyśmy Asiaczku, ja będę w sobotę a czytam w rozpisce że basenji są w niedziele więc się nie zobaczymy... chyba że w sobotę też będziecie? Szkoda... Szukam psa na Młodego Prezentera w sobotę, użyczy ktoś? Quote
Kisses Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Będę w sobotę, gdyby była potrzeba jakaś pomoc to bardzo chętnie :) Szukam również psa na sobotę do konkursu Młody Prezenter, mile widziane sznaucerki, ozdóbki oraz teriery, które wybierają się na krajową w sobote :razz: Quote
Iza. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Kisses']Będę w sobotę, gdyby była potrzeba jakaś pomoc to bardzo chętnie :) Szukam również psa na sobotę do konkursu Młody Prezenter, mile widziane sznaucerki, ozdóbki oraz teriery, które wybierają się na krajową w sobote :razz:[/QUOTE] Aaaaaaaa :loveu: Podejdź do nas koniecznie, bedziemy od początku przy ringu grzywek, podejrzewam ze Madzia z Maniusiem tez z nami bedzie :cool3: Quote
Kisses Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Iza.']Aaaaaaaa :loveu: Podejdź do nas koniecznie, bedziemy od początku przy ringu grzywek, podejrzewam ze Madzia z Maniusiem tez z nami bedzie :cool3:[/QUOTE] Pewnie, grzywki zaliczam obowiązkowo :) Quote
C&B Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Kiś - nie powiem, zaskoczyłas mnie tym, że się pojawisz :diabloti: Quote
Iza. Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Kisses']Pewnie, grzywki zaliczam obowiązkowo :)[/QUOTE] Super, jeśli mój pies będzie chciał się z Toba pokazać to możesz brać ;) [quote name='Feigned']pewnie, że będę :loveu:[/QUOTE] Milusio :loveu: [quote name='C&B']Kiś - nie powiem, zaskoczyłas mnie tym, że się pojawisz :diabloti:[/QUOTE] Z Tobą tez przy grzywkach się widzimy oczywiscie nie ? :cool3: Quote
C&B Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Iza.'] Z Tobą tez przy grzywkach się widzimy oczywiscie nie ? :cool3:[/QUOTE] No oczywiście :lol: Quote
Matagi Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [B][SIZE=3][COLOR=red]Termin przyjmowania zgłoszeń na nasze wystawy przedłużony do 16 sierpnia 2010 do godz 20.00 - wyłacznie przez formularz internetowy !!! [/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Asiaczek Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='agnethka']nas niestety w tym roku nie będzie :([/QUOTE]Ja bardzo żałuję... [quote name='Marchewkowy']Aaaa jednak przyjadę :) Zgłosiłam się na MP z Felusią :) - dziękuję Asiaczku![/QUOTE] Nie ma sprawy:) [quote name='Marchewkowy']Hahahaha Ale się zgadałyśmy Asiaczku, ja będę w sobotę a czytam w rozpisce że basenji są w niedziele więc się nie zobaczymy... chyba że w sobotę też będziecie? Szkoda... Szukam psa na Młodego Prezentera w sobotę, użyczy ktoś?[/QUOTE] Marcheweczko moja kochana, basenji są w SOBOTĘ!!! Więc Felusia jest Twoja:) [quote name='Matagi'][B][SIZE=3][COLOR=red]Termin przyjmowania zgłoszeń na nasze wystawy przedłużony do 16 sierpnia 2010 do godz 20.00 - wyłacznie przez formularz internetowy !!! [/COLOR][/SIZE][/B][/QUOTE] O, matagi wróciła do świata:) Pzdr. Quote
Kisses Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 [quote name='Asiaczek']Marcheweczko moja kochana, basenji są w SOBOTĘ!!! Więc Felusia jest Twoja:)[/QUOTE] Ale... [QUOTE][B]28.08.2010 (sobota/Saturday) - grupy/groups: 2, 4, 9 29.08.2010 (niedziela/Sunday) - grupy/groups: 1, 3, 5, 6, 7, 8, 10[/B][/QUOTE] No i w sobote jeszcze krajówka III. Może myli Ci się z Sopotem? Quote
Asiaczek Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Kisses']Ale... No i w sobote jeszcze krajówka III. Może myli Ci się z Sopotem?[/QUOTE] O, rrrrrrany, jakie zamieszanie zrobiłam.... Kisses, masz rację, myli mi się z Sopotem, gdzie rzeczywiście jesteśmy w sobotę. A w Biały - w NIEDZIELĘ..... Przepraszam za to zamieszanie. Wczoraj właśnie się dowiedziałam, że jedna z moich kocic musi dzisiaj jechac do uśpienia (ma niedowład tylnych łap, robi pod siebie i słabe reakcje....) Pzdr. Quote
Marchewkowy Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Asiaczek']O, rrrrrrany, jakie zamieszanie zrobiłam.... Kisses, masz rację, myli mi się z Sopotem, gdzie rzeczywiście jesteśmy w sobotę. A w Biały - w NIEDZIELĘ..... Przepraszam za to zamieszanie. Wczoraj właśnie się dowiedziałam, że jedna z moich kocic musi dzisiaj jechac do uśpienia (ma niedowład tylnych łap, robi pod siebie i słabe reakcje....) Pzdr.[/QUOTE] Przykro mi z powodu kociaka... A co do wystawy to na innych się pewnie uda spotkać... Quote
Kisses Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Asiaczku, spoko, przy tylu wystawach na jakie jeździsz i teraz tej sytuacji - święty by zwariował ;):lol: No a ja też mam nadzieję, że baska kieeedyś dorwę na MP, w przyszłym sezonie może :) Też bym wolała baski w sobote, bo w niedziele mnie nie ma :roll::diabloti: Quote
C&B Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='Kisses'] Też bym wolała baski w sobote, bo w niedziele mnie nie ma :roll::diabloti:[/QUOTE] Więc wpadaj doi mnie na nocleg, a potem autobusem do domu :D Quote
Recommended Posts