Shaluka Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Nam jest łatwiej - choć też nie super łatwo w krajach pochodzenia rasy.. i niestety ale większość w Polsce sędziowań to czysta porażka, bo zamiast wzorcowego wilka bez klaty, z jasnym okiem, jasną maską itd. szukają owczarków z koszmarnym kontowaniem i masą molosa :( No ale "swój" może nas doceni ;D Na Litwie też postanowiliśmy zaryzykować, tylko ten mój szałaput.. mam nadzieję, że do tego czasu znów czegoś nie wymyśli.. W moim życiu było dużo psów.. mam trzy wilczaki i tylko ona jest takie kamikadze... :D Choć za to ma wiecznie rewelacyjną figurę ;) Mam nadzieję, że Was spotkamy i z chęcią pokibicujemy :) Quote
Asiaczek Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 My, od kilku dobrych lat, staramy się "bywać" w Białym. Niedaleko W-wy, dobry dojazd, ciekawi sędziowie... I w tym roku już jesteśmy zgłoszeni i opłaceni. Tak więc, mam nadzieję, że do zobaczenia:) pzdr. Quote
Iza. Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Mój Buenosek już zgłoszony, więc będziemy na pewno :) Quote
Shaluka Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Posprawdzajcie swoje zgłoszenia!! Ja na szczęście ostatnio sprawdziłam i okazało się, że miałam zgłoszoną tylko sunie (dodam, że już opłaciłam oba psiaki i parę hodowlaną!) i tylko dzięki dodatkowemu zgłoszeniu Gis też jest już zgłoszony. Quote
ATHENA Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Ja bym z checią pojechała , ale pociag jedzie ponad 13 godz z kilkoma przesiadkami ... :( Quote
Asiaczek Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [quote name='ATHENA']Ja bym z checią pojechała , ale pociag jedzie ponad 13 godz z kilkoma przesiadkami ... :([/QUOTE] A nikt z Twoih stron nie jedzie na tę wystawę? Albo PRZEZ Twoje okolice... Pzdr. Quote
AnkaW Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 no i chyba nici z tej wystawy, szkoda :-( bo tylu znajomych będzie i fajnie się zapowiadało :roll: Quote
Asiaczek Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [quote name='AnkaW']no i chyba nici z tej wystawy, szkoda :-( bo tylu znajomych będzie i fajnie się zapowiadało :roll:[/QUOTE] Dlaczego? sędzia nie pasuje...? pzdr. Quote
ATHENA Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 No muszę sie rozeznać w temacie bo z 2 psami w pociaagach to akurat mi sie chce hmmmm Quote
AnkaW Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [quote name='Asiaczek']Dlaczego? sędzia nie pasuje...? pzdr.[/QUOTE] e tam sędzia, /sędzia jak sędzia :evil_lol:/ transportu nie mam :placz: Quote
Shaluka Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 ja jesli byliby chetni to moge jechac autem.. wtedy mam miejsce na trzy osoby z trzema max sredniej wielkosci psami(seat alhambra)... Moje jada w klatce jak cos... Quote
Marchewkowy Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [quote name='Shaluka']ja jesli byliby chetni to moge jechac autem.. wtedy mam miejsce na trzy osoby z trzema max sredniej wielkosci psami(seat alhambra)... Moje jada w klatce jak cos...[/QUOTE] Szkoda że tak daleko :( Quote
Shaluka Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 zawsze mozna coś pokombinowac ;) Ale tez zaluje:( Quote
Asiaczek Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [quote name='AnkaW']e tam sędzia, /sędzia jak sędzia :evil_lol:/ transportu nie mam :placz:[/QUOTE] Jasne... Pzdr. Quote
ATHENA Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Może jedzie ktoś zokolic SZCZECIN, KOSZALIN, GDAŃSK ?? Chętnie się zabiorę, 1 osoba plus jedna duża majorka i jeden baby ;) oczywiscie dokładam się do paliwa ;) Quote
Dominik- HANDLING Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [COLOR=RoyalBlue][B]WITAM !!![/B][/COLOR] [I][B][FONT=Franklin Gothic Medium]Piszę w pilnej sprawie . . . szukam mijesca dla jeden osoby bez psa . . w drodze powrotnej z wystawy ??? :) [/FONT][/B][B]na woj. podkarpackie[/B][/I] Quote
Asiaczek Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='Dominik- HANDLING']WITAM !!! Piszę w pilnej sprawie . . . szukam mijesca dla jeden osoby bez psa . . w drodze powrotnej z wystawy ??? :):)[/QUOTE] Którego dnia i dokąd potrzebujesz podwózki? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Hm, to chyba nie pomogę. To znaczy do W-wy możesz z nami dojechac, ale co potem...? I na kiedy potrzebujesz? Bo my jesteśmy w niedzielę... pzdr. Quote
Dominik- HANDLING Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 My jedziemy w Niedziele z LUBLINA !!! Quote
Asiaczek Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 No to decyduj, czy taka podwózka do W-wy w niedzielę Ci pasuje... pzdr. Quote
Dominik- HANDLING Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='Asiaczek']No to decyduj, czy taka podwózka do W-wy w niedzielę Ci pasuje... pzdr.[/QUOTE] Niestety nie , ale bardzo dziękuje !!! Quote
Musiałek Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 nie chałam ;) nie chciałam :) broniłam się recoma i nogami - i decyzja JADE :)) ale jak sobie pomysle w jakich korkach bedziemy wracac do domu po wystawie ..... az mi sie goraco robi ;( Quote
Recommended Posts