Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 910
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobra, to komuś się chce w czasie najbliższym socjalizować mojego szczyla? Wczoraj spotkał się z Koralem od Sandry i początki nie były łatwe... Więc szukam tych psich socjalizatorów :) Termin dowolny, dopasuję się.

Posted

JinnyAl, jeśli chcesz mogę użyczyć Fiony do socjalizacji Twojego szczeniora :eviltong:. Jak będziesz chętna to napisz mi na gg 2446545 to się umówimy (od dziś będę dostępna tylko na gg-klasa maturalna :cool3: :lol:, więc nie mogę tracić czasu na moje głupotki :lol:.).

Posted

My sie goraco polecamy do PACYFIKACJI raczej niz socjalizacji, ale zawsze to cos :cool3: :evil_lol:
Jutro kolo 12 lub 15 (jeszcze nie wiem) wybieram sie na lotnisko :multi: ktos jeszcze? :cool3:

Posted

[quote name='Ewkaa'] i czesto widuje ma-ja z jej Bu Gu czy Ga :cool3:
[/quote]

Ewkaa, to nie jest az takie skomplikowane :mad: :evil_lol:

Teraz dopiero doczytalam, Jinnyal jestes na Warynskiego?? jakiej plci i wieku jest twoje goncze, bo ja musze zawsze miec to na uwadze :diabloti: Pisz na GG i spacerek ustawimy! 2995994 :p

Posted

Qrcze, przepraszam Was bardzo, nie zajrzałam tu w porę... :( Cuś się stało i mi na maila nie wysyła powiadomienia o nowych wiadomościach :angryy: ech, aż poszłam w ciemno z psem do parku, bo myślałam, ze nikt tu nie odpisał. I to po raz pierwszy mój pies zjadł ludzką kuupę...

Ok, to kto ma czas w piątek? bo na jutro juz się umówiłam (w Kedzierzynie-Koźlu aż!) z jednym piesem. Piątek, dowolna pora, albo weekend...? A napiszę do Was na gg :)

Posted

[quote name='marmara_19']hej:) ja mam czas w piatek:D:D daj znac na gg moze tez....:) spytaj Moniki jaki z Cekina jest potwor i jak zjada inne pieski;)[/quote]

Ok, to chętnie się umówię na ten piątek. Tylko że gg nie podałaś. Zaczniemy od szczenięcożerczego Cekina :)

Moje gg [B]1829187[/B].

[B]ma-ja[/B] - ja nie z Waryńskiego, tylko z Gwardii Ludowej, rzut beretem, połączenie busowe dobre :) Mój pies to suka ;p i ma 11 tygodni. Ale wazy 12 kg, więc raczej nie panikuje, że niedelikatny pies mu coś w zabawi zrobi :)

Posted

moje gg widoczne jest pod moim nickiem:) napsialam Ci juz na gg:) hmm jesli mozesz to napsiz do mnie na gg(3689646) po 20:) najlepiej ok 21 lub pozniej.. bo o 2o bede wracac ze szkoly... oprocz mordercy Cekina mam pittbulla Alfe;p tzn mala sunka niegrozna:)
juz mamy kilka szczeniakow oswojonych z wielkim cekinem:nawet maluskiego cocker spanielka:) takiego ok 10 tyg:)

[URL]http://www.psiaki.pl/forum/viewtopic.php?t=810&start=285[/URL] tutaj sa fotki moich psiakow:) na kilku widac jak Cekin morduje 5 mieiseczna prese canario:D:D

Posted

Tak, to jest mój Maksiu ziewający. Jak już przestanę się wkurzać na kompa (łagodnie powiedziane) to popracuję nad wklejaniem zdjęć normalnej wielkości.
Idę porzucać mięsem na balkon..:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Dzięki Marmara! :)

Posted

Beda, beda, tylko martwię się, że Maks będzie sie rzucał jak goopi... :shake:
Także nie dziwcie sie jeśli zobaczymy sie tylko na chwilkę, kiedy mój goopi pies nie będzie mógł wytrzymać z taka ilością psów. Od czasu jak jest u nas nie przeszedł spokojnie obok chociażby jednego psa... :roll:.

Posted

spacereq sie odbyl:) moje mialy lacznie 3.5 godz spacerq;p Maksio to super psiaczek, ktoremu trzebabylo dac szanse:)Cekin go sobie podporzadkowal szybciutko i bez uzycia zebow;p Maksio ladnie sie dogadywal z pieskami: w sumie gdy przybyl jego pan(na poczatku byla tylki pani) to wtedy Maksiu poczul sie "mocniejszy" i chcial przegonil 9 miesiecznego labradorka.. ale po dluzszej chwili razem z nim sie bawil:D:D byla takze Milka z Tajga:) jestem ogolnie bardzo zadowolona tym bardziej, ze przy szalejacej grupce psow odwolalam Cekina i pocwiczylismy chwilke w skupieniu:D:D

P.S
Milkat... moze w piatek sie z rana spotkamy??masz moze gg??albo na pw sie umowimy... zbey watku nie zasmiecac.. tak z rana mam na mysli najwczeniej 9;p bo tak godz powiedzmy musze liczyc na dojscie:)