Jump to content
Dogomania

Białystok - CACiB - 28 - 29.08.2010

Recommended Posts

Posted

Nam jest łatwiej - choć też nie super łatwo w krajach pochodzenia rasy.. i niestety ale większość w Polsce sędziowań to czysta porażka, bo zamiast wzorcowego wilka bez klaty, z jasnym okiem, jasną maską itd. szukają owczarków z koszmarnym kontowaniem i masą molosa :( No ale "swój" może nas doceni ;D
Na Litwie też postanowiliśmy zaryzykować, tylko ten mój szałaput.. mam nadzieję, że do tego czasu znów czegoś nie wymyśli.. W moim życiu było dużo psów.. mam trzy wilczaki i tylko ona jest takie kamikadze... :D Choć za to ma wiecznie rewelacyjną figurę ;)
Mam nadzieję, że Was spotkamy i z chęcią pokibicujemy :)

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My, od kilku dobrych lat, staramy się "bywać" w Białym. Niedaleko W-wy, dobry dojazd, ciekawi sędziowie...
I w tym roku już jesteśmy zgłoszeni i opłaceni.
Tak więc, mam nadzieję, że do zobaczenia:)

pzdr.

Posted

Posprawdzajcie swoje zgłoszenia!!
Ja na szczęście ostatnio sprawdziłam i okazało się, że miałam zgłoszoną tylko sunie (dodam, że już opłaciłam oba psiaki i parę hodowlaną!) i tylko dzięki dodatkowemu zgłoszeniu Gis też jest już zgłoszony.

Posted

[quote name='ATHENA']Ja bym z checią pojechała , ale pociag jedzie ponad 13 godz z kilkoma przesiadkami ... :([/QUOTE]
A nikt z Twoih stron nie jedzie na tę wystawę? Albo PRZEZ Twoje okolice...

Pzdr.

Posted

ja jesli byliby chetni to moge jechac autem.. wtedy mam miejsce na trzy osoby z trzema max sredniej wielkosci psami(seat alhambra)... Moje jada w klatce jak cos...

Posted

[quote name='Shaluka']ja jesli byliby chetni to moge jechac autem.. wtedy mam miejsce na trzy osoby z trzema max sredniej wielkosci psami(seat alhambra)... Moje jada w klatce jak cos...[/QUOTE]
Szkoda że tak daleko :(

Posted

Może jedzie ktoś zokolic SZCZECIN, KOSZALIN, GDAŃSK ?? Chętnie się zabiorę, 1 osoba plus jedna duża majorka i jeden baby ;) oczywiscie dokładam się do paliwa ;)

Posted

[quote name='Dominik- HANDLING']WITAM !!!
Piszę w pilnej sprawie . . .
szukam mijesca dla jeden osoby bez psa . . w drodze powrotnej z wystawy ???
:):)[/QUOTE]
Którego dnia i dokąd potrzebujesz podwózki?

Pzdr.

Posted

nie chałam ;) nie chciałam :) broniłam się recoma i nogami - i decyzja JADE :)) ale jak sobie pomysle w jakich korkach bedziemy wracac do domu po wystawie ..... az mi sie goraco robi ;(