majqa Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Ale ulga!!! Szczęścia Fuńku, szczęścia i wyłącznie szczęścia życzę Ci maleńki. :-) Quote
asiaf1 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Już Irence mówiłam, że zabieracie nam takie dobre domki:-) To juz 3 dom w W-wie i okolicach, który sprawdzałam dla psiaków z innych miast-a moje jak siedza tak siedzą. A tak na serio to ogromnie cieszę się, że sa jeszcze ludzie, którym takie kalectwo nie przeszkadza a wręcz odwrotnie. Mam nadzieję, że Funia czakaja juz tylko dobre chwile. Quote
irenaka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='asiaf1']Już Irence mówiłam, że zabieracie nam takie dobre domki:-) To juz 3 dom w W-wie i okolicach, który sprawdzałam dla psiaków z innych miast-a moje jak siedza tak siedzą. A tak na serio to ogromnie cieszę się, że sa jeszcze ludzie, którym takie kalectwo nie przeszkadza a wręcz odwrotnie. Mam nadzieję, że Funia czakaja juz tylko dobre chwile.[/QUOTE] Będzie rewanż Asiu i to natychmiast:evil_lol:. Miałam do Ciebie wieczorem wysłać pw. Quote
irenaka Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Dziewczyny, mam mail od Pani Ani w sprawie Funio. W DS wszystko w najlepszym porządeczku. Funio już się przyzwyczaił, trochę rozrabia;) młody rezydent, bo chce się bawić, ale porozumienie między nimi jest, więc chyba możemy spać spokojnie. Tylko zdjęć nie mam, wybaczcie:oops:. Quote
Recommended Posts