Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

szukam szczeniaków i dorosłych ( ale spokojnych psów) do spacerków socjalizacyjnych
chciałabym popracowac troche z dzieckiem przy innych psach co by sie nauczyło skupiac w rozproszeniach na mnie :evil_lol: jak narazie mamy dobry kontakt i chciałabym zeby tak zostało

dziecko to 4 miesieczna panienka rasy Czarny Terier

lub jakiegos duzego szalonego psa(psów) bo dorosła (3 lata) nie ma sie z kim ostatnio wybiegac, wszystko za małe :evil_lol: przyjazna i niekonfliktowa ale lubi robic "straszne" wejscie :diabloti:

mieszkam w Tarnowskich Górach, wiec interesuja mnie okolice typu Zabrze, Gliwice, Chorzów, Katowice

• 1 month later...
  • Replies 910
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to gdzie i kiedy ?
proponowałabym u mnie(w Tarnowskich Górach) miejsce mamy fajne, a ja niestety nie bardzo mam teraz jak gdzieś dojechać ;) tylko autobusy, w weekendy bo w tyg zanim się doczołgam autobusami to ciemno bedzie.
Jak masz auto to zapraszam do mnie.
jak masz gg to odezwij się 8345721

• 3 months later...
Posted

Zapraszam mieszkańców Gliwic na [URL="http://pies.slask.pl/"]regionalne, śląskie forum właścicieli czworonogów[/URL]. :smile: Poznaj on-line wspaniałych znajomych - spędzaj z nimi miło czas w realnym świecie. Wspólne imprezy, szkolenia, spacery, współzawodnictwo. Twój pies też na tym skorzysta i będzie Ci wdzięczny.

Z założenia forum ma służyć jako pośrednik wymiany informacji pomiędzy lokalnymi właścicielami czworonogów. Stwórzmy razem fajny serwis o naszych czworonogach, dla nas samych. Zapraszam Ślązaków do rejestracji.

Forum nie jest żadną konkurencją dla dogomanii, ot małe lokalne forum.

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Klub HPAT ma przyjemność zaprosić chętnych na

[b]KURS AGILITY DLA POCZĄTKUJĄCYCH edycja JESIEŃ 2011[/b]

Kurs obejmuje 10 zajęć treningowych (czas trwania jednego spotkania od 1 do 1,5 godziny) w cenie 200 zł. W grupie maksymalnie 6 psów a minimum 4.

Szczegółowy plan zajęć, dni oraz godziny treningów zostaną ustalone na spotkaniu informacyjnym.

Zgłoszenia i pytania prosimy kierować na: [email][email protected][/email]

W zgłoszeniu prosimy podać:
- imię i nazwisko przewodnika
- numer telefonu komórkowego
- imię, wiek oraz rasę psa

ZAPRASZAMY!

Zajęcia odbywają się w Ostropie przy ulicy Ciesielskiej w kierunku na zamkniętą kopalnię.

:)

Posted

[b]Klub Hanys Power Agility [/b] ma zaszczyt zaprosić na kurs:
Agility dla szczeniaczków :)

Kurs ma na celu spokojne zapoznanie szczeniąt z niektórymi elementami toru agility, wzmocnienie więzi psa i przewodnika, socjalizację z innymi psami oraz ludźmi, naukę współpracy z przewodnikiem przy różnego rodzaju rozproszeniach.
- Kurs obejmuje spotkanie organizacyjne i 10 zajęć treningowych (ok. 60 min, w zależności od ilości i wieku psów w grupie).
- Wszystkie ćwiczenia są dostosowane do wieku uczestniczących w nim psów
- Na zajęcia zapraszamy szczeniaczki, które posiadają już komplet szczepień i ukończyły 5 miesiąc życia.
- Koszt: 200 zł

Szczegółowy plan oraz terminy treningów zostaną ustalone na spotkaniu organizacyjnym
Zgłoszenia, pytania proszę kierować na adres:
[email][email protected][/email] oraz pod nr 695-650-535.

W zgłoszeniu prosimy podać:
Imię i Nazwisko przewodnika oraz telefon kontaktowy
Imię, wiek i rasę psa

ZAPRASZAMY!

Zajęcia będą odbywały się w Ostropie przy ulicy Ciesielskiej.

• 3 years later...
  • 1 year later...
Posted

A ja z Rud niedaleko Rybnika:) Od gliwic ciut i kawałek, ale za to mamy pełno pięknych miejsc; lasy, łąki, do wyboru do koloru;) Może ktoś chętny na psie spotkania? Nie mówię o zabawie, moje futra nie są fanami wielu psich znajomych, ale np. Wspólnego szkolenia? Jeżeli ktoś z Was lubi "dzicz" w lesie to odezwijcie się;)!