Godelaine Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Cimi... To trzeba było jeszcze z nami zostać i ją "wykończyć" :lol: Quote
sisay Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 A co robicie w dluuuuuuuugi weekend? :razz: Dostalam urlop w czwartek i piatek :multi::multi::multi: Moze tym razem Gliwice odwiedza Sosnice ?:) Albo jakies inne propozycje? Quote
Godelaine Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Zapraszam do Sośnicy!!! Mamy fajny las i polanę, na wspólny spacer, jak znalazł :D Quote
Cimi Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='Godelaine']Cimi... To trzeba było jeszcze z nami zostać i ją "wykończyć" :lol:[/QUOTE] Wiesz nie chciało mi się.. to ja bardziej byłam zmęczona niż pies :lol:. Ja też mam czwartek i piątek wolny :lol:. Quote
marmara_19 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 no ja chetnie sie gdzies wybiore:D:D tylko zeby pogoda sie polepszyla!! Quote
Godelaine Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Ja w czwartek i piątek odpadam. Jedziemy na klubówkę na Węgry. Ale wcześniej - bardzo chętnie. Może w środę w Sośnicy? Jeśli będzie pogoda? Zapraszam :D Quote
sisay Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='Godelaine']Ja w czwartek i piątek odpadam. Jedziemy na klubówkę na Węgry. Ale wcześniej - bardzo chętnie. Może w środę w Sośnicy? Jeśli będzie pogoda? Zapraszam :D[/quote] No wlasnie... pogoda :shake: jesli bedzie :mad: Quote
sisay Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Kochani potrzebuje kierowcy :placz: jesli ktos ma ochote na wycieczke dosc daleka plus ciekawa akcje i nie ma co robic w srode/czwartek, to zalatwie samochod, bo tylko prawka mi brakuje :( no chyba ze ktos woli wlasnym, tylko zeby nieduzo palil :roll: Quote
sisay Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Czy przywioze, to sie dopiero okaze... bo okazuje sie ze pociag odpada :( Quote
marmara_19 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Olu.. ja mysle, ze to bedzie niespodzianka:)))))poczekamy - zobaczymy:))) Quote
sisay Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='marmara_19']Olu.. ja mysle, ze to bedzie niespodzianka:)))))poczekamy - zobaczymy:)))[/quote] No, nie wiem czy sie doczekacie, bo ta niespodzianka zaczyna czarno wygladac :( nie zalatwie chyba tego transportu i jesli na pociag sie nie zgodza, to bede musiala sie poddac :shake: Trzymajcie kciuki. Quote
sisay Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 ZAŁATWIŁAM!!!! :multi::multi::multi: W ostatniej chwili :loveu: A juz mialam wylaczony komputer i szlam spac... A tu ten komputer mowi do mnie :" Wlacz mnie, wlacz mnie, zobaczysz nie pozalujesz...." No i nie pozalowalam!! ] W srode jade po suke do Rzeszowa [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24848[/url] Quote
Godelaine Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Monika... Super! Trzymam kciuki!!! :D A tak w ogóle to my wypadamy na pewien czas ze spacerów. Desti dostała wczoraj cieczkę. Marmara... Przekaż Cekinowi, że ma dobrego nosa :D Quote
marmara_19 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 super:)) ciesze sie , ze sie udalo:)))) to czekamy na ta nowoa sliczna kolezanke:))) hehe Cekin juz kilku ludkom pomogl ocenin czas kiedy ich suczki beda mialy cieczki;p Quote
sisay Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='Godelaine']A tak w ogóle to my wypadamy na pewien czas ze spacerów. Desti dostała wczoraj cieczkę.[/quote] Ojoj... juz zapomnialam co to cieczka :evil_lol: Ale bez psa tez mozesz sie wybrac na spacer, co? Czy bedziesz miala odruch nerwowy pt. "Gdzie pies??" :lol: Quote
sisay Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='marmara_19']super:)) ciesze sie , ze sie udalo:)))) to czekamy na ta nowoa sliczna kolezanke:))) [/quote] Narazie jeszcze nie udalo sie do koca, swietowac bedziemy jak sunia bedzie u mnie :cool3: ale polowa sukcesu juz jest! Bu nawet nie wie jaka niespodzianke kochana pancia mu szykuje :mad: :loveu: Podobno mala ma ADHD i mrowki w doopci, wiec bedzie wesolo :D Mowie wam jaka jestem przejeta! Ale Ciii zeby nie zapeszyc :razz: Quote
coztego Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='ma-ja'] Podobno mala ma ADHD i mrowki w doopci, wiec bedzie wesolo :D[/QUOTE] Na moje "terierowe" oko, ta mała jest mieszańcem teriera walijskiego, więc będzie miała "ADHD i mrówki" do późnej starości :lol: Quote
sisay Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='coztego']Na moje "terierowe" oko, ta mała jest mieszańcem teriera walijskiego, więc będzie miała "ADHD i mrówki" do późnej starości :lol:[/quote] Ludzie... :crazyeye: dobrze ze moja mama tego nie przeczytala zanim sie zgodzila!! :diabloti: Jutro kolo 8:00 wyruszamy :multi: Quote
sisay Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 No i jest :diabloti: przeczytajcie sobie w jej watku bo nie potrafie juz stukac w klawisze :placz: Czy ktos jest chetny na spacek socjalizacyjny z Godzilla? :diabloti: mam 4 dni na zrobienie psa z tego potworka :mad: Quote
marmara_19 Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 hej hej.. ja i moje potwory chetni jestesmy;p;p tylko, ze Cekin boi sie BUbu.... ale tak to chetnie:))) dla cekina tez to bedzie dobra lekcja:D:Dchociaz czasem ma dosc szczeniakow jak 2 dni temu 4 meiiseczna labradorka zaczela go obskakiwac i calowac;p;p Quote
sisay Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Moj krokodyl nie bedzie go calowac... :roll: Bedzie klapac zebiskami i jazgotac, przynajmniej na poczatku, potem powinno jej przejsc... :evil_lol: Quote
Milkat Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Gratulujemy takiego cudenka!!!!:loveu: My też możemy się na spacerek wybrać, moja sunia jest łagodna i lubi się bawic z kazdym psem, warkniecia jak dotąd nie robiły nigdy na niej wiekszego wrażenia....chętnie zobaczymy tego łobuziaka na żywo...toż to moja imienniczka jest przecież;) pozdrawiam Miłka & Tajga Quote
Recommended Posts