Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 910
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A co robicie w dluuuuuuuugi weekend? :razz:
Dostalam urlop w czwartek i piatek :multi::multi::multi:
Moze tym razem Gliwice odwiedza Sosnice ?:) Albo jakies inne propozycje?

Posted

[quote name='Godelaine']Cimi... To trzeba było jeszcze z nami zostać i ją "wykończyć" :lol:[/QUOTE]
Wiesz nie chciało mi się.. to ja bardziej byłam zmęczona niż pies :lol:.

Ja też mam czwartek i piątek wolny :lol:.

Posted

[quote name='Godelaine']Ja w czwartek i piątek odpadam. Jedziemy na klubówkę na Węgry. Ale wcześniej - bardzo chętnie. Może w środę w Sośnicy? Jeśli będzie pogoda?

Zapraszam :D[/quote]

No wlasnie... pogoda :shake: jesli bedzie :mad:

Posted

Kochani potrzebuje kierowcy :placz: jesli ktos ma ochote na wycieczke dosc daleka plus ciekawa akcje i nie ma co robic w srode/czwartek, to zalatwie samochod, bo tylko prawka mi brakuje :( no chyba ze ktos woli wlasnym, tylko zeby nieduzo palil :roll:

Posted

[quote name='marmara_19']Olu.. ja mysle, ze to bedzie niespodzianka:)))))poczekamy - zobaczymy:)))[/quote]

No, nie wiem czy sie doczekacie, bo ta niespodzianka zaczyna czarno wygladac :( nie zalatwie chyba tego transportu i jesli na pociag sie nie zgodza, to bede musiala sie poddac :shake: Trzymajcie kciuki.

Posted

ZAŁATWIŁAM!!!! :multi::multi::multi: W ostatniej chwili :loveu: A juz mialam wylaczony komputer i szlam spac... A tu ten komputer mowi do mnie :" Wlacz mnie, wlacz mnie, zobaczysz nie pozalujesz...."
No i nie pozalowalam!! ]
W srode jade po suke do Rzeszowa
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24848[/url]

Posted

Monika... Super! Trzymam kciuki!!! :D

A tak w ogóle to my wypadamy na pewien czas ze spacerów. Desti dostała wczoraj cieczkę.

Marmara... Przekaż Cekinowi, że ma dobrego nosa :D

Posted

[quote name='Godelaine']A tak w ogóle to my wypadamy na pewien czas ze spacerów. Desti dostała wczoraj cieczkę.[/quote]

Ojoj... juz zapomnialam co to cieczka :evil_lol: Ale bez psa tez mozesz sie wybrac na spacer, co? Czy bedziesz miala odruch nerwowy pt. "Gdzie pies??" :lol:

Posted

[quote name='marmara_19']super:)) ciesze sie , ze sie udalo:)))) to czekamy na ta nowoa sliczna kolezanke:))) [/quote]
Narazie jeszcze nie udalo sie do koca, swietowac bedziemy jak sunia bedzie u mnie :cool3: ale polowa sukcesu juz jest! Bu nawet nie wie jaka niespodzianke kochana pancia mu szykuje :mad: :loveu:
Podobno mala ma ADHD i mrowki w doopci, wiec bedzie wesolo :D
Mowie wam jaka jestem przejeta! Ale Ciii zeby nie zapeszyc :razz:

Posted

[quote name='ma-ja']
Podobno mala ma ADHD i mrowki w doopci, wiec bedzie wesolo :D[/QUOTE]
Na moje "terierowe" oko, ta mała jest mieszańcem teriera walijskiego, więc będzie miała "ADHD i mrówki" do późnej starości :lol:

Posted

[quote name='coztego']Na moje "terierowe" oko, ta mała jest mieszańcem teriera walijskiego, więc będzie miała "ADHD i mrówki" do późnej starości :lol:[/quote]

Ludzie... :crazyeye: dobrze ze moja mama tego nie przeczytala zanim sie zgodzila!! :diabloti: Jutro kolo 8:00 wyruszamy :multi:

Posted

No i jest :diabloti: przeczytajcie sobie w jej watku bo nie potrafie juz stukac w klawisze :placz: Czy ktos jest chetny na spacek socjalizacyjny z Godzilla? :diabloti: mam 4 dni na zrobienie psa z tego potworka :mad:

Posted

hej hej.. ja i moje potwory chetni jestesmy;p;p tylko, ze Cekin boi sie BUbu.... ale tak to chetnie:))) dla cekina tez to bedzie dobra lekcja:D:Dchociaz czasem ma dosc szczeniakow jak 2 dni temu 4 meiiseczna labradorka zaczela go obskakiwac i calowac;p;p

Posted

Moj krokodyl nie bedzie go calowac... :roll: Bedzie klapac zebiskami i jazgotac, przynajmniej na poczatku, potem powinno jej przejsc... :evil_lol:

Posted

Gratulujemy takiego cudenka!!!!:loveu: My też możemy się na spacerek wybrać, moja sunia jest łagodna i lubi się bawic z kazdym psem, warkniecia jak dotąd nie robiły nigdy na niej wiekszego wrażenia....chętnie zobaczymy tego łobuziaka na żywo...toż to moja imienniczka jest przecież;) pozdrawiam
Miłka & Tajga