Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cimi']. Fiona miała adoratora, którym oczywiście był Bu :lol:. [/quote]

:diabloti: Ja dopiero dotarlam do domu...
Agata obiecuje ze nastepnym razem Bu dostanie cos na obnizenie popedu :mad:

Rzeczywiscie Fionka bardzo ladnie pracowala w tym "rozproszeniu" :lol:
Mozesz byc dumna, w przeciwienstwie do mnie bo pies mi totalnie ogluchl :angryy:

Bardzo dziekuje wszystkim i ciesze sie ze spacerek sie udal w tak duzym gronie! :multi:

• Replies 910
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też jestem z Myszy zadowolona. Na końcu, jak juz zostało kilka psów, trochę poćwiczyłyśmy i nie było tak źle. Tzn daleko do ideału, ale zakładając, że nasz ostatni prawdziwy trening był przed cieczką, a więc ponad miesiąc temu, nie wypadła chyba tragicznie :)
Następnym razem jednak fajnie byloby poćwiczyć przed dwugodzinnym bieganiem z psami i za talerzem :)

Najbardziej mnie jednak cieszy, że dzięki nakręceniu na łapanie (czegokolwiek hehe) potrafię ją oderwać bez większych problemów (co oczywiście nie znaczy jeszcze zawsze i wszędzie :roll: ) od grupy psów. Fajnie, że widać pierwsze efekty włożonej pracy. Choć przed nami duuuuużo jeszcze roboty :)

Posted

A ja jestem dumna :) z Bu i z siebie :loveu:
Bylam wlasnie na naszych polach i spotkalismy ON-ka ktory zwykle gra tam w pilke ze swoim panem... tzn pan wrzuca do kosza, a pies czeka az on skonczy :roll:
No wyobrazcie sobie, ze to olalam :lol: Nie chcialo mi sie denerwowac i nawet sie nie przejelam.
No i przeszlismy kolo nic, moje psy pognaly za tym psem, Bu tylko troche pobuczal a Gaga latala za nim z jazgotem a potem uciekala z piskiem i tak kilka razy. Ale Gage sie wytnie :diabloti:
Bu tez sie nie przejal!
Minelismy psa bez wiekszego zamieszania, troche sie pogonily ale to wszystko.
:multi::multi::multi::multi::multi::multi: :multi: :multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

oo super:)) Cekin dzisiaj dal sie aldnie odwolac od kilku psow na lotnisku:)) i poznawal sie z malymi psiakami i fajna suka ONka:))) ogolnie byl bardzo grzeczny:))) a jak jutro ze spotkaniem?? na ktora godz i jeszcze raz prosze info jak mam dojechac na miejsce juz jak skrece z pszczynskiej w lewo;p

Posted

Wszystkich chętnych do wspólnych ćwiczeń (a później szalonych harców) zapraszam jutro do Sośnicy (na pętle autobusową) na godzinę 18 :)

P.S. Agatka. Dzięki za fotki :D

Posted

Agata.. o 13 tylko dlatego, ze wreszcie przyjedzie ONek z Sośnicy... mlodszy od Cekina... ale im tak dojazd pasuje itp... Milka mam nadzieje, ze przyjdzie to zawsze po zabawach psow mozna z nimi pocwiczyc w wiekszym gronie:)

Posted

tutaj jest pare fotek z dzisiejszego spacerq
[URL="http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=6789&PN=1&TPN=30"]http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=6789&PN=1&TPN=30[/URL]

Posted

Fajnie, że juz sa fotki:lol: dopiero na zdjeciach widać, że Tajga przy Cekinie i Gryfie taka mała...zabawnie wygląda pomiedzy nimi dwoma;) ale radzila sobie nieźle z amorami gryfa i zabawami Cekina; jestem z niej zadowolona dzisiaj, bo wykazała sie dużym spokojem i równowagą, a widziałam że miała momentami dość...za to jak wracałysmyto miałam idealnie idacego przy nodze pieska:cool3:
pozdrawiam