Agnieszka_K Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 [quote name='AniaGucio']Przyznajcie się cioteczki - które i jak często wchodzi na allegro Rufusa?! Ma 220 wyświetleń i ani jednego telefonu... masakra jakaś!! Oprócz allegro ma przecież jeszcze gumtree i wiele innych ogłoszeń wykupionych przez mmd :([/QUOTE] ja nie... to na pewno jacyś niewarci Rufusa ludzie - pewnie i tak by się mu nie spodobali - nie dzwonią bo wiedzą że nie mają u niego szans;) Ci właściwi jeszcze go nie zauważyli Quote
AniaGucio Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Wczoraj skończyło się allegro dla Rufusa; właśnie zrobiłam mu kolejne! Quote
Lida Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Jak tam Rufusku znosisz upały? Trzymam wciąż kciuki za Twój domek, zaglądam codziennie i wciąż mam nadzieję, ze znajdziesz wreszcie kochających Cię ludzi. Quote
Ewa Marta Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Zaniedbałam trochę Rufusa, ale myśłę o nim, mimo, że nie wpadam na wątek. Ilekroć jestem na zakupach w realu, przypominam sobie, jaki biedny był na tej obskurnej działce na tyłach sklepu, w obrzydliwej kanciapie, którą Ania usiłowała mu jakoś ocieplić... Tak bardzo chcialabym, żeby znalazł swojego człowieka..... Quote
AniaGucio Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 [quote name='Lida']Jak tam Rufusku znosisz upały? Trzymam wciąż kciuki za Twój domek, zaglądam codziennie i wciąż mam nadzieję, ze znajdziesz wreszcie kochających Cię ludzi.[/QUOTE] Hej Lida! Chyba nie jest jeszcze tak źle z tymi upałami ... Jamor zabiera psiaki nad rzekę, dla ochłody, ale chyba go poproszę, żeby nie kąpał Rufusa - boję się o jego stawy w końcu nie jest już taki młody. [quote name='Ewa Marta']Zaniedbałam trochę Rufusa, ale myśłę o nim, mimo, że nie wpadam na wątek. Ilekroć jestem na zakupach w realu, przypominam sobie, jaki biedny był na tej obskurnej działce na tyłach sklepu, w obrzydliwej kanciapie, którą Ania usiłowała mu jakoś ocieplić... Tak bardzo chcialabym, żeby znalazł swojego człowieka.....[/QUOTE] Nic nie mów... robię tam zakupy co weekend i za każdym razem mam przed oczami Rufusa biegającego między samochodami, przemarzniętego i głodnego. Quote
Agnieszka_K Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 [quote name='AniaGucio'] Nic nie mów... robię tam zakupy co weekend i za każdym razem mam przed oczami Rufusa biegającego między samochodami, przemarzniętego i głodnego.[/QUOTE] na szczęście to już przeszłość:) kiedy ten domek sie zgłosi po takiego pięknego i mądrego psiaka? dobrze że jeden Rufus się niczym nie przejmuje;) Quote
AniaGucio Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 [quote name='Agnieszka_K']na szczęście to już przeszłość:) kiedy ten domek sie zgłosi po takiego pięknego i mądrego psiaka? dobrze że jeden Rufus się niczym nie przejmuje;)[/QUOTE] ... on nie musi się przejmować, przynajmniej na razie Quote
Ewa Marta Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 [quote name='AniaGucio']Chyba nie jest jeszcze tak źle z tymi upałami ... Jamor zabiera psiaki nad rzekę, dla ochłody, ale chyba go poproszę, żeby nie kąpał Rufusa - boję się o jego stawy w końcu nie jest już taki młody.[/QUOTE] Ania, nic mu nie będzie, jeśli to krótkie kąpanko, a inaczej trudno mu się schłodzić w taki upał. W jego wieku przegrzanie jest gorsze od zimnej wody - tak myślę. Mój 7,5 letni Semik kocha wejść na moment do wody, od razu przybywa mu sił na spacerze:-) Quote
AniaGucio Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Ale Rufusem nam nisko spadł - podrzucam facia Quote
AniaGucio Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Witamy cioteczki!! Ja i mój Gucio nie przepadam za takim upałem... podobno zapowiadają ponad 30 stopni po niedzieli :( Quote
AniaGucio Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 [quote name='wiga138']Rufusku !!! do domku !!!![/QUOTE] Uparta cholera! Na allegro, po 5 dniach ma ponad 150 wyświetleń, ale ani jednego obserwatora. Quote
AniaGucio Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 [quote name='Kamila Proc']o masz, nawet nikt nie zajrzy[/QUOTE] Zaglądają zaglądają - 150 osób widziało Rufusowe ogłoszenie!! Quote
AniaGucio Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 [quote name='Maruda666']Rufusku, pokaż się w sobotnie popołudnie :)[/QUOTE] Do góry Rufusku !! Niech te nieszczęsne telefony w końcu się odezwą!! Quote
Recommended Posts