Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AniaGucio']Przyznajcie się cioteczki - które i jak często wchodzi na allegro Rufusa?! Ma 220 wyświetleń i ani jednego telefonu... masakra jakaś!! Oprócz allegro ma przecież jeszcze gumtree i wiele innych ogłoszeń wykupionych przez mmd :([/QUOTE]

ja nie...
to na pewno jacyś niewarci Rufusa ludzie - pewnie i tak by się mu nie spodobali - nie dzwonią bo wiedzą że nie mają u niego szans;)
Ci właściwi jeszcze go nie zauważyli

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jak tam Rufusku znosisz upały? Trzymam wciąż kciuki za Twój domek, zaglądam codziennie i wciąż mam nadzieję, ze znajdziesz wreszcie kochających Cię ludzi.

Posted

Zaniedbałam trochę Rufusa, ale myśłę o nim, mimo, że nie wpadam na wątek. Ilekroć jestem na zakupach w realu, przypominam sobie, jaki biedny był na tej obskurnej działce na tyłach sklepu, w obrzydliwej kanciapie, którą Ania usiłowała mu jakoś ocieplić... Tak bardzo chcialabym, żeby znalazł swojego człowieka.....

Posted

[quote name='Lida']Jak tam Rufusku znosisz upały? Trzymam wciąż kciuki za Twój domek, zaglądam codziennie i wciąż mam nadzieję, ze znajdziesz wreszcie kochających Cię ludzi.[/QUOTE]

Hej Lida!
Chyba nie jest jeszcze tak źle z tymi upałami ... Jamor zabiera psiaki nad rzekę, dla ochłody, ale chyba go poproszę, żeby nie kąpał Rufusa - boję się o jego stawy w końcu nie jest już taki młody.

[quote name='Ewa Marta']Zaniedbałam trochę Rufusa, ale myśłę o nim, mimo, że nie wpadam na wątek. Ilekroć jestem na zakupach w realu, przypominam sobie, jaki biedny był na tej obskurnej działce na tyłach sklepu, w obrzydliwej kanciapie, którą Ania usiłowała mu jakoś ocieplić... Tak bardzo chcialabym, żeby znalazł swojego człowieka.....[/QUOTE]

Nic nie mów... robię tam zakupy co weekend i za każdym razem mam przed oczami Rufusa biegającego między samochodami, przemarzniętego i głodnego.

Posted

[quote name='AniaGucio']
Nic nie mów... robię tam zakupy co weekend i za każdym razem mam przed oczami Rufusa biegającego między samochodami, przemarzniętego i głodnego.[/QUOTE]

na szczęście to już przeszłość:)
kiedy ten domek sie zgłosi po takiego pięknego i mądrego psiaka? dobrze że jeden Rufus się niczym nie przejmuje;)

Posted

[quote name='Agnieszka_K']na szczęście to już przeszłość:)
kiedy ten domek sie zgłosi po takiego pięknego i mądrego psiaka? dobrze że jeden Rufus się niczym nie przejmuje;)[/QUOTE]

... on nie musi się przejmować, przynajmniej na razie

Posted

[quote name='AniaGucio']Chyba nie jest jeszcze tak źle z tymi upałami ... Jamor zabiera psiaki nad rzekę, dla ochłody, ale chyba go poproszę, żeby nie kąpał Rufusa - boję się o jego stawy w końcu nie jest już taki młody.[/QUOTE]

Ania, nic mu nie będzie, jeśli to krótkie kąpanko, a inaczej trudno mu się schłodzić w taki upał. W jego wieku przegrzanie jest gorsze od zimnej wody - tak myślę. Mój 7,5 letni Semik kocha wejść na moment do wody, od razu przybywa mu sił na spacerze:-)